siamka>>svarbiausia tokiu oru liemenė, net aš patyrus plaukikė ir baidarininkė, kuri nebijo vidury upės iššokt oš baidarės, pasimaidyt ir vėl įlipt į plaukinačią baidą sėdėjau pavasarį su liemene (labiau dėl šilumos, nei dėl saugumo, bet ne tame esmė), jei plaukti nemoki, tai net vasarą liemenė būtina. plauk ir nebijok nieko. kaifas, nieko daugiau. gal pirmą dieną baisoka bus, bet pajusi kaifą ir baimės išgaruos, nebijok tik
uch jei plaukėt žeimena, tai nebekartokit, aš pati ja plaukiau 3 kartus ir jei neklystu praėjusią vasarą buvo tas trečias kartas. nakvojom kur tik norėjom, gražiausiose įrengtose aikštutėse. viskas super....bet esmė ta, kad per savaitę saulę matėm bendroj sumoj gal 1,5 dienos...labai lietus lijo, tai baidariautojų nebuvo...pašalom truputį, maudytis noro nebuvo, nors praustis kai reikėjo, tai tiko ir ledinis vanduo o šiaip tai kai kaime nueinam maudytis, tai praleidinėjam tuos baidariautojus...trugdo maudytis va...šiaip dėl šaltumo, tai nemanau, kad bus šaltesnė už žeimeną, nes žeimena - viena šalčiausių upių visoj lietuvoj va, o tai, kad siauresnė už žeimeną, tai tikra tiesa, ir kad kliūčių mažai irgi tiesa ir kad į lakają panaši (tėčiui paskambinau paklausti, jo fenomenali atmintis)...va..ir sakė, kad visinčia šustresnė upė, nes siauresnė ir kliūčių daugiau o visinčia, tai šalčios intakas
QUOTE(venddetta @ 2007 05 11, 12:33)
siamka>>svarbiausia tokiu oru liemenė, net aš patyrus plaukikė ir baidarininkė, kuri nebijo vidury upės iššokt oš baidarės, pasimaidyt ir vėl įlipt į plaukinačią baidą sėdėjau pavasarį su liemene (labiau dėl šilumos, nei dėl saugumo, bet ne tame esmė), jei plaukti nemoki, tai net vasarą liemenė būtina. plauk ir nebijok nieko. kaifas, nieko daugiau. gal pirmą dieną baisoka bus, bet pajusi kaifą ir baimės išgaruos, nebijok tik
niu stengsiuos labai, dabar suku galva is kur liemene reik paraut
ačiū, Vendeta, už info
apsisprendziau, plaukiam Šalčia, nes šiaip aš nuo pernai įsimylėjusi Lakają, o jei Šalčia panaši į ją tai išvis super
dabar liko tik suderinti maršrutą, kad chebros nenuvargint ir kad jie dar turėtų noro mano gimtadienį atšvęst...
apsisprendziau, plaukiam Šalčia, nes šiaip aš nuo pernai įsimylėjusi Lakają, o jei Šalčia panaši į ją tai išvis super
dabar liko tik suderinti maršrutą, kad chebros nenuvargint ir kad jie dar turėtų noro mano gimtadienį atšvęst...
nu nuvargt šalčioj tai nenuvargsit
o kuo jums lakaja patiko taip labai?
siamka, tikiuosi išplaukėt ir grįžus papasakosit viską
siamka, tikiuosi išplaukėt ir grįžus papasakosit viską
Sveikos Kaip smagu,kad čia kazkas dar plaukia
Aš irgi noriu labai....bet kadangi mūsų rudens-žiemos plaukimo komanda labai uzsiėmus,o vieniems plaukti ir nusivezti baidares šiek tiek sudėtinga,tai laukiam geresnių laikų Oras,už lango tikrai nekoks.....Bet manau savaitgalį bent jau ištisai nelis...Siomka,tau sėkmės
beje šiandien gavau reklamėlę apie baidarių maratoną Merkiu http://www.turistas....o...9&Itemid=68 kažkas buvo pasakojęs apie juos,kai daug baidarių plaukia siaura upe Pagalvojau,kad noriu sudalyvauti... laimėti nė nestikiu,nes 30km,per dieną ne tiek ir daug,bet juk vistiek sustosi pavalgyti,pailsėti,o kiti gal be sustojimo varys Todėl,jei pavyks,tai dalyvausiu tikrai,patinka tokie masiški renginiai
beje tam psl..yra daug baidarių nuomos punktų koordinačių(kazkas čia ieškojo forume)
Aš irgi noriu labai....bet kadangi mūsų rudens-žiemos plaukimo komanda labai uzsiėmus,o vieniems plaukti ir nusivezti baidares šiek tiek sudėtinga,tai laukiam geresnių laikų Oras,už lango tikrai nekoks.....Bet manau savaitgalį bent jau ištisai nelis...Siomka,tau sėkmės
beje šiandien gavau reklamėlę apie baidarių maratoną Merkiu http://www.turistas....o...9&Itemid=68 kažkas buvo pasakojęs apie juos,kai daug baidarių plaukia siaura upe Pagalvojau,kad noriu sudalyvauti... laimėti nė nestikiu,nes 30km,per dieną ne tiek ir daug,bet juk vistiek sustosi pavalgyti,pailsėti,o kiti gal be sustojimo varys Todėl,jei pavyks,tai dalyvausiu tikrai,patinka tokie masiški renginiai
beje tam psl..yra daug baidarių nuomos punktų koordinačių(kazkas čia ieškojo forume)
oj astonke, jums sėkmės...aš tai net norėdama negalėsiu. duodu 99 procentus, kad būsiu tik išėjus iš egzamino, arba sėdėsiu jame...
