Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

QUOTE(venddetta @ 2007 08 27, 14:33)
dėl lietaus tai priklauso nuo to kaip pati į tą lietų žiūri, mums ir pernai beveik savaitę lijo ir šiemet daug lijo, bet žygio tai negadina. daug įspūdžių visvien smile.gif iki šiol prisimenu audrą prie birštono, tas buvo gal prieš dešimt metų... bet jei net menkiausias lietutis gali sugadinti nuotaiką tai geriau atsisakyti žygio smile.gif

Hm, na į lietų žiūriu normaliai, bet kadangi dar niekad neteko į lietų žiūrėti iš baidarės, tai pamaniau, kad reikia pasitikslinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 08 24, 14:50)
Ar galima baidares užsisakyti prieš kokias 2 dienas ar reikia prieš kokią savaitę? Na, ar dažnai taip būna, kad visos baidarės rezervuotos? Ir dar, ar galima gauti bent kiek malonių įspūdžių iš plaukimo, jei lyja lietus ar jei lyja, tai geriau atsisakyti plaukimo?  4u.gif

Minimum pries menesi reikia uzsisakyti, kiek domejomes pavasario gale, tau buvo like tik rugpjucio paskutinems savaitems, nes baidares populiareja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 30, 11:32)
Minimum pries menesi reikia uzsisakyti, kiek domejomes pavasario gale, tau buvo like tik rugpjucio paskutinems savaitems, nes baidares populiareja thumbup.gif

Oho blink.gif gal dabar, kai jau baigiasi atostogametis - bus laisviau, I hope smile.gif Beje, MB iškėlė teoriją, kad irkluojnat - nuo irklų, labai daug vandens pritekės (nemoku paaiškinti smile.gif ), na, ant kelių ar pan., ar tiesa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 08 30, 14:57)
Oho  blink.gif gal dabar, kai jau baigiasi atostogametis - bus laisviau, I hope smile.gif  Beje, MB iškėlė teoriją, kad irkluojnat - nuo irklų, labai daug vandens pritekės (nemoku paaiškinti smile.gif ), na, ant kelių ar pan., ar tiesa? 4u.gif

Mes ant irklų apvyniojam izoliacijos barjerą,tada taip neteka vanduo mirksiukas.gif
Atsakyti
Faktiškai jei geri irklai-tai vanduo nepriteka tikrai...Turi buti po irklo tos lizes,toks "ziedelis" ar kas nors kita,tai sustabdo vandeni..Kai plaukem per ta naujuju metu plaukima Nemunu, Kaune,tai mano puseserė gavo išsinuomuoti baidare,su paprastais mediniais irklais,be tu vandens uzlaikymu doh.gif Tai tik pakelia ranka su irklu,ir visas vanduo nuo irklo subėga uz rankoves doh.gif O įsivaizduojat tada buvo juk gruodzio 31 lotuliukas.gif (ne vasara) Tai grįzo visa šlapia....
Jei šiaip labai intensyviai irkluoja "gale" sedintis,tai priekini irgi daznai aptaško,kad ir irklai geri būna... mirksiukas.gif
Šiaip mes irgi su vyru laukiam šaltėjančiu oru thumbup.gif ,tada vaikus paliksime namie,upese vandens bus sočiai,zmoniu mazai-prasides tikros ekstremalios keliones,kai plauki ir galvoji,kaip čia neišvirtus,nes juk šalta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2007 08 30, 16:57)
Mes ant irklų apvyniojam izoliacijos barjerą,tada taip neteka vanduo mirksiukas.gif

QUOTE(AStonke @ 2007 08 30, 18:19)
Faktiškai jei geri irklai-tai vanduo nepriteka tikrai...

Ačiū už paaiškinimus ir dar norėjau pklausti, MB laksto už galvos susiėmęs ir vis kartoja, kad tik dviese plaukti nesaugu, reikia daugiau chebros (mes abu nei karto neplaukę), o man kažkaip atrodo, kad normaliai ir dviese, kaip jūs manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 09 05, 13:32)
Ačiū už paaiškinimus ir dar norėjau pklausti, MB laksto už galvos susiėmęs ir vis kartoja, kad tik dviese plaukti nesaugu, reikia daugiau chebros (mes abu nei karto neplaukę), o man kažkaip atrodo, kad normaliai ir dviese, kaip jūs manote? 4u.gif

Na,nežinau,saugiau aišku kai kelios baidarės g.gif aš tai prie tų bailiųjų,tad jau viena neplaukčiau blush2.gif Rugpjūčio pradžioj plaukėm dviem baidarėm ir tai vieną naktį beveik nemiegojom,nes kažkur netoliese girdėjosi girto kaimo jaunimėlio balsai doh.gif
Bet čia tik mano nuomonė.Šiaip plaukia žmonės ir vieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2007 09 05, 20:51)
Na,nežinau,saugiau aišku kai kelios baidarės g.gif aš tai prie tų bailiųjų,tad jau viena neplaukčiau blush2.gif Rugpjūčio pradžioj plaukėm dviem baidarėm ir tai vieną naktį beveik nemiegojom,nes kažkur netoliese girdėjosi girto  kaimo jaunimėlio balsai doh.gif

Ane g.gif na, reiks pamąstyti, ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2007 09 05, 20:51)
Na,nežinau,saugiau aišku kai kelios baidarės g.gif aš tai prie tų bailiųjų,tad jau viena neplaukčiau blush2.gif Rugpjūčio pradžioj plaukėm dviem baidarėm ir tai vieną naktį beveik nemiegojom,nes kažkur netoliese girdėjosi girto  kaimo jaunimėlio balsai doh.gif

Smagiau kai plaukia kelios baidares. O del saugumo - tai ziurint kuria prasme(juk ir liemenes duoda, ir nera faktiskai kur nors uzstrigti ar pasiklysti) 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi plaukiam daznai vieni,ar su vaikais thumbup.gif Tai rami galva,kada nori-tada stoji valgyti,ieskai vietos tau patinkančios....ir tt...Kelios baidares visad smagiau,bet kai zmoniu buna daug,tai man asmeniškai nepatinka doh.gif .Toks bardakas,vienas to nori,kitas to,anam tas nepatinka ,kitam tas ir tt....
Atsakyti
baidares yra thumbup.gif ne esam ypatingai patyre plaukikai, bet patinka smile.gif
ko gero is visu plaukimu man labiausiai patiko plaukimas vilnele, ypac kai tai plaukem po keliu savaiciu lietaus bigsmile.gif Labai trumpas marsrutas, puikus budas paivairinti darbo svaite,nes mes plaukem kaip tik vidury darbo savaites,po darbo...
Pradejau svajoti isigyti savo tokia transporto priemone... isbandziau taimen'e, plastikine ir pripuciama. Sarasas pagal patikimo mazejima... Labai patiko ir sudomino aprasymai Polietileninės baidares.... gal kuri isbande, turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutem: 02 spalio 2007 - 14:21
polietilenines thumbup.gif sako geriausios baidares,nebijo smugiu ir tt...Bet jei jau "prakiura" ar kas kita atsitinka,tai girdejau ju negalima "uzlopyti" telieka ismesti.. verysad.gif arba vesti i ta firma nebent kuri jas gamino...Cia aiskino www.robinzonada.lt pardavejai... ax.gif
Musu tai abi plastikines,lengvos smagios baidariukes,bet va jau po sezono,apibraizytos...apdauzytos per akmenis,kai kur ant dugno jau dazai nusitryne,bet laiko gerai... Jau,kai atrodys,labai baisiai-teks perdazyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AStonke: 02 spalio 2007 - 20:28