Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėję kaklo limfmazgiai

mes is hematologes biggrin.gif
dziaugiuosi, kad nuvaziavau, nes ji apziurejo, apniurke ir is karto pasake, kad cia nuo LOR susirgimu. apziurejo viska, tai mums yra tonziliu hipertrofija didele. nuo ju ir tie limfmazgiai doh.gif
isgyre mano prieziura dukrai, nes sake, kad jeigu prasciau maitinciau arba daugiau naudotume sintetinio maisto, ji pas mane su tokiom tonzilem sirgtu ir sirgtu mirksiukas.gif o per sezona tik 1 karta buvo pasigavus virusa thumbup.gif
ir dar liepe daugiau skysciu naudot, kad valytusi organizmas, bet cia mes kovojam nuo gimimo su mazaja, labai mazai geria doh.gif
krauja kas pora men darytis ir toliau taip maitintis ir kuo daugiau buti gryname ore 4u.gif
Atsakyti
mano maziui irgi,butent praejus savaitei po roto viruso padidejo limfmazgiai tai ziauriai,kad net baisu,ir dar puliuoja visa gerklyte,neisivaizduoju nuo ko,dar tyrimuku nepadarem,tik pirm.sake gali buti kazkokia bacila,bet as nzn,geriam antibiotikus ir jis man negereja, o visas toks patines,o gal ligos tokia eiga,gal kantrybes reikia?
Atsakyti
pas sunu vakare per kelias valandas vienoje kaklo puseje iskilo didziulis, skausmingas gumbas. Kilstelejo ir temperatura... bandau ieskoti info internete - panasiausia i kiaulyte, nors atitinka vos keli simptomai... be to, dygsta nuolatiniai priekiniai dantukai... na palauksiu iki ryto, bandysim pas pediatra kreiptis, bet vis tiek labai neramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 03 21, 01:13)
pas sunu vakare per kelias valandas vienoje kaklo puseje iskilo didziulis, skausmingas gumbas. Kilstelejo ir temperatura... bandau ieskoti info internete - panasiausia i kiaulyte, nors atitinka vos keli simptomai... be to, dygsta nuolatiniai priekiniai dantukai... na palauksiu iki ryto, bandysim pas pediatra kreiptis, bet vis tiek labai neramu  g.gif

gal tiesiog angina,mano maziui irgi taip staigiai sukilo tie guzai,issityrem ir pasake gryna tokia pul.angina,bet lygiai taip pat greitai nuslugo,kai pradejom laiku gert antibiotikus mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, turim jau diagnoze prasitase visa diena po poliklinikas ir ligonines... Umi limfodenoze, kilusi po pries 2 savaites buvusios anginos. Jos praktiskai negydem, nes neturejom kuo - sunus susirgo penktadieni vakare, pries ilgaji svenciu savaitgali, jokie gytytojai nedirbo ir gydymo niekas nepaskyre... verysad.gif na kad vaistineje karciavima musti pasiule paracetamoliu - tai ok, bet kad klaikaus raudonumo gerklei su demem gydyti pasiule... sebidino... doh.gif na tai zinot - toks tas ir gydymas gaunasi... vaikas net seiliu nuryti is skausmo negalejo, tai tik purskalais, tabletem ir tesigavo kovot... kai jau pasirodem gydytojai, viskas buvo aprime, tad nauju vaistu ir jokiu tyrimu neskyre... Va dar po savaites turim aiskia komplikacija. Kraujo tyrimas rodo didziuli uzdegima, bandysim gerti antibiotikus, bet jei toliau taip progresuos - teks skubiai operuoti verysad.gif ....
Papildyta:
QUOTE(linnce @ 2008 03 16, 14:15)
mano maziui irgi,butent praejus savaitei po roto viruso padidejo limfmazgiai tai ziauriai,kad net baisu,ir dar puliuoja visa gerklyte,neisivaizduoju nuo ko,dar tyrimuku nepadarem,tik pirm.sake gali buti kazkokia bacila,bet as nzn,geriam antibiotikus ir jis man negereja, o visas toks patines,o gal ligos tokia eiga,gal kantrybes reikia?

