Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(@akytė@ @ 2009 07 07, 21:19)
aš,tai nelabai suprantu,tai kam jus su tokiom kompanijom plaukiat? ax.gif
Aplamai kuo daugiau zmoniu-tuo didesnis balaganas  doh.gif
Geriau pora trejetas baidariu,ar pora šeimu ir gana  ax.gif

aš tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif rinkom mes dabar chebrą, rinkom... galu gale 4 likom, vos įkalbėjom dar porą, tai anie sako - mažai žmonių, reik kokių 12, neįdomu plaukt blink.gif gerai, jei visi gerai vienas kitą pažįsta ir žino, kaip elgiasi įvairiose sitaucijose g.gif bet manau, tokių didelių draugų ratų yra mažai... pažįstu ir vieną ir kitą porą, bet jie tarpusavy nepažįstami, tai įdomu bus pažiūrėt koks komandinis plaukimas gausis hihihi.gif
Atsakyti
Pas mus kasmet naujų žmonių į ratą ateina. Prisirinko jau tiek, kad pasidarė per daug ir nauja chebra atskilo. Pirmais metais turėjome nesusipratimą su vienais, kitais metais net nepasiūlėme plaukti. Jie matyt susiprato, todėl dabar vėl mūsų kompanijoje ir be jokių nesutarimų. Tik pas mus moto - kiekvienas atsakingas ne tik už save, todėl nepaliekame vieni kitų, draugiškai perstūmiame baidares, nelaukiame kol kažkas laužą užkurs ar virs košę... Juk metuose tik kelis tokius pasibendravimus turime, todėl stengiames, kad malonu būtų visiems... O nauji veidai atgyvina kompaniją - prie laužo atsiranda naujų bajeriukų...
Atsakyti
aš tai, kai plaukiau, pirmą (ir kol kas vienintelį blush2.gif) kartą, iš 20 žmonių daug maž pažinojau tik vieną porą, pusę pažinojau tik iš matymo, kitą pusę išvis nepažinojau unsure.gif kaip jie ten tarpusavy sutarė, ar pažįstami buvo, nežinau, bet buvo tikras balaganas doh.gif o ta porelė visąlaik bučiavosi bigsmile.gif net nežinau, kaip jie baidarėj tvėrė nesibučiuojant, vos tik išlipa į krantą, iškart į glėbį biggrin.gif kaip dabar atsimenu vaizdelį - apsistojom nakčiai, visi zuja, kas ką daro - kas palapines stato, kas malkų ieško... o anie du stovi per vidurį viso to skruzdėlyno ir bučiuojasi hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Jouk @ 2009 07 08, 10:58)
Pirmais metais turėjome nesusipratimą su vienais, kitais metais net nepasiūlėme plaukti

pas mane taip su kelionėmis doh.gif kompanijoj yra toks bachūrėlis, su kuriuo sakiau gyvenime daugiau nevažiuosiu į jokias ilgas keliones, bet jau ne kartą važiavau ir matyt dar ne kartą teks gun_bandana.gif nes jis geriausias MB draugas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes keliauninkes mirksiukas.gif
Musu irgi si savaitgali laukia tokia pramoga. Plauksim nuo Kaltanenu Zeimenos upe. Visiems plaukiantiems pirmas kartas!!! Daugumai atrode, kad reik kuo daugiau chebros (nors as buvau pries) tipo kitaip neidomu... tai susidare 7-8 baidares (ne visus pazinosiu - draugu draugai). Planuojam isplaukt 5i apie 17h ir gryzt 7i apie pietus - mano chebra galvoja, kad reik imt atstuma tik apie 32km - juk cia nera daug? ar kaip tik pradedantiesiems? Taip pat klausimas kiek gi mazdaug telpa daiktu susidet i baidares? Juk palapine, miegmaisius, vandeni, pora mazu kuprinyciu (maistas, drabuziai) galima ten sukamsyt?
Atsakyti
QUOTE(avevita @ 2009 07 08, 12:23)
Juk palapine, miegmaisius, vandeni, pora mazu kuprinyciu (maistas, drabuziai) galima ten sukamsyt?

galima galima irnesakyk.gif kažką dar tarp kojų buvom pasidėję, telpa viskas smile.gif tik maisto ir drabužių nemanau, kad bus porą mažų kuprinyčių blush2.gif nu čia aš pagal save sprendžiu smile.gif
Atsakyti
žeimena plaukti gan lengva - savaitgaliui 32 km. yra tikras poilsis. Baidarės bagažineje tilps ir palapinė ir kiti rakandai - tik talpiai sudėkite. Tokius dalykus kaip vandenį ar alų drąsiai galima dėti tiesiai į baidarę. Mes kai plaukiame su daiktais - turime sandarią dėžę (plastmasinę bačkutę) - labai patogu viską susidėti. Tik pro šalį plaukiantys spelioja - ką ten joje vežame biggrin.gif .
Atsakyti
musu kompanija buvo is septyniu zmoniu, kelione ir kompanija buvo super, mazai zmoniu tikrai neidomu, kad ir keturiems butu nuobodoka rolleyes.gif
Atsakyti
aš tai plaukčiau kad ir tik su MB ax.gif mums dviese nenuobodu blush2.gif tiesiog nejauku būtų vieniems nakvot kur nors miške unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leopardė @ 2009 07 08, 12:36)
musu kompanija buvo is septyniu zmoniu, kelione ir kompanija buvo super, mazai zmoniu tikrai neidomu, kad ir keturiems butu nuobodoka rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat už didesnę, bet patikimą kompaniją. Esame laukę 7 - 9 baidarėm thumbup.gif smagumėlis ir jokie lietūs nebaisūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arabeska @ 2009 07 08, 19:02)
drinks_cheers.gif aš taip pat už didesnę, bet patikimą kompaniją.

super, jei tokia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 08, 19:13)
super, jei tokia yra mirksiukas.gif

mirksiukas.gif turim turim tokią ir jau ne vieną kart patikrintą thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi turim nuolatinę plaukiančiųjų kompaniją prie kurios kiekvienais metais prisijungia keletas naujų žmonių. Praeitais metais susidarė net 20 baidarių blink.gif tai tiek tikrai per daug buvo, todėl šiemet plaukėm tik 9 baidarės, buvo kaip tik thumbup.gif O dviem baidarėm plaukti dabar kažkaip tikrai nuobodoka būtų 4u.gif
Atsakyti