Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės (II dalis)

tai 1lt-1km, tai cia visviem ar vienam zmogui? blush2.gif
Atsakyti
Visiems. sakykim mes vaziuojam apie 25 km, 12 zmoniu ir gaunasi taip, kad mokesim 70 Lt, ens reikes dvieju busiku. jei vieno pakanka kaina is karto krenta, nes plauksim iki pat namu (kiek man sake ) tu zmoniu kurie nuomoja.
Atsakyti
mes siemet uz km mokejom po 1,5lt. bet kadangi plauke daug zmoniu, tai pirmyn ir atgal vienam zmogui teisejo 13lt... ax.gif
Atsakyti
Susiderejau i prieki uz 12lt atgal uz 6lt sake, bet bandysiu tartis vietoj atgal uz 5lt , kad viso 17lt gautus smile.gif
orai lyg taisos gal bus gerai ryt:) ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, ar kas nors plaukėt tokiu maršrutu: Aiseto ežeras – Aiseta – Kiaunė – Žeimena – Švenčionėliai. Mes susiplanavom plaukti šiuo maršrutu liepos 21-22 dienomis, tai įdomu sužinoti ar įdomus maršrutas smile.gif visa kompanija plauksim pirmą kartą baidarėmis biggrin.gif
Atsakyti
jau man su ezerais kaip nepatinka doh.gif du metus plaukem su ezerais tai nesamone tuose ezeruose pavargsti doh.gif
mes plaukem si savaitglai minija, fainas marsrutas , iki puses buvo, poto kaxkoks kanalas smile.gif islipt ner kur kazkoki laukai, o pries tai tai faina trasa buvo daug akmenu, visi vertemes smile.gif tik vaklare pradejo lyt kaip is kibiro palapines sulspaopo, ir keione baigem vakare , ir varem namo, antra diena neplaukem nors ir pinigus susimokejom, nes visi susalo, rubai sulapo ir palapiens, delto nesaone plaukt su daiktais doh.gif ir oras viskas sugadino
Atsakyti
QUOTE(kvikte @ 2007 07 02, 11:37)
Norėjau pasiteirauti, ar kas nors plaukėt tokiu maršrutu: Aiseto ežeras – Aiseta – Kiaunė – Žeimena – Švenčionėliai. Mes susiplanavom plaukti šiuo maršrutu liepos 21-22 dienomis, tai įdomu sužinoti ar įdomus maršrutas smile.gif  visa kompanija plauksim pirmą kartą baidarėmis biggrin.gif

Nebandžiau šito maršruto, bet skamba viliojančiai. Mes tai kiekvieną vasarą, po kelis kartus Žeimena zulinam (Žeimenio ež. Žeimena iki Liulinės thumbup.gif ) Kiek suprantu šiame maršrute, 1 ežeras ir 3 upės. Turėtų būti įdomu. Ežere gal ir nuobodoka, užtat upėmis bus smagu. Ypač jei jos labai siauros ir kartais žinau, tenka ir baidares npersinešinėti (Lakajoj pvz)
Plaukite, su gera kompanija tikrai turi būti smagu. thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes norime su draugais plaukti Gauja smile.gif gal kas jau ja plauke ir gali daugiau papasakot? 4u.gif busiu labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvikte @ 2007 07 02, 11:37)
Norėjau pasiteirauti, ar kas nors plaukėt tokiu maršrutu: Aiseto ežeras – Aiseta – Kiaunė – Žeimena – Švenčionėliai. Mes susiplanavom plaukti šiuo maršrutu liepos 21-22 dienomis, tai įdomu sužinoti ar įdomus maršrutas smile.gif  visa kompanija plauksim pirmą kartą baidarėmis biggrin.gif

na,kadangi visi plauksite pirmą kartą,tai ezeru pradėti pats tas thumbup.gif pasimokinsite irkluoti,vairuoti,o paskui ir į upę lyst bus lengviau ..Beto ezerais ,kartais visai smagu plaukti,nes būna geros pakrantės,galima išsimaudyti dazniau,kas neišeina sekliose upėse..beto,kartais ezerų viduriuose yra salelės,kuriose galima apsistoti nakvoti thumbup.gif
Mes šį savaitgalį irgi planuojamės kazkokį maršrutą,ir sakėm būtinai įtrauksime,bent viena gera ezeriuką,kad vaikams ir pasimaudyti būtų smagu....ir kokią negyvenamą salelę atrastume.... ax.gif
Atsakyti
niu va, sveikos merginos. grįžau ir aš smile.gif

