nu mes plauksim su nakvyne palatkėse, tad baidarė nebus tuščia-palapinė, miegmaišiia....ir plauksim su turistine baidare....net neprisimenu pavadinimo..taimenis regis...nu mūsų guminė-brezentinė, o ne plastikinė, čia irgi bus linksmiau, nes didesnė tikimybė prasidurti
o su nuvežimu tai pernai tėtis susirado dušmaną stoty pažįstamą, paprašė, kad su mikriuku nuveštų. kadangi plaukė netoli panevėžio, tai visi susirinko panevėžį. kita komanda atvažiavo iš kito lietuvos galo. susimetė į mikriuką mūsų dvi baidas ir išvarė. šiemet plauksim kitam krašte, bet imsim mikriuką(nors nepigiai gaunas), nes kitaip nėra kiap nusivešt...o ir smagu kai nuveža į vietą, po žygio parveža
Mes,tai jei atsiranda daugiau,kaip 3 baidarės,tai vaziuojame 2mašinomis,vieną paliekame maršruto gale.....kitą nuo ten,kur pradedame plaukti...tada ant kuro susimetame,ir kelionė gaunasi ne daugiau 10lt..bet,čia tik tuo atveju,jei kelionė vienos dienos,jei ilgiau,tada irgi galvojame kas nuveztų,ir parveztų iš kur reikia...
o klausykit, turiu dar vieną klausimėlį...galima? jūs kai plaukait tai su guminiais kostiumais? kur jų gauti? aš kiek mačius pirkti tai tik visokie XL XXL dydžių...o normalių S ar M...gal žinot...
Mano,tai yra toksai iš Senukų: http://www.senukai.l...id=000050842207 Šiaip pigus ir tikrai neblogas,yra įvairių dydzių,bet mazo ir nepirkite,nes atminkite,kad dazniausiai jis dedasi ant drabuzių,todėl,jei bus ,kaip tik ant jūsų,bus nepatogu labai ir varzys judesius,beto,kai šilta ant nuogo kūno,jo juk ir nesidėsite Jis ir reikalingas šaltuoju sezonu,nors aš uzsimetu ir šaltą vasaros dieną,jei lyja,tarkime
Bet vistiek prieš pirkdama išsipakuok ir pasimatuok....Visos siųlės hermetizuotos...Tikrai ,jie neblogai atrodo...mano puskės net troleibusu su jais vaziuoja,kai į zygį ruošiasi
Aišku,gali pirkti ir brangesnius,turizmo parduotuvėse,bet neverta tikrai...
Faina,tau Venddetta,jei tikrai plauksi su nakvyne.,...B.Ančia...Norėčiau ir aš....Bet net neįsivaizduoju,kur tai yra,ir nuo kur pradėti reiktų plaukti
Bet vistiek prieš pirkdama išsipakuok ir pasimatuok....Visos siųlės hermetizuotos...Tikrai ,jie neblogai atrodo...mano puskės net troleibusu su jais vaziuoja,kai į zygį ruošiasi
Aišku,gali pirkti ir brangesnius,turizmo parduotuvėse,bet neverta tikrai...
Faina,tau Venddetta,jei tikrai plauksi su nakvyne.,...B.Ančia...Norėčiau ir aš....Bet net neįsivaizduoju,kur tai yra,ir nuo kur pradėti reiktų plaukti
kai žinosiu pasakysiu nuo kur plauksim ir panašiai. fotkių tai nepažadu, nes gaila fotiko o papasakot tai papasakosiu
ačiū už patarimus
ačiū už patarimus
uch apgavau. šiandien sužinojau, kad pakeitėm maršrutą. plauksim nemunėliu, jei viskas bus gerai su pasieniečiais. baltąja ančia neplauksim, o jei plauksim tai gegužę, nes ten daug ežerų ir dar 18km nemunu reiktų arti-o jei vėjas stiprus būtų...
