Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(Ledi @ 2007 04 30, 19:04)
O gal kas plauke Šušve arba Verkne?  Noretumet kad butu daugiau kliuciu, sudetingesne upe, o pvz. Merkys sako pakankamai rami upe

Verknė,Šušvė thumbup.gif plaukėme....Dar ekstremalus labai Siesartis,Jūra,Akmena,Širvinta-bet jau ten birzelį nebus vandens turbūt...Nes jau vakar iš Jūros grįzom,tai akmenuotose rėvose mazai vandens-o šiaip upė super...Vietomis rami...vietomis tikri akmenynai doh.gif
O daiktus-visad vezamės patys,net neįsivaizduoju,kaip juos galėtų atvezti į galutinį tašką,jei tarkime mes sugalvojame nakvoti,kur papuola g.gif tam ir yra maišai,į kuriuos sandariai sudedami daiktai..Beje,jei gera bagazinė,tai pvz,į ją vanduo nepribėga thumbup.gif tad nebijokite-veztis tų daiktų...Tik gerai uzsandarinkite maišus...
Atsakyti
astonke>>uch dingus buvau...nebūtų išėję man plaukti ar šiaip ar taip-tebuvo tik gražus gražus noras

kristij>>gale sėdi sunkesnis žmogus, kadangi jei priekyje sėdi sunkesnis, tai galinis neišlaikys baidarės. aš sėdėjau gal valandą gale kai tėvas į prieky sėdo. ten šiaip tokį performansą darėm. tai aš visas jėgas atidaviau bandydava išlaikyti baidarę. ji sukasi jei ne gale sunkesnis. o patyrimas ateina su laiku. vasarą žadu plaukti su draugu. jis nė karto nesėdėjęs baidarėj, bet sodinsiu jį į galą lotuliukas.gif
o dėl pylimosi į akmenis, tai pabandyk šonu į akmenį trenktis ir suprasi. tave gi prispaus prie akmens ir apvoš. tada bus linksma. gerai jei buvai su šalmu, o jei ne???? ax.gif šiaip jei matai labai arti akmenį, tai priekinis pasiiria į kurią nors pusę, o galinis augodamas uodegą, ją atmeta. dar vienas patarimas: NIEKADA NEŽIŪRĖK Į PRAPLAUKTĄ AKMENĮ, nes būtinai užsirausi ant sekančio. žinau, kad norisi žiūrėti į tą praplauktą, nes norisi sužinoti ar didelis buvo, ar nelabai, bet čia ausinė taisyklė thumbup.gif

ledi>>svarbiausia yra sandarūs maišai. mes plaukiam ne plastenkėm, tai ten bagažinių iš viso nėra, bet viskas būna sausa....nors aišku visko pasitaiko. kažkada kai buvau kaime, dėdė mano turėjo vežti į nakvynę daiktus baidarininkų, tai dieną mane su puskėm nuvežė į stovyklavietę. atseit saugot turėjom. statėm palapinę. visur ryškiaspalvių daiktų prikrovėm ir garsiai rėkavom, kad visi galvotų, kad mūsų daug biggrin.gif dar ir laužą sukūrėm jiem. o jie kai atplaukė, tai net juokas suėmė. atsivežė net grilius visokius (laužo jiem nė neprireikė), palapinės vos ne dviejų aukštų-miestiečiai...mes kai plaukiam tai kaip tik norisi būti kuo arčiau gamtos....
verkne plaukiau seniai jau. dabar ji įtariu gerokai pasikeitus, nes vien mes plaukdami ją apvalėm, o šiaip tai ten buvom daugiau virš vandens, bet ne baidarėj. nes ten buvo begalės rastų, šakų privirtusių...tai įsėdi, du yriai, išlipi, persitempi baidarę, įlipi, vėl du yriai ir vėl lipi lauk....o su nakvynėm ten kaip buvo tragiška-sunkaii rasdavom kur apsistot...šiaip jei norisi daug extrymo tai plaukit strėva..ten žmonės mus pamatę nustebdavo, nes nebeatsimena kada ten paskutinė antis praplaukė, bet po mūsų ten turėtų būti visai į manoma plaukti. tiesa, jei nuomosit baidares tai ten jūsų niekas neleis ax.gif bet ten kaip džiunglėse lotuliukas.gif

jūra irgi plaukiau. ir plaukėm mes vasarą, karštą vasarą. vandens laaaabai mažai buvo, bet smagu ten buvo. ten mes susėsdavom upėj per pietus i rvalgydavom sriubą, nes beveik visur buvo negilu....išradom fainą maudymosi būdą. paima tvirtas žmogus kokį lengvesnį už rankų ir laiko gulintį vandenį. tą darydavom rėvose, tai vandenėlis taip smagiai lėkdavo pro šalį thumbup.gif bet šiaip tai jei extremali jūra, tai nebent pavasarį, nes kai mes plaukėm, tai jokio extreemo ten nebuvo, nu nebent kai pusdienį sėdėjau "povandeniniam laive" (laaabai senas, nestabilus ir kiauras erzetas)

uch ir vėl eilinį kartą prirašiau visokių pievų....
Atsakyti
vis apsilankau sioje temoje, paskaitineju, padziugauju kaip kitos plaukiojat su baidarem. vis laukiu geresniu oru, kai ir pati galesiu isiruosti i toki pasiplaukiojima. bet jau seniai niekas sioj temoj nerase. negi niekas neplaukete ir neturite ko papasakoti? ar cia visos kaip as laukia siltu oru? papasakokit savo keliones ispudzius, jei kuri jau plauket. visada labai smagu paskaitineti. gero plaukiojimo!
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 08:56)
vis apsilankau sioje temoje, paskaitineju, padziugauju kaip kitos plaukiojat su baidarem. vis laukiu geresniu oru, kai ir pati galesiu isiruosti i toki pasiplaukiojima. bet jau seniai niekas sioj temoj nerase. negi niekas neplaukete ir neturite ko papasakoti? ar cia visos kaip as laukia siltu oru? papasakokit savo keliones ispudzius, jei kuri jau plauket. visada labai smagu paskaitineti. gero plaukiojimo!

