Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(Šelmė @ 2008 08 14, 14:05)
drinks_cheers.gif Mes net apsipykt su MB sugebėjom ir ne kartą, nes pastoviai kliūtys pasitaikydavo

lotuliukas.gif doh.gif pažystama situacija,tik kai jau pramokom,pasidarė lengviau,o pačioj pradžioj tai bambėjom ir bambėjom,ai dar su irklais vandeniu apsilaistėm blush2.gif Bet tie žmonės kur nuomavo baidares,tai sakė pastoviai kai poros važiuoja,tai taip būna,ji netgi siūlė traukt burtus ir sėsti su svetimu vyru ar žmona,kad negalėtum pykti ir burbuliuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2008 08 14, 16:09)
lotuliukas.gif  doh.gif  pažystama situacija,tik kai jau pramokom,pasidarė lengviau,o pačioj pradžioj tai bambėjom ir bambėjom,ai dar su irklais vandeniu apsilaistėm  blush2.gif  Bet tie žmonės kur nuomavo baidares,tai sakė pastoviai kai poros važiuoja,tai taip būna,ji netgi siūlė traukt burtus ir sėsti su svetimu vyru ar žmona,kad negalėtum pykti ir burbuliuoti  biggrin.gif

Pas mus pramokt tik vienam reikia, tai gal dėl to dar sudėtingiau doh.gif
O burtai, kad sėdėti su svetimu - gėris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2008 08 14, 15:15)
Pas mus pramokt tik vienam reikia, tai gal dėl to dar sudėtingiau doh.gif

Mes abu plaukėm pirmą kartą.Bet manau sunkiausia buvo,dėl pačios baidarės ir svorio joje.Anr priekinės nosies uždėjo maišą,tai per jį puse kas vyksta nemačiau.O šiaip visą mantą sudėjo į galą ir vyrui tarp kojų,o dar ir vyrukas pas mane 100kg,tai toks jausmas,kad kabliavau su tais irklais vandenį doh.gif unsure.gif Tik antrą dieną kažkaip patogiau viską susidėjus buvo gana lengva plaukti thumbup.gif
Jei viskas vyks pagal planą,tai lėksim prie Anykščių šį savaitgalį vienai dienai praplaukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2008 08 14, 16:20)
Mes abu plaukėm pirmą kartą.Bet manau sunkiausia buvo,dėl pačios baidarės ir svorio joje.Anr priekinės nosies uždėjo maišą,tai per jį puse kas vyksta nemačiau.O šiaip visą mantą sudėjo į galą ir vyrui tarp kojų,o dar ir vyrukas pas mane 100kg,tai toks jausmas,kad kabliavau su tais irklais vandenį  doh.gif  unsure.gif  Tik antrą dieną kažkaip patogiau viską susidėjus buvo gana lengva plaukti  thumbup.gif
Jei viskas vyks pagal planą,tai lėksim prie Anykščių šį savaitgalį vienai dienai praplaukti  wub.gif

Mes tai su daiktais problemų neturėjom, tik draugai paprašė ant priekio puodą užsirišt ir saugot, nes visa kompanija būtume likę be vakarienės doh.gif , tai per kiekvieną medį, pro kurį reikdavo pralįst, o jų buvo nemažai doh.gif, baisiausia buvo dėl to puodo. Tik va aš sėdėjau priekyje, o maniškis vis ne į tą pusę, į kurią pagal mane reikėdavo pasukdavo, o kartais ir abu į skirtingas puses, tai nemažai jėgų reikėjo, kol vėl atstatydavom baidarę, kad plauktų taip kaip reikia, o dar toje upėje posūkių posūkėlių doh.gif , bet kitąkart jau tikrai geriau bus ir konfliktų manau išvengsim thumbup.gif
Smagaus prasiplaukimo, vieną dieną tai tik smagumas ir turėtų būt, nes nei daiktai trukdys nei šlapios produkcijos pritrūksit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2008 08 14, 15:29)
Smagaus prasiplaukimo, vieną dieną tai tik smagumas ir turėtų būt, nes nei daiktai trukdys nei šlapios produkcijos pritrūksit lotuliukas.gif

O man norėtųsi ilgėliau,nes kažkaip nespėsiu manau pasidžiaugti,bet kadangi su tėveliais plauksim,ir dar vaiką pasiimsim,tai todėl ir rinkomės ramiau ir trumpiau.Dabar tik reikia tėčio iš pajūrio sulaukti,gero oro ir kad nebūtų niekam mūsų baidarių išnuomavę smile.gif
Atsakyti
Oj tikrai, kad viena kart pabandes negali sustot smile.gif

Palukem si savaitgali minija smile.gif KAs norit daug darbo ir jegu idet galit tikrai plaukt marsrutu Aleksandarvas Kartena 24 km. Pasidarbuot tikrai yra kur doh.gif Akmenukai, o ir srove yra nemaza ir pati upe labai vingiuota. Zodziu si karta buvo daug ir asaru ir isterisko juoko ir didelis nuovargis, nes kaip vienai dienai tai atsumas tikrai labai didelis doh.gif
Atsakyti
ar Kiauna esat plauke? kaip upe?
Atsakyti
Praeitą savaitgalį plaukėm Dubysa nuo Pabariukų km. iki Lyduvėnų. Upė graži, rami, todėl net nepajutom kaip per dieną 19km nuplaukėm. lotuliukas.gif
Papildyta:
O plaukti man labiausiai su savo MB patinka. Tada ir pasvajot ir "pavėpsot" galiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgele29: 28 rugpjūčio 2008 - 11:06
Man irgi plaukti smagiausia su MB. Nuo pirmo karto plaukiame kartu ir nei sykio nepasigailėjome, Tik dabar dukra ūgtelėjo ir nukonkuravo MB. Dabar laukiu kol ji paaugs ir saugiai galės plaukti kitoje poroje... smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti patyrusių plaukikių, kuo geriausiai apsiauti, kai vanduo jau nelabai šiltas? Esu plaukus tik vasarą, kai buvo šilta.Tuomet jokių problemų, jei reikia išlipti ir pasistumti.
Jei nereiktų lipti į vandenį, tai galima būtų ir su sportbačiai, bet jei reiks išlipti, tai paskui bus šalta su šlapiais sėdeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2008 08 29, 10:29)
Norėjau paklausti patyrusių plaukikių, kuo geriausiai apsiauti, kai vanduo jau nelabai šiltas? Esu plaukus tik vasarą, kai buvo šilta.Tuomet jokių problemų, jei reikia išlipti ir pasistumti.
Jei nereiktų lipti į vandenį, tai galima būtų ir su sportbačiai, bet jei reiks išlipti, tai paskui bus šalta su šlapiais sėdeti g.gif

Aš šaltesniu metu mėgstu gumines šlepkes ir vilnones kojines jose tongue.gif kai reikia išlipt,nusimaunu,po to vėl apsimaunu,na,nepatogu,bet šilta.Beje vilnonių kojinių tai ne vieną porą įsidedu :rolleyes:Tiesa,nepasakiau,kad guminės šlepetės uždaros prieky,be jokių skylių,na tie,kroksai ar kaip ten juos vadina.Tad ir vakare sausai išsivalau ir į vilnones kojines,patikėkit,labai šilta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 29 rugpjūčio 2008 - 10:50
QUOTE(MONAS @ 2008 08 29, 12:29)

As tai manau, kad sioje situacijoje labiausiai praverstu botai mirksiukas.gif Teko su jais po salta vandeni braidyti, nieko nesulau ir nesuslapau kokju (aisku su kojinemis reikia i juos spirtis) mirksiukas.gif
Atsakyti