kokius antibiotikus jums skyre g.gif nes taip bijau, jei jie neveiks....
Atsakyti
oj, tik diagnoze blogai parasiau, nustate uminini limfadenita - limfmazgiu uzdegima... siaip internete nedaug info apie sia liga, ko gero, tai dazniau kitu ligu pasekme...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 21 kovo 2008 - 18:48
QUOTE(uItra @ 2008 03 21, 18:31)
na va, turim jau diagnoze prasitase visa diena po poliklinikas ir ligonines... Umi limfodenoze, kilusi po pries 2 savaites buvusios anginos. Jos praktiskai negydem, nes neturejom kuo - sunus susirgo penktadieni vakare, pries ilgaji svenciu savaitgali, jokie gytytojai nedirbo ir gydymo niekas nepaskyre... verysad.gif  na kad vaistineje karciavima musti pasiule paracetamoliu - tai ok, bet kad klaikaus raudonumo gerklei su demem gydyti pasiule... sebidino... doh.gif na tai zinot - toks tas ir gydymas gaunasi... vaikas net seiliu nuryti is skausmo negalejo, tai tik purskalais, tabletem ir tesigavo kovot... kai jau pasirodem gydytojai, viskas buvo aprime, tad nauju vaistu ir jokiu tyrimu neskyre... Va dar po savaites turim aiskia komplikacija. Kraujo tyrimas rodo didziuli uzdegima, bandysim gerti antibiotikus, bet jei toliau taip progresuos - teks skubiai operuoti  verysad.gif ....
Papildyta:
kokius antibiotikus jums skyre  g.gif  nes taip bijau, jei jie neveiks....

mes jau zinom savo diagnoze,puliuojanti angina,bet laiku sugriebiau,tik beprasidedant,geriam DURACEF,mums padejo,nors jau kelios dienos kaip jauciames thumbup.gif gydytoja pratese antibiotiku vartojima dar savaitei,nes sako,jei atsinaujins tai dar tik blogiau bus,gali persimesti liga ir kur kitur,beje mes irgi pastoviai su gerkle raudona,beveik visa ziema,gydymes kaip ir jus tai arbatele,tai ciulpiamos tabletes,bet man rodos ta bacila ir gyveno pas mus,kol viena diena neislindo gerklytej ''puokste'',tai va tas gydymasis zolelem ir t.t. manau tik tuo momentu padeda,anksciau ar veliau pasireiskia zymiai blogiau,sekmes jums gydytis 4u.gif
Atsakyti
na maniskiam jau daug geriau, antibiotikai dave rysku pagerejima, gumbas kiek apmazejo ir nebera tiek skausmingas smile.gif
labai tikiuosi, kad visai isnyks.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 03 24, 13:34)
na maniskiam jau daug geriau, antibiotikai dave rysku pagerejima, gumbas kiek apmazejo ir nebera tiek skausmingas smile.gif
labai tikiuosi, kad visai isnyks.... ax.gif

vaikuciams limfmazgiai grei neisnyksta bet tai nera blogai,nes jie pasiruose su kita infekcija kovoti o kai atsils orai kai sumazes infekciju srautas tai ir linfmazgiai ims mazeti. mano abiem vaikam jau senai laikosi linfmazgiai del pulingos anginos jau antibiotikai nrbepadejo tai angina teko operuoti tai dabar ziuresim ar kas nors pasikeis ir neaisku i kuria puse tikiuosi kad i geraja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palylia @ 2008 03 25, 10:35)
vaikuciams limfmazgiai grei neisnyksta bet tai nera blogai,nes jie pasiruose su kita infekcija kovoti o kai atsils orai kai sumazes infekciju srautas tai ir linfmazgiai ims mazeti.  mano abiem vaikam jau senai laikosi linfmazgiai del pulingos anginos jau antibiotikai nrbepadejo tai angina teko operuoti tai dabar ziuresim ar kas nors pasikeis ir neaisku i kuria puse tikiuosi kad i geraja  4u.gif

siaubas kazkoks,tai kaip saugotis nuo tos anginos,nes rodos vaikas kaip koks ''cukrinis'',baisu i lauka eiti,baisu vaiksciot basom kojom namie ir t.t.,gal cia kaip loristas mums sake,kad greiciausiai adenoidai vaikui buna padideje uztai kimba ligos prie gerklytes tai gal geriau butu issioperuoti juos ir baigsis ligos net nzn,kazkoks uzburtas ratas vaikams verysad.gif
Atsakyti
na jeigu jusu vaikuciui labai sunku kvepuoti per nosyte tai aisku geriau issioperuoti bet gali buti ir taip kasd po to ir angina o be to gal jusu vaiko labai nusilpes imunitetas ir kabinasi visokios bakterijos dar pasikonsultuok su lor gyd
Atsakyti
Tis taip vadinami "reaktyvuoti" limfmazgiai po stiprios infekcijos, žinokit, gali nesumažėti niekada smile.gif Tiesiog limfinis audinys dėl smarkios kovos su infekcija "išdidėja" ir gali sumažėt tik lytinio brendimo metu arba išlikti. Bet kuriuo atveju limfmazgis iki vieno kvadratinio centimetro dydžio lakomas norma biggrin.gif
Atsakyti