Sveiki,
mes visada plaukiame Minija ( Nuo Aleksandravo iki Kartenos arba nuo Žemsodos iki Aleksandravo) Pirmąja trasa išeina 25 km
Telefonus ir mašinų raktelius visada dedame į prezarvatyvus , beje, į juos tilptų ir mažesnis fotoaparatas. Galima drąsiai naudotis ir nebijoti drėgmės.
Avalynė kol kas tinkamiausia Crocsai
Gal kas žinot dar kokių įdomesnių trasų Klaipėdos apskrity
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 08 08, 18:53)
pirmą kartą girdžiu... tikiuosi parašysi įsoūdžius ir plačiau papasakosi
Zinoma zinoma Jau siandien visais skaudamais raumenimis sedziu ir galiu aprasyti savo ispudzius
Visu pirma, as plaukiau baidarem jau 6 syki, bet tokios upes dar mano "karjeroje" nebuvo. Galiu pasakyti, kad tai bene pati ekstremaliausia upe kokia tik plaukiau LT ir pirma karta plaukiantiems, neturintiems patirties grieztai nerekomenduoju, nes su mumis plauke "pirmokai" grizo namo atrodydami kaip po karo Upe siaurute, is pradziu nesrauni, o kuo toliau tuo greiciau savo vandenys plukdanti. Sioje upeje gausu nuovirtu, isvartu, nusvirusiu medziu, bruzgynu, lieptu. Yra keletas labai smagiu slenksciu. Taigi kaip jau galejote suprasti is baidares daug kartu tenka islipti ja perstumti arba perkelti per isvartas ir taip kas keleta metru. taigi, kai po dvieju dienu plaukimo pagaliau iplauki i Zeimena, tai pasijunti kaip gaves bonusa po sunkaus darbo Labai labai idomus plaukimas. Rekomenduoju visiems, kuriems neidomu palukti upemis, kurios skirtos tik irklavimui
QUOTE(Rymva @ 2009 08 10, 14:13)
Šį savaitgalį plaukėm Šventąja labai rami upė, plati, nestipri srovė. Ir labai gražūs vaizdai rekomenduoju pirmą kartą plaukiantiems
labai gerai pirmą kartą plaukiantiems...
Aš ir po pirmo baidarių žygio Plaukėm tik 15 km, kaip pirmai pradžiai, manau, gana Pradėjom Būkos upėj, žiauriai patiko, srauni, vingiuota su kliūtimis upė, nors dabar kai pagalvoju, kaip naujokams gal per sudėtinga
Papildyta:
Aga, man ir skauda truputį. Mums tai liepė pirštines pasiimti, tai irklavau su jomis, kol nesušlapo
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 07 24, 23:10)
Aga, man ir skauda truputį. Mums tai liepė pirštines pasiimti, tai irklavau su jomis, kol nesušlapo
mes šiemet irgi plaukėme Buka. Tai tikrai ne pirma upė kuria plaukėme, bet mums ji irgi labai patiko. mes kelionę tęsėme ežerynais - irgi nenuvylė. Mielu noru kartočiau dar tokį žygį.
QUOTE(Jouk @ 2009 09 01, 09:04)
mes šiemet irgi plaukėme Buka. Tai tikrai ne pirma upė kuria plaukėme, bet mums ji irgi labai patiko. mes kelionę tęsėme ežerynais - irgi nenuvylė. Mielu noru kartočiau dar tokį žygį.
Mes ir kažkiek plaukėm ežeru, bet po Būkos, buvo neįdomu ir nuobodu
Sveiki,
Nezinau, ar apie tai jau buvo cia kalbeta, bet gal kas plauke triviete baidare? Ar nera su ja sudetingiau plaukti nei su dviviete?
Nezinau, ar apie tai jau buvo cia kalbeta, bet gal kas plauke triviete baidare? Ar nera su ja sudetingiau plaukti nei su dviviete?
Sveikos Mes irgi su MB siemet plaukem pirma karta plaukem Verknės upe,18km kita diena vo krutejau labai uzsikabliavau,noriu dar ir dar plaukt