QUOTE(Kentaure @ 2007 06 06, 08:54)
Zis plauki gal su paupio baidaremis? mes pernai plaukem. plaukem 3 dienas, per berods Sakarvos, Zeimenio, Lusio ezerus ir Zeimena, tai ka zinau upe kaip upe, ezere tai dirbti reikia norint plaukti man patinka, kad intensyvu, o upej srove nesa ir tiek, vos vos pasiiri ir vsio, kai kur buvo isvirtusiu medziu, bet siaip ramu ganetinai krantai ziaurus molis arba gylis neealus akd tik nardyti galima o as kai nelabai moku normaliai plaukti tai net is valtie nelipau. nors vienoj vietoj likus gal 4 km iki to punkto ju yra labai grazus skardis kranats smeliukas, dugnas irgi, nakvojom ten viena nakti.
Astonke, mes liepos 21 plaukiam Merkiu, tai sakai sunku su nakvynem, kaip cia bus
p.s. Astonke, pastebejau tavo vaikai ne tokie ir dideli visi plauket? as mielai paimciau saviske, bet kazkaip ji man per maza atrodo dar..
Astonke, mes liepos 21 plaukiam Merkiu, tai sakai sunku su nakvynem, kaip cia bus
p.s. Astonke, pastebejau tavo vaikai ne tokie ir dideli visi plauket? as mielai paimciau saviske, bet kazkaip ji man per maza atrodo dar..
Ne plaukiam su baidares.lt zodziu, panasu, kad turesim ramu poilsi...ech, tiek to sikart...Po savaitgalio grisiu su svieziais ispudziais