Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 17, 20:37)
ne, aš noriu ramios upės, ačiū  cool.gif

Kiek esu plaukus, tai Lakaja labai rami...
Atsakyti
O mes su chebra šį savaitgalį 20-21 vistik nusprendėme plaukti Lakaja, apsimetam, kad nebijom blogo oro biggrin.gif . Bandėm gal kokius 4-5 maršrutus, bet kažkaip Lakaja labiausiai wub.gif Valgom mes išskirtinai turistinius maistus ir labai kvatojamės, kai pamatom šašlykus bekepančius studentus. Maistas mūsų: perlūvkė, turisto pusryčiai, bulvės ir panašiai (svarbiausia, kad gėrimų būtų irnesakyk.gif bo jų ant upės vis per mažai pasirodo). O dėl žaidimų, tai labai gerai aliasas sueina, ypač kai kompanija truputuką išgėrus - labai smagu būna
Ai, o labiausiai nepatiko Ūla. Upė labai graži, nu bet tiek sukomercinta. Lakajoje tokios gražios ir patogios stovyklavietės, nu Ūla kaip iššluota, laukymės kažkokios. O dar už tai mokėti pinigus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la jūrė: 18 birželio 2009 - 14:19
nėra geresnio krikšto už išvertimą iš baidarės smile.gif ar bent jau nuvertimą nuo kranto smile.gif svarbu patikrint ar neskęsta smile.gif
iš žaidimų tai pas mus gerai visada sueina kortos. anksčiau imdavom raketes ir badmintoną žaisdavom....organizuodavom futbolo turnamentus smile.gif
futbolas turėjo taisyklę - kiek atsiveži komandos narių - tiek turi. atvažiavai vienas ir žaisi vienas prieš kokius šešis smile.gif tiesa kai taip žaidėm, tai buvo sutarimas, kad į vartus mušiu tik aš (buvau gal 10-ies) laimėjom 16-0 biggrin.gif ir dar daug traumų visokių būta smile.gif

o kas ten norėjo ramios upės, tai šventoji (neskaitant aukštupio) labai rami upė smile.gif bliūdas toks...o ramiausia tai ežeruose - ten niekur srovė neneša...nebent audra kyla su dideliom bangom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2009 06 18, 18:55)
nėra geresnio krikšto už išvertimą iš baidarės smile.gif ar bent jau nuvertimą nuo kranto smile.gif svarbu patikrint ar neskęsta smile.gif
iš žaidimų tai pas mus gerai visada sueina kortos. anksčiau imdavom raketes ir badmintoną žaisdavom....organizuodavom futbolo turnamentus smile.gif
futbolas turėjo taisyklę - kiek atsiveži komandos narių - tiek turi. atvažiavai vienas ir žaisi vienas prieš kokius šešis smile.gif tiesa kai taip žaidėm, tai buvo sutarimas, kad į vartus mušiu tik aš (buvau gal 10-ies) laimėjom 16-0 biggrin.gif ir dar daug traumų visokių būta smile.gif

o kas ten norėjo ramios upės, tai šventoji (neskaitant aukštupio) labai rami upė smile.gif bliūdas toks...o ramiausia tai ežeruose - ten niekur srovė neneša...nebent audra kyla su dideliom bangom biggrin.gif

bet ežeruose reikia irkluot lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakarą. Norėjau pasiteirauti ar plaukiant Merkiu reikia leidimų?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bziks @ 2009 06 20, 20:46)
Laba vakarą. Norėjau pasiteirauti ar plaukiant Merkiu reikia leidimų??  ax.gif

