Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(she @ 2007 03 19, 08:44)
labukas,
siandien turim prabalsuot, prasom po viena geriausia foto isrinkt  drinks_cheers.gif
balsuojam per siandiena iki 00h, sutinkat?

Va praleidau sia zinute doh.gif Taigis kaip ir viena nuotrauka turetumem issirinkti, bet po sios zinutes maciau zmones balsuoja uz 2 ir net 3 nuotraukas...todel ir susipainiojau g.gif
Jei tik viena reikia issirinkti tada as uz:

ajas nuotrauka su besisildanciu berniuku 4u.gif
Atsakyti
balsuojam uz viena nuotrauka, kita karta dedam viena nuotrauka skirta konkursui, as jau ankciau tai sakiau, bet nieks neatkreipe demesio.
as balsuoju uz roolys apvirtusi puodeli.
sekantis butu californijos mergaiciukei:)
tikrai grazus atvirutinis darbelis, bet roolys nuotrauka su ideja yra....
Atsakyti
aš balsuoju už she puodelį first.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 19, 19:14)
balsuojam uz viena nuotrauka, kita karta dedam viena nuotrauka skirta konkursui, as jau ankciau tai sakiau, bet nieks neatkreipe demesio.
as balsuoju uz roolys apvirtusi puodeli.
sekantis butu californijos mergaiciukei:)
tikrai grazus atvirutinis darbelis, bet roolys nuotrauka su ideja yra....

as kreipiau ir demesi ir atsakyma parasiau, ar skaitei pats? rolleyes.gif
as manau, jog viena foto uzkirs kelia tolimesniems bandymams, arba visi lauks savo "geriausios" ir temps guma iki paskutines dienos.
gi ne konkurse esme cia, mes gi mokinames rodomes ir kritikuojam, susiaures nuotrauku diapazonas, kam to reikia? g.gif

aciu uz balsus, man mirksiukas.gif

Man regis nugaletojas pas mus aiskus thumbup.gif tik kaip reiks iteikt dovana g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 19 kovo 2007 - 19:28
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 18:47)

Stebukle, ar tavo pirmoji- su rankyte ir barankom dalyvauja ar ne, ar tik tos paskutines????

aha.

mano balsas she bigsmile.gif
jei dar reikia tada 2 bus california...
o 3. parvirtes puoselis.
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 19, 19:27)
as kreipiau ir demesi ir atsakyma parasiau, ar skaitei pats?  rolleyes.gif
as manau, jog viena foto uzkirs kelia tolimesniems bandymams, arba visi lauks savo "geriausios" ir temps guma iki paskutines dienos.
gi ne konkurse esme cia, mes gi mokinames rodomes ir kritikuojam, susiaures nuotrauku diapazonas, kam to reikia?  g.gif

aciu uz balsus, man  mirksiukas.gif

Man regis nugaletojas pas mus aiskus  thumbup.gif  tik kaip reiks iteikt dovana  g.gif  doh.gif

nieks nedraudzia toliau meginti ir mokytis, tiesiog reikia savo nuoziura isrinkti geriausia ir ideti.
o dabar prideda 10, visi isgiria viena "na tai tada mano sita ir dalyvauja"
Atsakyti
Nugaletojas kaip ir aiskus, sveikinu, nuotraukyte tikrai verta prizines vietos. Linkiu, kad visuomet butu kurybinio ikvepimo biggrin.gif

O as savo balsa atiduodu uz she puodeli thumbup.gif
O taip pat noriu pagirti Elina uz kantrybe, atkakluma, aktyvuma... ir jos "capucino" arbata bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 03 19, 19:43)
Nugaletojas kaip ir aiskus, sveikinu, nuotraukyte tikrai verta prizines vietos. Linkiu, kad visuomet butu kurybinio ikvepimo  biggrin.gif

O as savo balsa atiduodu uz she puodeli  thumbup.gif
O taip pat noriu pagirti Elina uz kantrybe, atkakluma, aktyvuma... ir jos "capucino" arbata  bigsmile.gif

drysciau suabejoti, reiketu perskaiciuoti ajas ir roolys balsus.....
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 19:31)
Jei tik viena reikia issirinkti tada as uz:

ajas nuotrauka su besisildanciu berniuku 4u.gif

Dekui rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif aciu labai kad ivertinot mano darbeli ax.gif

Savo balsa tai skirciau Elina nufotografuotam puodeliui su zalia arbata ir saldainiais first.gif .
Buvo tikrai dar geru puodeliu ir su orhidejom ir porceleniniu , bet turim tik viena balsa unsure.gif .

P.S. yahoo.gif KAIP GERA SKAITYT ATSILIEPIMUS APIE SAVO FOTOGRAFIJA yahoo.gif

Dar kart visiem aciu uz balsus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 19, 19:41)
nieks nedraudzia toliau meginti ir mokytis, tiesiog reikia savo nuoziura isrinkti geriausia ir ideti.
o dabar prideda 10, visi isgiria viena "na tai tada mano sita ir dalyvauja"

biggrin.gif Baubazz, nebuk bambeklis 4u.gif as pvz.:, visai ne pries, kad daugiau nuotrauku prideda, is ju visu issirenka geriausia ir toji konkurse dalyvauja, juk negi gaila, o kelias idejus, kritikos daugiau gausi, suprasi, kur klydai... g.gif ax.gif

bet zinoma, ne man vienai spresti, tariames zmones, kiek nuotrauku, atitinkanciu konkurso tema galima deti konkurso metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 19, 19:00)
biggrin.gif Baubazz, nebuk bambeklis 4u.gif as pvz.:, visai ne pries, kad daugiau nuotrauku prideda, is ju visu issirenka geriausia ir toji konkurse dalyvauja, juk negi gaila, o kelias idejus, kritikos daugiau gausi, suprasi, kur klydai... g.gif  ax.gif

bet zinoma, ne man vienai spresti, tariames zmones, kiek nuotrauku, atitinkanciu konkurso tema galima deti konkurso metu  smile.gif

As manau kad kuo daugiau bus fotografiju tuo bus daugiau is ko rinktis smile.gif . Sakyciau kad neribokim fotografiju skaiciaus....
Atsakyti