QUOTE(venddetta @ 2007 05 11, 13:33)
va..ir sakė, kad visinčia šustresnė upė, nes siauresnė ir kliūčių daugiau o visinčia, tai šalčios intakas
Visincia, tai yra visiskas pravalas Plaukem ja praeita vasara, tai visi prasikeikem... Kliutis tai yra faina, bet, kad ta upe tokia vingiuota, kad ten tiesiog neimanoma, tik buna posukis, o jau ir vel ziurek kitas...Dar kas is jos labai isimine tas, kad tai upe be krantu...Ji vinguriuoja per neizengiamus sabakstynus ir pelkes, tad kranta, kuriame gali islipti pamatai viena kas dvi val. ar net dar daugiau...Zodziu, ta upe daugiau plaukt nenoreciau...
nu aš tai nikeo blogo neprisimenu iš jos. vat kai būna tikrai blogai tai prisimenu. tai buvo verknė, kur tikrai verkti norėjosi, dar strėva, kur norėjom net žygį nutraukti...
o dėl kranto. perplauk nemunėliu. ten kai plaukėm, tai sustojimui vietos tebuvo pietums ir vakarienei (kas pusdienį). kitur pievos...
o dėl kranto. perplauk nemunėliu. ten kai plaukėm, tai sustojimui vietos tebuvo pietums ir vakarienei (kas pusdienį). kitur pievos...
[quote=venddetta,2007 05 11, 19:19]
aj man tokia nostalgija del to plaukimo, pirma del to, kad plaukiau pirma karta ir isimylejau tokius zygius, antra del to, kad su tais zmonem su kuriais plaukiau, nebedirbu jau ir biski pasiilgau, o trecia del to, kad ten gamta labai grazi, skardziai, pusys..et..
aj man tokia nostalgija del to plaukimo, pirma del to, kad plaukiau pirma karta ir isimylejau tokius zygius, antra del to, kad su tais zmonem su kuriais plaukiau, nebedirbu jau ir biski pasiilgau, o trecia del to, kad ten gamta labai grazi, skardziai, pusys..et..
[quote=extravaganza,2007 05 12, 17:09]
[/quote]
Tokiu atveju, as visada jausiu nostalgija Ulai...Kiek beplaukiciau man ten vistiek graziausi krastovaizdziai ir jaukiausia upele...
[/quote]
Tokiu atveju, as visada jausiu nostalgija Ulai...Kiek beplaukiciau man ten vistiek graziausi krastovaizdziai ir jaukiausia upele...
o aš visada jausiu nostalgiją gaujai latvijoje va ten tai vaizdai, va ten tai kraštovaizdžiai o iš lietuviškų tai nė nežinau...lakaja ne iš tų upių, kurias prisimenu iki šiol...ulos buvau tik žiotyse, bet irgi nieko labai įspūdingo, netraukia ji manęs....o vat visai smagi upelė buvo jūra
Šį savaitgalį geri orai bus Jau nebegaliu -reikia plaukti Kadangi Merkio maršrutą plauksime kartu su "tuo maratonu baidarių" tai kito maršruto mes,kaip ir nesugalvojame...nes dar baidarių srityje esame naujokai nes,kur plaukėme,tai tik su patyrusiu organizatoriumi...jo žinomomis vietomis .O dabar vieniems -jau reik galvoti..
Vyras norėtų plaukti Šalčia ar Visinčia ...savaitgaliui nuo šeštadienio ryto...Gal,kas zino,nuo kur reiktų pradėti,ir kur reiktų baigti plaukimą,jei plaukti 2 dienas? Kokiose apylinkėse pradėti ir baigti?
Bandysiu dar ineternete knaisiotis Bet jei kas zinot-padėkit
Vyras norėtų plaukti Šalčia ar Visinčia ...savaitgaliui nuo šeštadienio ryto...Gal,kas zino,nuo kur reiktų pradėti,ir kur reiktų baigti plaukimą,jei plaukti 2 dienas? Kokiose apylinkėse pradėti ir baigti?
Bandysiu dar ineternete knaisiotis Bet jei kas zinot-padėkit