QUOTE(ragana99 @ 2009 07 22, 17:46)
marsrutas senoji varena - perloja labai ramus ir paprastas. taip kad jokios panikos. merkyje nieko ypatingo - pasiiri truputy ir nesa srove.
o del daiktu:
Palapinė, miegmaišiai ir t.t. kur ir kaip miegosit.
Rūbai (apsirengti patogiai) plius minimum dar vienas rūbų komplektas, jei netyčia tektų apsiversti... apsirengti patogiai , ploni rūbai , šilti rūbai nakčiai. Batų minimum 2 poros...
Būtinai politileniniai apsiaustai
Dideliu šiukšlių maišu (sudėti visus daiktus dvigubai ir gerai užrišti)
Vaistinėlė (nuo skrandžio vaistukai, nuo skausmo, pleistriukai ir pan.)
Tualetinis popierius, popieriniai rankšluoščiai
Na ir dar kas nors ko gali prireikt
P.S. moteriški dalykai
Losijonas nuo saulės...
aisku maistas, gerimai ir gera nuotaika
Na del marsruto, kad ramus, tai gerai, nes ir vaiku plauks kiek zinau, ir man, kaip pirmam kartui, labai gerai bus
Aciu del daiktu, viska susideliojau lyg, ryte beliks tik i kuprine susideti
Pasipasakosiu grizusi kaip sekesi
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 22, 18:04)
aš ir su sese būtent Ūla iš viso pirmą kartą baidarėmis gyvenime plaukiau ir nieko, bijojau kažkaip, nerimavau, bet įlipom, susikaupėm ir nei karto nevirtom, žiauriai patiko kiek mačiau moterys su vyrais kur plaukė, tai iš viso deginosi kojas ant baidarės, vyrai viską padarė, o mes su sese sutartinai dirbom, aš priekyje sėdėjau ir visas kliūtis sakiau, dar su irklu ar net ranka atremdavau rąstus, pasispirdavau ir viskas liuks mum sakė, kad labiau virsta trivietės iš mūsų kompanijos buvo trivietė, tai ir virto du kartus o visos kitos 5 ar 6 baidarės buvo dvivietės ir visi sausai. Bet tai prieš 2 metus jau buvo
Tikiuosi ir mes nevirsim, su drauge abiems pirmas plaukimas, tikiuos viskas bus gerai ir liksim sausos
Papildyta:
QUOTE(*nepakartojama* @ 2009 07 22, 23:42)
Is savo saraso prideciau pirstines su atpjautais pirstais
Pirstiniu tokiu neturiu, tad teks apseiti be ju
kaip suprantu ten tas atstumas apie 12 km, tai idomu kiek laiko plauksime