AStonke, greičiausiai vasarą, jei norėsi lenkijon. tiesa, ten turbūt nieko ypatingo nebus, rami upė, bet norim ir plauksim. gauja labai patiko, nors upė tai rami rami...gal ir čia taip bus plauksim per jonines, bet savaitę, tai jei galėtum susiorganizuoti atostogas, būtų labai super
o merkys faina upė. kažkada plaukėm vasarą o tai keliom dienom ir kuriom išsiruošėt?
kristij, google yra visagalis. įvesk apie baidarių nuomas ką nors ir išmes daug visokių. aš niekada tuo nesinaudojau, nes pati namie turiu 2 baidares o jei nori maršruto tai patarčiau imti žeimeną. gražu, švaru, nakvynių daug, ir nesunku. arba ula, mes ja net nebeplaukiam, bet naujokam tai ten pats tas tada reikėtų susiorganizuoti žemėlapį iš anksto pasidomėti kur yra įdomūs lankomi objektai (jei domina lietuvos istorija), kaip juos surasti nuo upės. tada aišku pasirūpinti neperšlampamais maišais, kur susidėsit rūbus, valgiaraščiu (kaip jau pageidaujat taip sudarinėjat), aišku baidarėm ir chebra. šaip čia yra ankstesnė tema, regis neištrinta, tai ten daug visko prirašyta. patarčiau viską persiskaityti ir ten. apie maistą su ginija regis daug ten pridiskutavom, tai keli būdai pateikti kap tą daryti...o šiaip tai klausk kas domina ir papasakosim bendrom jėgom
Plauksime nuo Pamerkio ar Bartelių kazkaip vadinasi ...(vyras taip sugalvojo,iki kur dar nesusigaudau )Išplauksime sekmadienį ir planuojame grįzti antradienį..Tik tiek,kad nieks su mumis neplauks,tai imsime savo 2 baidares ir vaikus Tai dabar galvoju,orai tom dienom vėl atšals,ar jie ten palapinėje nusušals na,blogiausiu atveju paliksime vaikus namie ir plauksime vieni...
Skaičiau,kad aukštupys Merkio šiek tiek ekstremalus,o zemupys -ne..Tai galvoju,nuo kur čia mes skaitomės plaukiame....dar įsiversiu į vandenį,o tai niekad baidarės gale nesėdėjau ir neirklavau Visad vyras gale-padėtį taisydavo
tai va,kas norite prisijunkite-bus linksmiau
Pazįstamas baidaristas parekomendavo šį ,maršrutą dabar-nes tipo vasarą ten plaukia labai daug zmonių,ir net palapinei vietą sunku rasti...na,reiks apziūrėti...Tikiuosi kelionė įvyks
Skaičiau,kad aukštupys Merkio šiek tiek ekstremalus,o zemupys -ne..Tai galvoju,nuo kur čia mes skaitomės plaukiame....dar įsiversiu į vandenį,o tai niekad baidarės gale nesėdėjau ir neirklavau Visad vyras gale-padėtį taisydavo
tai va,kas norite prisijunkite-bus linksmiau
Pazįstamas baidaristas parekomendavo šį ,maršrutą dabar-nes tipo vasarą ten plaukia labai daug zmonių,ir net palapinei vietą sunku rasti...na,reiks apziūrėti...Tikiuosi kelionė įvyks
o jei aš prisidėčiau? bet pas jus kaip supratau dvi dvivietės, o jūs 4...o aš tai nenoriu savų viena temti..tėvas tai neplauks, nes darbo turi...tai neišeitų...o gale sėdėt nebaisu visai-aš pati sėdėjau daug kartų-ne pavasarį, bet sėdėjau ir man ten daug labiau patiko
o berteliuose kai mes plaukėm stovėjo ąžuolas labai didelis
o berteliuose kai mes plaukėm stovėjo ąžuolas labai didelis
Nu nieko sau merginos, jūs šaunuolės. Ir tokiu (švelniai sakant ne kokiu) oru susiruošiat ir traukiat į žygius.
Nuotraukos super. Būtų faina prasiplaukt upeliu, bet tikriausiai kelias valandas atrakcija būtų, o vėliau brrr. Ypač jei ir nakvoti būtų vėsoka. Bet vistiek, faina labai Laukiu nesulaukiu šiltesnių orų
Kaip suprantu AStone ir venddetta turite nuosavas baidares, ar ne? Mes ir po pirmųjų žygių degėm noru savo baidarę pirkti, bet susilaikėm nes neturim kur padėt normaliai
Nuotraukos super. Būtų faina prasiplaukt upeliu, bet tikriausiai kelias valandas atrakcija būtų, o vėliau brrr. Ypač jei ir nakvoti būtų vėsoka. Bet vistiek, faina labai Laukiu nesulaukiu šiltesnių orų
Kaip suprantu AStone ir venddetta turite nuosavas baidares, ar ne? Mes ir po pirmųjų žygių degėm noru savo baidarę pirkti, bet susilaikėm nes neturim kur padėt normaliai
O mes jau susitarem su kompanija, kad birzelio 8-9 isplaukiam Tai dabar beliko galutinai suderinti marsruta...