Turiu kaimą Pauosupėj. Per tą kaimą teka Ūla (nu ir Uosupys). Upė tikrai graži... Bet kaip čia kažkas jau rašė ten tikrai labai daug plaukioja baidarininkų. Kai nueinam prie Ūlos maudytis tai ne viena ir ne dvi grupės praplaukia per pusvalanduką... Kai maža būdavau tai kartu su pussesere prisidarydavom tešlos išsikasusios iš giliau tamsaus smėlio, išsitepdavom ir staiga iššokusios iš krūmų stengdavomės išgasdint tuos baidarininkus esu mačius ir kaip murkteli į vandenį išsiskersavę priešais medį... tai va, plaukiau šią vasarą ir aš. Gražu be galo, ir įdomu, ir nors kai vietoj stovi atrodo be galo daug tų baidarininkų, bet beplaukiant nesutikom nei vieno. Plauki per kokia tankynę- kaip džiunglių upėj pasijauti, nu tikrai!, plauki per kaimą- klausai, kaip karvės mūkia, o jau kai pasileidi per tokį sraunumyną po geležinkelio tiltu, dar tokiu baisiu, visas vien iš geležies, tai adrenalino nemažai gauni šią vasarą vėl būtinai plauksiu. Jėga, kad ten kaimą turiu
QUOTE(Vali_Veel @ 2007 03 26, 20:41)
Turiu kaimą Pauosupėj. Per tą kaimą teka Ūla (nu ir Uosupys). Upė tikrai graži... Bet kaip čia kažkas jau rašė ten tikrai labai daug plaukioja baidarininkų. Kai nueinam prie Ūlos maudytis tai ne viena ir ne dvi grupės praplaukia per pusvalanduką... Kai maža būdavau tai kartu su pussesere prisidarydavom tešlos išsikasusios iš giliau tamsaus smėlio, išsitepdavom ir staiga iššokusios iš krūmų stengdavomės išgasdint tuos baidarininkus esu mačius ir kaip murkteli į vandenį išsiskersavę priešais medį... tai va, plaukiau šią vasarą ir aš. Gražu be galo, ir įdomu, ir nors kai vietoj stovi atrodo be galo daug tų baidarininkų, bet beplaukiant nesutikom nei vieno. Plauki per kokia tankynę- kaip džiunglių upėj pasijauti, nu tikrai!, plauki per kaimą- klausai, kaip karvės mūkia, o jau kai pasileidi per tokį sraunumyną po geležinkelio tiltu, dar tokiu baisiu, visas vien iš geležies, tai adrenalino nemažai gauni šią vasarą vėl būtinai plauksiu. Jėga, kad ten kaimą turiu
Tau tikrai pasiseke, manau, kad Ula ir jos apylinkes, vienos graziausiu LT. Mes tai butinai stengiames nors karta per vasar nuvaziuot tenai, kad ir be baidariu, siaip su palapinem pailset. Greiciausiai sia vasara vel teks tenais plaukt Drauge isteka, tai sugalvojo, kad misru mergvakari-bernvakari darysim baidariu zygyje...
Panos, patarkite kur yra geriausiai isigyti baidare ar kanoja Aciukas
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 03 27, 21:36)
Panos, patarkite kur yra geriausiai isigyti baidare ar kanoja Aciukas
Kur gerą baidarę įsigyti,ir nebrangiai galiu pasakyti...Jei reikia aišku plastikinės...ir turistinės...Ryt į a.z parašysiu tel.kur jas gamina... Taip pat galėsiu parašyti tel,zmogaus,kuris iš lenkų veza plastikines,tik sportines baidares...Irgi kaina panaši,bet tos lenkiškos tikrai neimčiau asmeniškai...Nes ir vartosi jos lengvai,ir bagazinės-visos nesandarios,apvirtus prisisemia vandens....
ir dar vienas būdas susirasti baidarę,tai įeik i google-ten daug baidarininkų psl,jie irgi ten pardavinėja,kokių tik nori....Tik turi zinoti,ko iš baidarės nori,kam ji tau bus skirta ,ar turizmui ,ar tik pasiplaukiojimui lengvam,ir pagal tai išsirinksi...dydį ,svorį,modelį....
QUOTE(AStonke @ 2007 03 27, 21:48)
Kur gerą baidarę įsigyti,ir nebrangiai galiu pasakyti...Jei reikia aišku plastikinės...ir turistinės...Ryt į a.z parašysiu tel.kur jas gamina... Taip pat galėsiu parašyti tel,zmogaus,kuris iš lenkų veza plastikines,tik sportines baidares...Irgi kaina panaši,bet tos lenkiškos tikrai neimčiau asmeniškai...Nes ir vartosi jos lengvai,ir bagazinės-visos nesandarios,apvirtus prisisemia vandens....
ir dar vienas būdas susirasti baidarę,tai įeik i google-ten daug baidarininkų psl,jie irgi ten pardavinėja,kokių tik nori....Tik turi zinoti,ko iš baidarės nori,kam ji tau bus skirta ,ar turizmui ,ar tik pasiplaukiojimui lengvam,ir pagal tai išsirinksi...dydį ,svorį,modelį....
Didelis aciu Lauksiu zinutes i AZ
Sveikos...
na o mes šį savaitgalį vėl atidarėme baidarių sezoną,tik šįkartą jau su vaikais Plaukėme dubysa...nuo Ariogalos iki Serdeziaus 3baidarėmis ir vienu taimeniu... Šiaip upė jau nusėdus,rami,pro tas akmenų uztvankas,dar įmanoma praplaukti,bet jau geriau persinešti baidares,nes jau kyšo akmenai,ir šokant su baida nuo slenksčio savo palstiko galą,ziauriai nubrozdinome Taimenis irgi sveikas liko,bet buvo rizikinga... O,vaikai kokie patenkinti,dabar ūzia ir ūzia galvą,kada vėl plauksime
O,kaip jūs Venddeta,neatsisakote savo velykinio zygio ? Kaip tik atšąlima praneša
na o mes šį savaitgalį vėl atidarėme baidarių sezoną,tik šįkartą jau su vaikais Plaukėme dubysa...nuo Ariogalos iki Serdeziaus 3baidarėmis ir vienu taimeniu... Šiaip upė jau nusėdus,rami,pro tas akmenų uztvankas,dar įmanoma praplaukti,bet jau geriau persinešti baidares,nes jau kyšo akmenai,ir šokant su baida nuo slenksčio savo palstiko galą,ziauriai nubrozdinome Taimenis irgi sveikas liko,bet buvo rizikinga... O,vaikai kokie patenkinti,dabar ūzia ir ūzia galvą,kada vėl plauksime
O,kaip jūs Venddeta,neatsisakote savo velykinio zygio ? Kaip tik atšąlima praneša