pirma gal atsakysiu į kelias žinutes, poto jau pasipasakosiu įspūdžius iš žygio smile.gif

brangius daiktus aš kaip ir astonke kišu į tuos užspaudžiamus maišiukus. o šiaip rūbus suskirstau ir sudedu į plonus, permatomus 30l šiukšlių maišus. aišku juos žygio metu kelis kart pakeičiu, nes suplyšta. ir skirstau ne kelnės prei kelnių, maikės prie maikių, o aprangom. kad jei viena smaišas sušlaptų, tai liktų kitas komplektas rūbų smile.gif tada visus maišiukus kišu į didelį 90l storą šiukšlinį maišą, tada į kuprinę ir ant viršaus dar 120l šiukšlinį maišą, ale pernai pasimokiau, kad taip durna pakuot, tai šiemet visą tai sukišu į bulvinį maišą. nu tokį baltą...pasimokaiu ir vėl. kitimet dėsiu tik į maišiukus, į storą maišą ir į tą bulvinį.

apie maistą nesikartosiu, nes esu rašius

maršrutas aiseta-kaiunė-žeimena....nu nzn...man jo nesinori...kai brolis plaukė kiaune, tai pasakojo, kad buvo žiauru...nors jis žygiuose ir šilto ir šalto yra matęs...

tomuka>>aš plaukaiu gauja. palaukit kai bus šilti orai (girdėjau atšilimas liepos vidury)...ir pasidomėkit apie lankomus objektus. mes kai plaukėm tai nuplaukėm gal apie 100km, ale pėškom nuėjom irgi ne ką mažiau....čia aišku buvo savaitinis žygis...jei nori tik savaitgalį tai nemanau, kad apsimoka....ten jau rejk savaitei keliaut...bet nerealu ten...aišku nusiteikit, kad rėvų nebus (vos keliso mažūūūūūtės), jokių rastų....nu tokia magistralė biggrin.gif

astonke, dėl ežerų tu labai teisi. mes šiemet daug ežerų turėjom, tai nerealios nakvynės smile.gif ir maudynėms vietų dafiga, tik kad aš maudytis negalėjau sad.gif

tei va, o plaukaiu tau viesiejų ežerynu. tudy siudy per ežerus ir protakas....daug ir bridom ir šiaip....ežeruose sunku, ypač kai toks oras....ale žemiau kapčiamiesčio tai baltoji ančia nereali upė smile.gif ir srovės turi ir kliūčių smile.gif nu tiesiog super buvo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Minija upe marsrutas nuo aleksandravos tirkai fainas, vertesi visi beveik smile.gif labai daug akmenu, srauni upe ir pan.
Rekomenduociau plaukt bet, tik geru oru, nes poto ten toks kanalas prasideda ner medziu tik laukai, tai palapiniu ner kur statytis kai lija, pyle kaip is kibiro tai tos palapines ant plyno lauko butu kiaurai perlytos, doh.gif
Atsakyti

QUOTE(venddetta @ 2007 07 03, 14:06)
tei va, o plaukaiu tau viesiejų ežerynu. tudy siudy per ežerus ir protakas....daug ir bridom ir šiaip....ežeruose sunku, ypač kai toks oras....ale žemiau kapčiamiesčio tai baltoji ančia nereali upė smile.gif ir srovės turi ir kliūčių smile.gif nu tiesiog super buvo smile.gif thumbup.gif

Venddetta, ar galetum placiau papasakoti apie savo zygi Baltaja Ancia? Siemet sunkiai sekasi pasirinkti baidariu marsuta. Va ir svarstome apie plaukima Baltaja Ancia dviems dienoms. Kas idomesnio siame marsrute? Kokiu netiketumu galima sutikti? smile.gif
Nuo kur iki kur plauket, kiek km, kiek dienu?

O gal galetum patarti del kitu marsrutu (vis traukia Dzukijos upes): Ulos aukstupys, Salcia ar Merkys nuo Valkininku arba Pamerkiu?

Buciau dekinga uz atsakyma.

Esu plaukusi Merkiu, Ula. Labai patiko. Nesinori paprastu ir lengvu marsrutu. Tiesa, dar plaukiau Visincia. Tai buvo mano pirmas kartas plaukiant baidaremis ir totalus pravalas... sad.gif Neisplaukem pasirinkto marsruto, praskydom! sad.gif Oras panasus - kaip siandien, nors tai buvo birzelio pabaiga. Bet baidariu liga vis tiek uzsikreciau wink.gif

Gero vakaro visoms!

Atsakyti