aciu tau ,venddetta, uz patarimus.zinoma, skaiciau sena tema, bet ten tiek visko daug, kad net galva apsisuko. na, bandysim, tikiuos kas nors gausis.
ginija, taip turiu dvivietę ir trivietę baidares...tokias sudriskusias, vos gyvas, bet kol plaukia ir gerai ir skylių negaila pridaryti. kadangi pas mus taimeniai, tai vietos reikai tik išdžiovinimui, o poto jos susideda ir ne taip daug vietos ir užima. kol buvau mažesnė net nežinojau kur jos paslėptos...turim tokią antresolę koridoriuij, tai ten ir užmestos būna. o džiovinam tai mano stiklintam balkone, mano kambary ir džiovykloj. per šitas vietas viską išdėliojam. ne tik baidares, bet ir palapines, miegmaišius ir visą kitą sudrėkusį turtą aišku mane nerviškai veikia tas bardakas namie po žygio, bet nieko...
kristij, nėr už ką. malonu padėt
kristij, nėr už ką. malonu padėt
QUOTE(venddetta @ 2007 04 24, 22:54)
o jei aš prisidėčiau? bet pas jus kaip supratau dvi dvivietės, o jūs 4.......
Gali prisidėti Bus smagiau... Turi patirties nakvynėje Kazkaip dar vis galvoju,ar nebus šalta miegoti Mus sekmad.atveš su baidarėmis Į Starto vietą...ir antrad.atvaziuos pasiimti...O tu susirask,sau porininkę(ą) jei tėvas neplauks ir atvaziuok taip pat-išplauksime kartu
sveikos ases, dar norejau paklaust, kas baidarej turi sedet piekyje, kas gale? na ar priklauso nuo tarkim patyrimo, jegos, svorio zmogaus? ir gal kas turit kokiu gudrybiu, kad neapvirst ar lengviau but irkluot? na kazkur skaiciau, kad geriau piltis i akmenis priekiu, o ne sonu, banguojant plaukt skersai bangu, o ne isilgai...kas dar?
patyręs baidarinkas dazniausiai sėdi gale ir vairuoja visą baidarę....Jis toks labiau atsakingas ,dėlto nemėgstu sėdėti gale.... man smagiau,kai baidarės galas lengvesnis-tada lengviau plaukti...
beje,kadangi nieks prie mūsų neprisijungia,o sekmad,jau praneša nekokius orus-tai šliejamės prie kitų turistautojų ir jau ryt plaukiame Jūra...Truputį baisoka,sakė yra nemazai akmenų,o aš turėsiu gale sėdėti ir tipo vairuoti... Daiktus,kai susikrovėme,tai abejoju ar ryt įtalpinsime į baidares abiem vaikam po "antrus" rūbus,batus...sau...maistas...palatkė...miegmaišiai...Vaje vaje
beje,kadangi nieks prie mūsų neprisijungia,o sekmad,jau praneša nekokius orus-tai šliejamės prie kitų turistautojų ir jau ryt plaukiame Jūra...Truputį baisoka,sakė yra nemazai akmenų,o aš turėsiu gale sėdėti ir tipo vairuoti... Daiktus,kai susikrovėme,tai abejoju ar ryt įtalpinsime į baidares abiem vaikam po "antrus" rūbus,batus...sau...maistas...palatkė...miegmaišiai...Vaje vaje
Mes siemet plauskim jau trecius metus, noriu kokioss sudetingesnes upes jau , kokia galetumet pasiulyt:)
zadam pirma reisa daryt birzelio vidury, tai manau jau reik uzsisakynet.
Dar vienas kllausimas,mum visad oranizuodavo pazystamas badariininkas keliones tai daiktus nuvezdavo i galutini taska kur turedavom su baidarem apsistot, o kaip kiti daro, gal zinot irgi kuri firma gali nuvezt i vieta daiktus ,nes mes tikrai ne karta vertemes su tom baidarem tai ir rubai ir maistas suslaptu, jei butu bagazinese
zadam pirma reisa daryt birzelio vidury, tai manau jau reik uzsisakynet.
Dar vienas kllausimas,mum visad oranizuodavo pazystamas badariininkas keliones tai daiktus nuvezdavo i galutini taska kur turedavom su baidarem apsistot, o kaip kiti daro, gal zinot irgi kuri firma gali nuvezt i vieta daiktus ,nes mes tikrai ne karta vertemes su tom baidarem tai ir rubai ir maistas suslaptu, jei butu bagazinese
O gal kas plauke Šušve arba Verkne? Noretumet kad butu daugiau kliuciu, sudetingesne upe, o pvz. Merkys sako pakankamai rami upe