tik nesakykit man jūs...ačiū...
o mes tai neatsisakom, nors aš tai noriu plautis, bet atsakomybės lašelį turiu, tai negaliu paimt ir nusiplaut, bet 3 naktys palatkėj tai ojojoj....
šiandien nusipirkau l dydžio tą kostiumą-nu nzn-kaip maišas man, bet mažesnio per 3 senukus neradau
Nu zinai,aš plaukti tai nebijau dėl šalčio Bet va palatkėj miegoti tokiu oru-tai neteko... Vyras Latvijoje ,kaip Amata plaukė miegojo,tai sušąlo tai jei Venddeta plauksi ir miegosi tikrai net 3dienas Tai aš tavimi didziuosiuosi Zinai,tada ir pati gal bandysiu lįsti tokiu oru į palatkę....
super manim didžiuojasi o tai dabar tai prisikarksėjot prieš visą forumą teks miegot ir jums palatkėj
QUOTE(venddetta @ 2007 04 03, 21:49)
super manim didžiuojasi o tai dabar tai prisikarksėjot prieš visą forumą teks miegot ir jums palatkėj
Pirma reikia dar kokį zygį susiorganizuoti,kur galima būtų ir su nakvyne plaukti...Gal reiktų traukti į aukštaitijos upeliukus,ten nebuvau dar ... bet,kad norinčių neatsiranda
Plaukėm Žeimena, Lakaja O kaip Minija? Pasidalinkit patirtim
Šis savaitgalis prognozuojams šiltas ir geras.. Gal,kas zinot kokį lengvą netolimą,vienadienį maršrutėlį,kad netoli labai nuo Kauno būtų? Minija tai zinau smagi upė sakė,bet vienai dienai per toli vaziuoti būtų Taip noriu plaukti
O tu Venddeta ar plaukei tada? Tyli-tai gal ne?
O tu Venddeta ar plaukei tada? Tyli-tai gal ne?
oj astonke, nepergyvenk, tikrai plaukiau, bet kadangi atostogas visą savaitę turėjau tai pas mamą buvau, o ten nors ir yra internetas, ilsiuosi nuo jo šiandien grįžau į vilnių tai pabandysiu šiom dienom aprašyt visą snieginį žygį ir dar fotkių įkelsiu
o palatkėj tikrai miegoju-visas 3 naktis ne visos tokios super buvo, bet visas praleidau palatkėj
o palatkėj tikrai miegoju-visas 3 naktis ne visos tokios super buvo, bet visas praleidau palatkėj
tai fainei Sveikinu..O mes šiandien Madoj ir Sporte nusipirkom gerą palatkę,hermetinius maišiukus ,tai aš irgi jau pasiruošus baidarių zygiams su nakvyne(nors jau ir nešalta) O ryt vyrą su vaiku išleidziu pasiplaukioti Nevėziu ,pati šiek tiek pailsėsiu,o tai jau jėgų nebeturiu Tik juos nuvešiu ir parsivešiu...būčiau gal ir pati plaukus,bet neatsirado norinčių prisijungti,tai paskui vieniems su nuvezimu šiek tiek problemų yra
laukiam tavo įspūdzių Venddetta ŠAUNUOLĖ TU
laukiam tavo įspūdzių Venddetta ŠAUNUOLĖ TU
tėvas sakė, kad nėr blogesnės upės už nevėžį, nes jis be proto lėtas. o beto nevėžyje kažkada žuvo 2 turistai-nuo užtvankos nulėkė-nepastebėjo žmogeliai...
o jei su vaikais tai net nemunėliu galit varyt. aš plaukiau tai tikrai nieko baisaus. tėčio klausiau nuo kur parekomenduot plaukti tai sakė, kad jei 2 dienom tai nuo tamošiūnų (jei neklystu) ir iki nemunėlio radviliškio arba iki sekančio miestelio. su nakvynėm problemų neturėjom. miško mažai, bet jis labai pratingai išdėstytas, nes kaip tik mums buvo pietums, nakvynei po pušynėlį. malkų pušynėliuose per akis vėjas irgi nebaisus upėj-kur kas baisiau išsilaipinus buvo, bet ką aš čia pasakoju. susikėliau į kompą nuotraukas, tai susikelsiu į internetą ir tada su visom iliustracijom pabandysiu papasakot bus įdomiau
o maišai tai mūsų bent jau paprasti guminiai-dar tarybiniai o kiti, tai turi paprastus storo celofano maišus ir juo sdeda į bulvių maišus. nu tokius baltus...nemoku papasakot. vasarom aš daiktus kraunu į turistinę kuprinę (65l) ir tą kuprinę į šiukšlių maišą (90l) ir tą į bulvinį maišą
o jei su vaikais tai net nemunėliu galit varyt. aš plaukiau tai tikrai nieko baisaus. tėčio klausiau nuo kur parekomenduot plaukti tai sakė, kad jei 2 dienom tai nuo tamošiūnų (jei neklystu) ir iki nemunėlio radviliškio arba iki sekančio miestelio. su nakvynėm problemų neturėjom. miško mažai, bet jis labai pratingai išdėstytas, nes kaip tik mums buvo pietums, nakvynei po pušynėlį. malkų pušynėliuose per akis vėjas irgi nebaisus upėj-kur kas baisiau išsilaipinus buvo, bet ką aš čia pasakoju. susikėliau į kompą nuotraukas, tai susikelsiu į internetą ir tada su visom iliustracijom pabandysiu papasakot bus įdomiau
o maišai tai mūsų bent jau paprasti guminiai-dar tarybiniai o kiti, tai turi paprastus storo celofano maišus ir juo sdeda į bulvių maišus. nu tokius baltus...nemoku papasakot. vasarom aš daiktus kraunu į turistinę kuprinę (65l) ir tą kuprinę į šiukšlių maišą (90l) ir tą į bulvinį maišą
Visdėlto plaukė mano vyras vienas su vaiku Nevėziu... Aš nuveziau iki Babtų,išsikrovėm,jie išplaukė ir paskui nuvaziavau pasiimti vakare prie lampėdziu tilto...Nuo Raudondvario pavarė nemunu jie prieš srovę-tai grįzo vos gyvi
Bet patiko labai.Srovės nebuvo,aplinka daugiausia Henytės ir kt,pilaitės...bet kaip ramiam ir netolimam pasiplaukiojimui jiems tiko..
Bet patiko labai.Srovės nebuvo,aplinka daugiausia Henytės ir kt,pilaitės...bet kaip ramiam ir netolimam pasiplaukiojimui jiems tiko..
Mes jau beveik susitarem su saviskiais, kad plauksim birzelio 8-10d. Tik dar marsruto ieskom. Ar kas girdejo ka nors apie Raine???