Ne nereikia, reikia tik plaukiant Ūla mirksiukas.gif Bet mes šį savaitgalį plaukėm Ūla ir niekas tų leidimų netikrino ax.gif
Atsakyti
Nicolle_ labai dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumėt patarti 4u.gif Planuojam šiais metais plaukimą Minija 2 dienom su kompanija. Gal kokią stovyklavietę ar sodybą žinote apsistojimui ant Minijos kranto, gal ir pirtelė būtų? Norėtumėm 2 dienas plaukti be daiktų, gryžtant į tą pačią stovyklavietę. Merkiu praeitą vasarą taip plaukėm, atvykom, pasistatėm palapines, nuvežė su baidarėm iki maršruto pradžios, daplaukėm iki stovyklavietės, nakvynė, kitą rytą vėl plaukėm iki sutartos vietos ir mus su baidarėm vėl pargabeno atgal, tada jau į pirtelę drinks_cheers.gif labai visiems patiko toks keliavimo būdas.
Gal žinot prie Minijos vieteles, iš buvusių būtų malonu sužinoti, nes dabar tik internete naršau, nelabai ir žinau kokios vietos Minija plaukti įdomesnės ir gražesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadina: 27 birželio 2009 - 01:27
Labas rytas. Turiu dar vieną klausimėlį blush2.gif Neužilgo mūsų žygis baidarėmis Merkiu (liepos 2d). Plauksim 8 žmonės. Jauniausias bus 17, vyriausias 20 metų, bet bėda yra ta, kad visiems tai pirmas kartas , o man net į galvą nešovė, kad gali dėl šito kilti kliūčių, bet dabar pradėjau baimintis. unsure.gif Kaip manote ar baidarių nuomotojai gali prištarauti tokiam dalykui? g.gif Gal kam nors yra tekę su tuo susidurti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bziks: 29 birželio 2009 - 10:27
QUOTE(bziks @ 2009 06 29, 11:19)
Labas rytas. Turiu dar vieną klausimėlį blush2.gif  Neužilgo mūsų žygis baidarėmis Merkiu (liepos 2d). Plauksim 8 žmonės.  Jauniausias bus 17, vyriausias 20 metų, bet bėda yra ta, kad visiems tai pirmas kartas , o man net į galvą nešovė, kad gali dėl šito kilti kliūčių, bet dabar pradėjau baimintis.  unsure.gif Kaip manote ar baidarių nuomotojai gali prištarauti tokiam dalykui? g.gif Gal kam nors yra tekę su tuo susidurti?

na kad niekas ten jusu neklaus ar yra plaukusiu. tiesiog jie isnuomoja, o jus patys vieni uz kitus atsakingi. bent jau as kiek kartu nuomavausi, manes neklause nei karto nepaklause apie patyriuma ir amziu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bziks @ 2009 06 29, 11:19)
Labas rytas. Turiu dar vieną klausimėlį blush2.gif  Neužilgo mūsų žygis baidarėmis Merkiu (liepos 2d). Plauksim 8 žmonės.  Jauniausias bus 17, vyriausias 20 metų, bet bėda yra ta, kad visiems tai pirmas kartas , o man net į galvą nešovė, kad gali dėl šito kilti kliūčių, bet dabar pradėjau baimintis.  unsure.gif Kaip manote ar baidarių nuomotojai gali prištarauti tokiam dalykui? g.gif Gal kam nors yra tekę su tuo susidurti?

nežinau, gal tai ir 'bobučių pasakos', bet baidarių nuomotojas mus atkalbėjo nuo Merkio savu laiku, tipo tai upė skirta sportininkams, o ne mėgėjams, jis pasakė, kad Ūlos pilnai užteks... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 30, 14:37)
nežinau, gal tai ir 'bobučių pasakos', bet baidarių nuomotojas mus atkalbėjo nuo Merkio savu laiku, tipo tai upė skirta sportininkams, o ne mėgėjams, jis pasakė, kad Ūlos pilnai užteks... rolleyes.gif

blink.gif Atvirksciai Ula yra upe su daug uzvartu akmenu ir t.t. kurioj plaukdamas nepatyres gali pridaryti bedos ir sau ir kitam. O Merkys platus, sraunus, atsisedi ir kartais net irkluoti nereikia.
Atsakyti