Peržiūrėjau keletą nuomos firmų. Kai kurios nemokamai duoda, kai kurios už mokestį duoda. Domiuos, nes iš mūsų po 10lt už liemenę paėmė, niekur tokių kainų nemačiau
dazniausia 5lt,buna,bet jie ima kiek nori
QUOTE(Marzde @ 2008 07 08, 16:49)
Peržiūrėjau keletą nuomos firmų. Kai kurios nemokamai duoda, kai kurios už mokestį duoda. Domiuos, nes iš mūsų po 10lt už liemenę paėmė, niekur tokių kainų nemačiau
Tikrai - apetitas nemenkas. mums buvo iskaityta i kaina, pernai metais mokejome po 3 lt. as niekuomet neimu liemenes, nes man ji trukdo.
Na mes ir kai Ula plaukem neime pinigu...ir kai is Palushes valtines nuomavomes baidares, niekas pinigu uz liemenes neprashe
labai norim pabandyti plaukt su baidarėm, bet dar niekuomet to nedarėm, todėl noriu jūsų paklausti ar plaukiant 2 suaug. su 7 metų vaiku reikia imti trivietę baidarę, ar tilptume dvivietėje?
Siaip tai baidariu nuomotojas privalo isduoti liemenes ir tai kad dar atskirai ima uz jas pinigus tai tikrai keista Mes kiekviena vasara plaukiam po kelis kartus ir dar niekur nereikejo atskirai uz liemenes moket Beje pernai vienas baidariu nuomotojas labai atsakingai liepe visiem uzsidet liemenes ir plaukti su jomis, del musu paciu saugumo
Aš irgi maniau, kad nuomininkai turi duot liemenes be jokio mokesčio, na kaip ir kokioj Palangoj plaukioji ant banano, tai duoda liemenes, kaip gi be jų o čia.. na nieko, sumokėsiu aš tuos 10 litų, bet mūsų chebrytė nemaža bus, tai vien kok snavaras nuo liemeniu
QUOTE(Jeta @ 2008 07 09, 16:15)
labai norim pabandyti plaukt su baidarėm, bet dar niekuomet to nedarėm, todėl noriu jūsų paklausti ar plaukiant 2 suaug. su 7 metų vaiku reikia imti trivietę baidarę, ar tilptume dvivietėje?
Manau bet kokiu atveju triviete ir jums ir vaikui butu patogiau vien del komforto,ir laisvesnes vietos Tilptumete ir i dvivietę,jei ne su nakvyne plaukiat,bet tie vaikai ir taip musitosi,o kai vietos nedaug iš vis sunku....Tai jau aš patarčiau geriau didesne baidarę rinkitės..
QUOTE(AStonke @ 2008 07 10, 00:02)
Manau bet kokiu atveju triviete ir jums ir vaikui butu patogiau vien del komforto,ir laisvesnes vietos Tilptumete ir i dvivietę,jei ne su nakvyne plaukiat,bet tie vaikai ir taip musitosi,o kai vietos nedaug iš vis sunku....Tai jau aš patarčiau geriau didesne baidarę rinkitės..
Ačiū už patarimą
merginos, pasakykit ar savaitgaliui dvivietes baidares kaina zmogui 130lt yra normali? iseina, kad 260lt reikes atiduoti uz baidare. Kazkaip brangoka pasirode
mokejom ir mes uz liemenes po5lt
nu tokiu basuliniu kainu nesu girdejusi uz baidare...kazkas nori gerai pasipelnyti