Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 07 10, 20:06)
merginos, pasakykit ar savaitgaliui dvivietes baidares kaina zmogui 130lt yra normali?  unsure.gif iseina, kad 260lt reikes atiduoti uz baidare. Kazkaip brangoka pasirode  g.gif

Gal ne taip supratot g.gif mes mokėjom 110 už dvivietę baidarę smile.gif
Atsakyti
Šiaip realiai baidos kainos 60-70lt.. parai.......nesinuomuokite tokiose firmose ,kur 130 doh.gif Siaubas!Nebent čia paskutinis pasiulymas,kai visos uzsakytos,o nori greitai "imk" kad ir po 200lt.parai. lotuliukas.gif pasieškokite nete,tikrai yra firmu ,kur pigiau nuomuoja...
čia pvz:net 50lt.. http://www.zemynula.com/kainos.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AStonke: 14 liepos 2008 - 07:02
Patarkyte parsau plaukiant visai pirma karta koki marsruta geriau rinktis?Ir kur nuomotis?Su vyru norime paplaukioti ali biski baisoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2008 07 15, 12:19)
Patarkyte parsau plaukiant visai pirma karta koki marsruta geriau rinktis?Ir kur nuomotis?Su vyru norime paplaukioti ali biski baisoka mirksiukas.gif

Mano pirma kelione buvo shi: http://www.degesa.lt...fo=kajakas&kt=9

Siaip lb geras aptarnavimas ir salygos, stovyklavietes sutvarkytos, zodziu, galit drasiai cia plaukti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2008 07 15, 20:19)
Mano pirma kelione buvo shi: http://www.degesa.lt...fo=kajakas&kt=9

Siaip lb geras aptarnavimas ir salygos, stovyklavietes sutvarkytos, zodziu, galit drasiai cia plaukti  thumbup.gif  thumbup.gif

niekad nesu plaukus blush2.gif
po truputį domiuosi ,skaitau atsiliepimus,reiks kur palėkt su šeimyna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 07 16, 21:04)
niekad nesu plaukus blush2.gif
po truputį domiuosi ,skaitau atsiliepimus,reiks kur palėkt su šeimyna rolleyes.gif

Superinis marsrutas thumbup.gif Esu du kartus plaukusi ir noreciau dar karta, antra diena ypac labai idomu plaukti kriokliukais, vien del ju ten apsimoka plaukti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kitą savaitgalį su baidarėm per žeimenos upę plauksiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as plauksiu pirma karta su baidaremis, tai net bijau kazkaip ax.gif blush2.gif bet tikiuosi neapvirsime, nors plaukt moku, gal isplaukciua biggrin.gif rolleyes.gif
o upes srove ar labai stipri? kazkaip niekad nesimaudziau upeje, tai net nezinau koks ten greitis gali but plaukaint baidare smile.gif
Atsakyti
o gal kas nors esate plaukę Juodąja Ančia Lenkijoje? Kokie įpūdžiai? Ar daug žmonių plaukia? Ir ar nėra kokių bėdų su lenkais paliekant automobilius, dėl nakvynių ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 07 18, 09:46)
kitą savaitgalį su baidarėm per žeimenos upę plauksiu thumbup.gif  thumbup.gif

praėjusį savaitgalį plaukėm thumbup.gif tik labai daug baidarių buvo ax.gif
Atsakyti
Sveiki!
O aš esu plaukusi Virvyte ir Venta(Telšių ir Mažeikių raj.) - man rodos, šios upės dar nebuvo čia paminėtos. Venta plaukėm nedidelį atstumą - kažkaip taip "ant smūgio" sugalvojom, tai pusdieniui ir išplaukėm. Atkarpą rinkomės nuo Papilės iki Palnosų. Visai patiko, buvo ir tų kliūčių, bet paskui išplatėjo ta upė, tai kažkaip ir nuobodžiau...
O kitą kartą nuvežė mus į tokį kaimelį, išsodino ir išplaukėm - pradėję kalbėt susivokėm, kad net nežinom, kaip tas upeliūkšits vadinasi (nors buvom aštuoniese ir dar du vaikai) biggrin.gif. Kažkiek paplaukę upelę pakrikštyjom Gaidena blush2.gif nes buvo tokia siaurutė, kas dešimt metrų nešėm baidares, likom per visokius nuvirtusius medžius... Po to įplaukėm į Virvytę - tai kitas reikalas, gerokai platesnė, ramesnė (nors buvo ir ten neblogų vietų) - žodžiu, Gaidena - 100 kartų geresnė bigsmile.gif (paskui išsiaiškinom, kad iš tikrųjų upelė vaidinosi Patekla blush2.gif ).
Kitą kartą sakėm jamsim tokią Gaidenos tipo atkarpą - su atrakcijom thumbup.gif
Atsakyti
As jau po plaukimo ax.gif super thumbup.gif labai patiko, noriu dar... reikes organizuotis dar biggrin.gif
bet kadangi toks karstas savaitgalis, tai visi Dubysos papludimiai buvo nusesti zmoniu, vaiku... plaukem kaip per laisves aleja biggrin.gif
Atsakyti