Ai tai tada tikrai neapsimoka
Labai saunios idejos
Papildyta:
tik manau modelino spalvinimui paprastas guasas nelabai tiks o jei ir taip tai reikes lako, kad spalva nenusitrintu. galima purksti aerozoliniais dazais (kurie ne taip daug ir kainuoja) kas dar kokiu ideju turi?
Papildyta:
tik manau modelino spalvinimui paprastas guasas nelabai tiks o jei ir taip tai reikes lako, kad spalva nenusitrintu. galima purksti aerozoliniais dazais (kurie ne taip daug ir kainuoja) kas dar kokiu ideju turi?
QUOTE(irmulia @ 2007 03 19, 14:01)
Labai saunios idejos
Papildyta:
Papildyta:
as naudoju - tik akrilinius dazus, o lakuoti galima ir su nagu laku bespalviu arba lakuoti su spalvotu laku -juk turguose galima ten pigiu nusipirkti -vienu suviu 2 zuikiai
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 19, 15:55)
vienu suviu 2 zuikiai
juk lako spalvų labai gražių galima pasirinkti (ir su blizgučiais įvairiais). Va čia tai idėja
is ties pas mane metosi daug lako nagams , dabar nereikes mesti lauk
QUOTE(irmulia @ 2007 03 19, 17:23)
Tai aš gal prie to pačio ir paklausiu
Gal žinote kur galima būtų nusipikrti veidrodžių šioms grožybėms pagaminti?
Na ta prasme reikia nediduko veidrodžio, o visur kur ieškojau tai baisiai dideli - visokie vonioms, prieškambariams ir pan.
O kosmetiniai tai mažoki
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 03 19, 16:35)
Tai aš gal prie to pačio ir paklausiu
Na ta prasme reikia nediduko veidrodžio, o visur kur ieškojau tai baisiai dideli - visokie vonioms, prieškambariams ir pan.
O kosmetiniai tai mažoki
O kosmetiniai tai mažoki
mazu veidrodziu galima rasti droge ar paprasciausiai maximoje o gal ir 1000 smulkmenu (rodos taip vadinasi) jie bus su plastmasiniais remeliais, tokie pastatomi,kurie turetu lengvai nusiimti
Papildyta:
o kokio dydzio reikalingi?
Papildyta:
Koks sedevras
Papildyta:
Dezutes:
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 03 19, 16:35)
kur galima būtų nusipirkti veidrodžių šioms grožybėms pagaminti?
Prie "Pasidaryk pats" yra kaip ir sandelys kur pjausto stikla, manau turetu buti ir veidrodziu arba atsinesus savaji turetu supjaustyti
Papildyta:
Vaiku kambariui:
irmulia, na su tokiom grožybėm tuoj sugundysi dar ir mozaikom apsikrauti O aš kaip tik sugalvojau nuo skuduryno apsišvarinti, nes jau gal trejus metelius skiautiniams voliojasi
o kodel gi ne
Papildyta:
mazu veidrodziu galima rasti droge ar paprasciausiai maximoje o gal ir 1000 smulkmenu (rodos taip vadinasi) jie bus su plastmasiniais remeliais, tokie pastatomi,kurie turetu lengvai nusiimti
Papildyta:
Oi kaip dėkui teks užsiimti rimtesnėmis paieškomis
Na manau pradžiai pabandyčiau padekoruoti kokį veidrodį 10x10 cm, na ir jeigu neblogai gausis tuomet imčiausi didesnio
Papildyta:
Jau man tos dėžutės su spalvotais stikliukais tai
Mėgstu ryškias spalvas
Papildyta:
Oi kaip dėkui teks užsiimti rimtesnėmis paieškomis
Na manau pradžiai pabandyčiau padekoruoti kokį veidrodį 10x10 cm, na ir jeigu neblogai gausis tuomet imčiausi didesnio
Papildyta:
Jau man tos dėžutės su spalvotais stikliukais tai
Mėgstu ryškias spalvas
QUOTE(irmulia @ 2007 03 19, 18:09)
Prie "Pasidaryk pats" yra kaip ir sandelys kur pjausto stikla, manau turetu buti ir veidrodziu arba atsinesus savaji turetu supjaustyti
Va šitas atsakymas tai man labai patiko o ten to sandėlio ieškoti tame pačiame "Pasidaryk pats" pastate ar kažkur toliau nuo jo?