Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

tik nesakykit man jūs...ačiū... blush2.gif

o mes tai neatsisakom, nors aš tai noriu plautis, bet atsakomybės lašelį turiu, tai negaliu paimt ir nusiplaut, bet 3 naktys palatkėj tai ojojoj....

šiandien nusipirkau l dydžio tą kostiumą-nu nzn-kaip maišas man, bet mažesnio per 3 senukus neradau schmoll.gif
Atsakyti
Nu zinai,aš plaukti tai nebijau dėl šalčio thumbup.gif Bet va palatkėj miegoti tokiu oru-tai neteko... blink.gif Vyras Latvijoje ,kaip Amata plaukė miegojo,tai sušąlo verysad.gif tai jei Venddeta plauksi ir miegosi tikrai net 3dienas blink.gif Tai aš tavimi didziuosiuosi thumbup.gif lithuania.gif Zinai,tada ir pati gal bandysiu lįsti tokiu oru į palatkę.... doh.gif
Atsakyti
super thumbup.gif manim didžiuojasi thumbup.gif o tai dabar tai prisikarksėjot prieš visą forumą bigsmile.gif teks miegot ir jums palatkėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2007 04 03, 21:49)
super thumbup.gif manim didžiuojasi thumbup.gif o tai dabar tai prisikarksėjot prieš visą forumą  bigsmile.gif teks miegot ir jums palatkėj thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirma reikia dar kokį zygį susiorganizuoti,kur galima būtų ir su nakvyne plaukti...Gal reiktų traukti į aukštaitijos upeliukus,ten nebuvau dar ... ax.gif bet,kad norinčių neatsiranda verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif Plaukėm Žeimena, Lakaja thumbup.gif O kaip Minija? Pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šis savaitgalis prognozuojams šiltas ir geras.. thumbup.gif Gal,kas zinot kokį lengvą netolimą,vienadienį maršrutėlį,kad netoli labai nuo Kauno būtų? Minija tai zinau smagi upė sakė,bet vienai dienai per toli vaziuoti būtų doh.gif Taip noriu plaukti 4u.gif
O tu Venddeta ar plaukei tada? Tyli-tai gal ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes... 4u.gif
matau idomiai diskutuojate smile.gif
mes tai plaukeme nesenai Dubysa.. tai tikrai smagi, be galo grazi upe thumbup.gif
baidares dabar pigiai galima issinuomoti
tai mes ir padarem adr. www.lyduvenu-baidares.lt/index_.php
sekmes visoms!!!
Atsakyti
oj astonke, nepergyvenk, tikrai plaukiau, bet kadangi atostogas visą savaitę turėjau tai pas mamą buvau, o ten nors ir yra internetas, ilsiuosi nuo jo thumbup.gif šiandien grįžau į vilnių tai pabandysiu šiom dienom aprašyt visą snieginį žygį ir dar fotkių įkelsiu smile.gif

o palatkėj tikrai miegoju-visas 3 naktis thumbup.gif ne visos tokios super buvo, bet visas praleidau palatkėj
Atsakyti
tai fainei thumbup.gif Sveikinu..O mes šiandien Madoj ir Sporte nusipirkom gerą palatkę,hermetinius maišiukus ,tai aš irgi jau pasiruošus baidarių zygiams su nakvyne(nors jau ir nešalta) mirksiukas.gif O ryt vyrą su vaiku išleidziu pasiplaukioti Nevėziu ,pati šiek tiek pailsėsiu,o tai jau jėgų nebeturiu ax.gif Tik juos nuvešiu ir parsivešiu...būčiau gal ir pati plaukus,bet neatsirado norinčių prisijungti,tai paskui vieniems su nuvezimu šiek tiek problemų yra g.gif

laukiam tavo įspūdzių Venddetta drinks_cheers.gif ŠAUNUOLĖ TU
lithuania.gif
Atsakyti
tėvas sakė, kad nėr blogesnės upės už nevėžį, nes jis be proto lėtas. o beto nevėžyje kažkada žuvo 2 turistai-nuo užtvankos nulėkė-nepastebėjo žmogeliai...

o jei su vaikais tai net nemunėliu galit varyt. aš plaukiau tai tikrai nieko baisaus. tėčio klausiau nuo kur parekomenduot plaukti tai sakė, kad jei 2 dienom tai nuo tamošiūnų (jei neklystu) ir iki nemunėlio radviliškio arba iki sekančio miestelio. su nakvynėm problemų neturėjom. miško mažai, bet jis labai pratingai išdėstytas, nes kaip tik mums buvo pietums, nakvynei po pušynėlį. malkų pušynėliuose per akis thumbup.gif vėjas irgi nebaisus upėj-kur kas baisiau išsilaipinus buvo, bet ką aš čia pasakoju. susikėliau į kompą nuotraukas, tai susikelsiu į internetą ir tada su visom iliustracijom pabandysiu papasakot smile.gif bus įdomiau thumbup.gif

o maišai tai mūsų bent jau paprasti guminiai-dar tarybiniai smile.gif o kiti, tai turi paprastus storo celofano maišus ir juo sdeda į bulvių maišus. nu tokius baltus...nemoku papasakot. vasarom aš daiktus kraunu į turistinę kuprinę (65l) ir tą kuprinę į šiukšlių maišą (90l) ir tą į bulvinį maišą smile.gif
Atsakyti
Visdėlto plaukė mano vyras vienas su vaiku Nevėziu... ax.gif Aš nuveziau iki Babtų,išsikrovėm,jie išplaukė ir paskui nuvaziavau pasiimti vakare prie lampėdziu tilto...Nuo Raudondvario pavarė nemunu jie prieš srovę-tai grįzo vos gyvi doh.gif
Bet patiko labai.Srovės nebuvo,aplinka daugiausia Henytės ir kt,pilaitės...bet kaip ramiam ir netolimam pasiplaukiojimui jiems tiko.. thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau beveik susitarem su saviskiais, kad plauksim birzelio 8-10d. Tik dar marsruto ieskom. Ar kas girdejo ka nors apie Raine??? g.gif
Atsakyti