mes sestad-sekmad plaukia, pranesa lietu ir +16 silumos siaubas, bet guodzia tik tas kad minija plaukiam, jei lis visa savaite gal galeism plaukt idomia atkarpa, kuria galima plaukt tik kai yra daug vandens:)
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 06 21, 14:23)
Prasau patarkite firma kurioje galima butu issinuomoti baidare ar kanoja vienos dienos pasiplaukiojimui kazkur tai Kauno apylinkese
Yra Kaune keli vyrukai,kurie nuomuoja baidares,ir tiesiai iš Kauno nuveza kur reikia,už tam tikrą kainą su visomis baidarėmis ir manta tel: 861564326,865770094
, o galit pasidalinti patirtimi ka su maistu darot? ir manta pervezat ar ne?aciu
Maistą ir visą mantą,mes veziojamės baidarėse su savimi kartu....Kiti,kaip pastebėjome,sutaria su firma,kurioje vietoje nakvos,ir jiems ten viską atveza....bet mums nesudaro problemų viską kartu plukdytis,juk stalų,kėdzių ten neimame ,tai visa kita puikiai telpa baidarėse....
aha, mes irgi plaukiam sestadieni-sekmadieni, tik dubysa. plaukiam pirma karta 19 zmoniu, visi pradinukai, isskyrus viena, kuris yra profesionalus baidarininkas. ir lietu pranesa. bijau, kad zmones daugiau nenores plaukt. paskaitau cia, kad net ziemos metu yra plaukusiu, tai tas lietus neatrodo toks baisus, bet vistiek nemalonu pirmam kartui.
gal jau klausiau, bet o koki maista imat? saslus, desreles ka dar?kaip pasiskirstot ir t.t?
beje rugpjucio pabaigai rezervavom baidares dienai plaukti Sesupe laukiu nesulaukiiu... dar Merkio nepraplaukem, o jau apie Sesupe svaigstu
beje rugpjucio pabaigai rezervavom baidares dienai plaukti Sesupe laukiu nesulaukiiu... dar Merkio nepraplaukem, o jau apie Sesupe svaigstu
man irgi idomu del maisto. na saslyku nusprendem nesiimti, 19 zmoniu vaziuojam, sakom kiek reikes laiko jiems iskept, sakom gal desreliu pasiimsim, vis greiciau. ir imsimes maisto kas sau. sakom tiek daug zmoniu, neitiksi kiekvieno skoniui. tai galvoju, ka cia imtis, kad butu ir sotu ir daug vietos neuzimtu, ir kad nesugestu, jei bus karsta ( kas nelabai tiketina).
Aš,tai maistą mėgstu atskirai veztis ir valgyti,mano vyras vegetaras, tai jis ne viską valgo ,todėl mūsų kompanijose valgo,kas ką turi ir kas ką nori...Pvz.uzkaičiamas vanduo,kas nori uzsipila kokios sriubos,ar košės,kas kavos ir tt....Ant lauzo irgi kepa kas ką turi,tai po dešrelę ,vakumuotas vezamės ir tt.. Visa kita saldumynai,sausainiukai ,tai jau vaišinamės ir dalinamės,o tie rimti valgymai pas mus būna atskiri...Mes su vyru dazniausiai vezamės sausus pusryčius ,dribsnius,sriubas,juos uzsipilame ir valgome...dar konservuotas darzoves stiklainiukuose,ar pvz..konservus,ir visa tai ,kas negenda,ir ko norisi.....ar mėgstate..Jei pvz.orai pranešami nelabai karšti,tai vezamės ir jogurtukus,ir sūrio lazdeles,tai ant baidarės dugno jie tikrai iki vakaro,ar net kitos dienos ryto nesugenda
Beto mes neplaukiame tokiomis kompanijomis po 19zm. tad ir tas maisto pasiruošimas būna paprastas,kai tiek zmonių,tai kiti "metasi" ant maisto ir paskui viską kartu gaminasi...
Beto mes neplaukiame tokiomis kompanijomis po 19zm. tad ir tas maisto pasiruošimas būna paprastas,kai tiek zmonių,tai kiti "metasi" ant maisto ir paskui viską kartu gaminasi...
[
[/quote]
o cia blogai 19 zmoniu? na is pradziu tik buvo 6 zmones norintys su mumis plaukti, bet paskui vieni draugai pasieme savo draugus, kiti savo ir gavos tiek daug. negi sakysi, ne, aciu, jau gana mums zmoniu. manai bus prastai su tokia kompanija?
[/quote]
o cia blogai 19 zmoniu? na is pradziu tik buvo 6 zmones norintys su mumis plaukti, bet paskui vieni draugai pasieme savo draugus, kiti savo ir gavos tiek daug. negi sakysi, ne, aciu, jau gana mums zmoniu. manai bus prastai su tokia kompanija?
kristij, mes pernai plaukem 20 zmoniu tai kazkaip visai normaliai tik maistui metemes, bet buvo aiskiai per daug, mat visi buvo maximum 6 plauke (o kai kas aplamai neplauke) tai maista dejom is pradziu i gumine valti, kuri antra diena suplyso. o ta gumine valti kabinom pasikeiciant prie vienos ar kitos baidares.
emem saslu ir desreliu, kazkaip saslus kepem pirma vakara, kol visi dar pilni jegu. kita diena valgem zuviene, desreles, paskui kazkuri vakar dar valgem makaronus su "tusonke" . siaip man valgymas kartu kazkaip neatsiejama baidariu dalis. Ir mastau, ar geriau paskirstyti kad kazkas kazka paimtu, ar tiesiog surinkti pinigus ir nupirkti savo nuoziura ( nes organizatore as, o kitiems giliai dzin ) . jie nori plaukti ir nori, kad viskas butu ok.
tai tokia mano patirtis su maistu, o po kiek geriamo vandens imdavot?
emem saslu ir desreliu, kazkaip saslus kepem pirma vakara, kol visi dar pilni jegu. kita diena valgem zuviene, desreles, paskui kazkuri vakar dar valgem makaronus su "tusonke" . siaip man valgymas kartu kazkaip neatsiejama baidariu dalis. Ir mastau, ar geriau paskirstyti kad kazkas kazka paimtu, ar tiesiog surinkti pinigus ir nupirkti savo nuoziura ( nes organizatore as, o kitiems giliai dzin ) . jie nori plaukti ir nori, kad viskas butu ok.
tai tokia mano patirtis su maistu, o po kiek geriamo vandens imdavot?
na, sikart imsimes maista kas sau, o paskui ziuresim. kaip sako mano vyras, ka reikejo i zygi pasiimt, suzinosim jau is jo grize. bet man tos baidares tokios nedideles atrodo, kaip ten tilps ir palapine, ir miegmaisiai, ir maistas, ir gerimas. dar norejau paklaust. noretusi kazkaip iamzint kelione, o kaip fotika jus ipakuojat, kad nesuslaptu. na noretusi, kad jis butu prie sono, ir dar saugus. imanoma?
as kuprinej maisiukyj siuksliu laikiaus.. tai kai norejau kazka fotkinti istraukdavau. kolege laike irgi kazkaip panasiai.
o kur pirkti tuos maisus nepraliedziancius vandens? ir dar toki maisuka gerai butu foto aparatui kazkur gaut?
kiskit viska i prizervatyvus. pinigus ,fotika ir panasiai.