As laukiu nesulaukiu birzelio 8d. tada jau ir isplauksim... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o aš laukiu birželio galo, kai praeis sesija ir ramia galva galėsiu sėst į baidarę. mūsų chebra dabar didžioji dalis studentai, o studentams kaip žinia sesija birželį, tai negalim plaukti...beto turim fainą dvyliktokę, tai ji jau netrukus egzaminus pradės laikyti. nieko neišeina dabar mums su plaukimais, nes mes kai plaukiam tai ne savaitgaliui, o ilgai kelionei smile.gif vasarą apie 150 km nuvarom smile.gif tik kadangi paaugo mūsų vaikų darželis, tai pasidarom gražioj stovyklavietėj poilsinę dieną ar bent pusdienį, anksčiau tai ištisas septynias dienas kabliodavom, nes vaikai jėgos neturi tiek kiek dabar turim kai paaugom smile.gif

man tai įdomu kur astonke dingo. ji gi pas mus dažnai plaukia...tikiuos kur po akmeniu nepaspaudė srovė g.gif
Atsakyti
sveikutes, vakar pagaliau turejau laiko ir pasiieskojau firmeliu, kur nuomoja baidares. paskambinau tokiam zmogui, tai isbrokyjo mano nora plaukti su chebra zemyna, nes atseit ten labai daug plaukianciu ir sunku susirasti nakvynei vietą. pasiūlė plaukti Šalčia. gal kas esat ja plaukusios? nes is visos kompanijos su baidarine patirtim (vienas zygis pernai) esu as viena, kiti zaliuoja biggrin.gif ir marsruto norisi trumpesnio, kad liktu laiko ir jėgų pašvęsti.. thumbup.gif
p.s. gal kas esat susidūrusios su www.baidariunuoma.projektas.lt ? nes kai kalbėjau su tuo zmogum telefonu jis man kazkoks keistas pasirode. kai paklausiau ar nuomoja palapines, pradejo aiskint kad nenuomoja, nes jam i tas palapines keliautojai atsiprasant privaflina, o jam tenka valyt..be to ir katiliuko sake neisnuomos, pasiule kibira nusipirkt. plius sake, kad yra vaiko prieziuros atostogose, tai gali susitikti tik sekmadieni (o tai kaip jis mūsų kompaniją nuveš ir parveš į plaukimą ir po jo??) g.gif
Atsakyti
nejaugi nesulauksiu patarimo? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2007 05 10, 17:57)
nejaugi nesulauksiu patarimo? sad.gif

Visada plaukiam per sita firma http://www.baidares.lt/ dar niekada nera musu nuvilusi. Zmogelis, nuomuojantis baidares thumbup.gif Ir nuotykiu papasakoja, ir marsruta padeda issirinkti. Zodziu patikima bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes

reikia pagalbos SOS SOS

pasiule ryt plaukt baidarem Virvyte, nesu plaukus nieko nezinau. sake ryt isvaziuojam ir grisim tik sekmadieni doh.gif

ka tokiu bjauru oru reikia pasiimti???? kaip miegot ir pan. kokius daiktus drabuzius ir pan.
Atsakyti
extravaganza>> čia per pusvalandį niekada niekas neatrašo jei ką wink.gif šalčia esu plaukus, bet tas buvo senokai. plaukėm visinčia-šalčia-merkiu. savaitės žygis. šalčią prisimenu kaip be proto šaltą upę. jei nepatyrus būčiau kažkodėl rinkčiausi žeimeną. ji man artimai sielai wink.gif

siamka>>jei gaučiau tokį pasiūlymą iškart sutikčiau, jei galimybės leistų. esu gerų atsiliepimų girdėjus. o ko reikia šaltu oru tai man regis aš esu nemažai prirašius savo pasakojime apie savo pavasarinį žygį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2007 05 10, 23:13)
siamka>>jei gaučiau tokį pasiūlymą iškart sutikčiau, jei galimybės leistų. esu gerų atsiliepimų girdėjus. o ko reikia šaltu oru tai man regis aš esu nemažai prirašius savo pasakojime apie savo pavasarinį žygį wink.gif

paskaiciau tavo pasakojima, dar nete prisiziurejau kaip ziema kazkas plauke, bet jetaus as tai tokia esu kad salciaus bijau man geriausia kai laukia koks +25 smile.gif

ir siaip baisoka, nei plaukt moku nei ka blush2.gif blush2.gif blush2.gif

ech reik tiketis viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
venddetta, sakyk o Šalčia tokio pat platumo kaip Žeimena?
mane šiek tiek nuo Žeimenos atgrąsė minios plaukiančių žmonių. pamenu pernai vos-ne-vos radom vietą stovyklavietei, viskas buvo užsėsta.. tai įsikūrėm kiek pelkėtoj vietoj, uodai užgriaužė negyvai sad.gif aš kažkodėl įsivaizduoju, kad Šalčia bus panaši į Lakają, tik šaltesnė ir su mažiau kliūčių.. g.gif
Atsakyti