nu jau čia apie MERKI tai nusipezejo Tingejo,gal ten vezti...
Ten aplamai vietomis kone bala,sroves net nera...
O Ula,ta ir idomesne ir sudetingesne,bet kai tiek vasara joje zmoniu,tai nzn. ..net sustoti nera kur
Sveiki.Sakykit gal kas žinot kur būtų galima gauti nusipikrti hodromaišų ar hermetinių maišų, nelabai žinau kaip juos pavadint, kad būtų galima susisdėt daiktusį baidares.Ačiū.
QUOTE(1RUGILE @ 2009 07 01, 12:52)
Sveiki.Sakykit gal kas žinot kur būtų galima gauti nusipikrti hodromaišų ar hermetinių maišų, nelabai žinau kaip juos pavadint, kad būtų galima susisdėt daiktusį baidares.Ačiū.
Aš tai nelabai suprantu kam tie hermetiniai maišai išvis reikalingi Nusperki iš Maximos ar bet kur kitur paprastus maišus šiukšlėsm, tik tuos tvirtesnius ir didesnius, susimeti daiktus, gerai užriši ir viskas ok Dar nebuvo sušlapę tokiu būdu pakuojant
Na bet jei reikia kam nors kitam, o ne baidarėmis plaukiant, tuomet gal ir kitaip
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 30, 20:42)
nu matot kaip...
nu ten toks senbernis biškį nuomotojas, tai biesas jį žino
bet tai kadras... koks gi jam skirtumas kur vežti, jei mes mokam? būna gi fruktų...
nu ten toks senbernis biškį nuomotojas, tai biesas jį žino
bet tai kadras... koks gi jam skirtumas kur vežti, jei mes mokam? būna gi fruktų...
dar priklauso kurią Ūlos atkarpą jums pasiūle - jeigu nuo pradžios - tai ten tikrai Ūla rami, teka kanalu, kita kalba jeigu nuo Zervynų - nuo ten pats smagumas Ūlos prasideda... ir grožis
kas liečia hermetinius maišus - tai pernai pasinaudojome SM baidarininkių patarimais ir nusipirkome Senukuose baltus, dvisluoksnius (kopūstinius) maišus - garantija ko ne 100%, kad ir baidarei apvirtus viskas lieka sausa ir patvaru.
QUOTE(1RUGILE @ 2009 07 01, 12:52)
Pamėgink pasižiūrėt parduotuvėse Armijai ir civiliams
Mes irgi eile metu i siuksliu maisus kisam, kartais net ir maximinius pigiausius po du sumaunam, nes buna ir zuplysta vienas.. Tada gumutem kanceliarinem ir gerai, telefona i prezervatyva kisam - cia tie kam neslykstu kam slykstu kiso i tuos uzspaudziamus maiselius, bet kiek zinau tas telefonas jau nebeveikia
O man klausimelis del Šešupės, pati kilusi iš ten bet kažkaip pačią upe žinau tik ties Matarnais, o startuosim nuo Slabadų ir plauksim dvi dienas iki kaimo kurio pavadinimo neisidemiu vis lyg Švėgždaičiai, gal kas plaukėt ir žinot kas ir kaip ten?
O man klausimelis del Šešupės, pati kilusi iš ten bet kažkaip pačią upe žinau tik ties Matarnais, o startuosim nuo Slabadų ir plauksim dvi dienas iki kaimo kurio pavadinimo neisidemiu vis lyg Švėgždaičiai, gal kas plaukėt ir žinot kas ir kaip ten?
jei daznai plaukiojate hermetiški maišai neprošal...Musu Ferino pirkti Sportland parduotuveje...gal brangoki,bet ilgaamziai...
mazdaug taip atrodo: http://www.1a.lt/tourism/kik/
Anskčiau ir kišdavom i bulviu tuos maišus-tai kol atsiriši,kol išsitrauki,o dabar ras..ir jau ziurim ka turim... ir neštis patogu,ir jei baida apvirsta tas maišas plaukia tolyn,neskesta....ryškus matosi iš tolo,paskui pasiveji ir susigauni
mazdaug taip atrodo: http://www.1a.lt/tourism/kik/
Anskčiau ir kišdavom i bulviu tuos maišus-tai kol atsiriši,kol išsitrauki,o dabar ras..ir jau ziurim ka turim... ir neštis patogu,ir jei baida apvirsta tas maišas plaukia tolyn,neskesta....ryškus matosi iš tolo,paskui pasiveji ir susigauni
QUOTE(Kentaure @ 2009 07 01, 17:15)
Mes irgi eile metu i siuksliu maisus kisam, kartais net ir maximinius pigiausius po du sumaunam, nes buna ir zuplysta vienas.. Tada gumutem kanceliarinem ir gerai, telefona i prezervatyva kisam - cia tie kam neslykstu kam slykstu kiso i tuos uzspaudziamus maiselius, bet kiek zinau tas telefonas jau nebeveikia
Tai, jaučiu, tie kam nešlykštu telefonus į naujus dėjo, o antrieji kažkada mėgino į panaudotus...
Ačiū visiems parašiusiems dėl maišų.Na mes irgi dedamės į šiukšių ar tuos bulvinius kai ten kažkas pavadino.Bet kažkaip nepasiteisina.Šiukšliniai nieko nelaiko, plyšta, tie bulviniai gal ir nieko būtų bet irgi nepatogu tampyti ir nesugalvoju kaip juos užtvirtint kad patogu būtų transportuotis, įdėti išimti o va kai jau tuos pamačiau tai labai patiko.Manau bent vieno kad miegmaišiai ir drabužių komplektas būtų tokiame tai ir užtektų.Nes kai draugai apsivertė aną vasarą pirmą dieną ir viską kol sugaudėm, tuose šiuškliniuose sušlapo viskas, tai pradėjom galvoti kad darbužiams toks tikrai būtų reikalingas.dar kartą ačiū visiems parašiusiems.
Mums irgi šiukšlių maišuose sušlapo daiktai Gerai, kad telefoną ir fotoaparatą buvau į spec. maišiuką įdėjus - tai pavyko išgelbėti
Aš nemenkam strese. Ryt plauksim Ūla turbūt šia trąsa: Krokšlys - Rudnia - Kašėtos. Pirmą kartą gyvenime baidarėje sėdėsim tiek aš, tiek maniškis. Pusė kompanijos plaukti nemoka
Gal be reikalo pergyvenu, jei upė tokia negili? Dar gąsdina, kad trąsa tokia ilga (23 km) ir kad lyg ežerą perplaukti reikės?
Kažkaip baisu pasidarė
Kas plaukėt gal galit pasidalint ar labai baisu ir pavojinga. Liemenes aišku nuomosimės, bet pažįstamas nugąsdino, kad tik dėl vaizdo jos. Man nerealu atrodo tokioje sraunioje upėje dviems visiškai žaliems neapsiversti O plaukti tai abu nemokam
Patarkit
Gal be reikalo pergyvenu, jei upė tokia negili? Dar gąsdina, kad trąsa tokia ilga (23 km) ir kad lyg ežerą perplaukti reikės?
Kažkaip baisu pasidarė
Kas plaukėt gal galit pasidalint ar labai baisu ir pavojinga. Liemenes aišku nuomosimės, bet pažįstamas nugąsdino, kad tik dėl vaizdo jos. Man nerealu atrodo tokioje sraunioje upėje dviems visiškai žaliems neapsiversti O plaukti tai abu nemokam
Patarkit