Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

Ai tai tada tikrai neapsimoka irnesakyk.gif
Atsakyti
Labai saunios idejos thumbup.gif
Papildyta:
tik manau modelino spalvinimui paprastas guasas nelabai tiks o jei ir taip tai reikes lako, kad spalva nenusitrintu. smile.gif galima purksti aerozoliniais dazais (kurie ne taip daug ir kainuoja) kas dar kokiu ideju turi? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 kovo 2007 - 14:22
QUOTE(irmulia @ 2007 03 19, 14:01)
Labai saunios idejos  thumbup.gif
Papildyta:
tik manau modelino spalvinimui paprastas guasas nelabai tiks o jei ir taip tai reikes lako, kad spalva nenusitrintu.  smile.gif galima purksti aerozoliniais dazais (kurie ne taip daug ir kainuoja) kas dar kokiu ideju turi? wink.gif

as naudoju - tik akrilinius dazus, o lakuoti galima ir su nagu laku bespalviu arba lakuoti su spalvotu laku g.gif -juk turguose galima ten pigiu nusipirkti -vienu suviu 2 zuikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 19, 15:55)
vienu suviu 2 zuikiai  ax.gif

drinks_cheers.gif juk lako spalvų labai gražių galima pasirinkti (ir su blizgučiais įvairiais). Va čia tai idėja thumbup.gif
Atsakyti
is ties thumbup.gif pas mane metosi daug lako nagams , dabar nereikes mesti lauk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 kovo 2007 - 15:55

Veidrodis
Dar vienas

Ir dar
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 03 19, 17:23)

Tai aš gal prie to pačio ir paklausiu 4u.gif
Gal žinote kur galima būtų nusipikrti veidrodžių šioms grožybėms pagaminti?
Na ta prasme reikia nediduko veidrodžio, o visur kur ieškojau tai baisiai dideli - visokie vonioms, prieškambariams ir pan. schmoll.gif
O kosmetiniai tai mažoki verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 19 kovo 2007 - 16:38
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 03 19, 16:35)
Tai aš gal prie to pačio ir paklausiu  4u.gif
Gal žinote kur galima būtų nusipikrti veidrodžių šioms grožybėms pagaminti?
Na ta prasme reikia nediduko veidrodžio, o visur kur ieškojau tai baisiai dideli - visokie vonioms, prieškambariams ir pan. schmoll.gif
O kosmetiniai tai mažoki  verysad.gif

mazu veidrodziu galima rasti droge ar paprasciausiai maximoje o gal ir 1000 smulkmenu (rodos taip vadinasi) jie bus su plastmasiniais remeliais, tokie pastatomi,kurie turetu lengvai nusiimti smile.gif
Papildyta:
o kokio dydzio reikalingi?
Papildyta:
Koks sedevras wub.gif wub.gif
user posted image
Papildyta:
Dezutes:
user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 03 19, 16:35)
kur galima būtų nusipirkti veidrodžių šioms grožybėms pagaminti?

Prie "Pasidaryk pats" yra kaip ir sandelys kur pjausto stikla, manau turetu buti ir veidrodziu arba atsinesus savaji turetu supjaustyti smile.gif
Papildyta:
Vaiku kambariui:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 kovo 2007 - 17:17
irmulia, na su tokiom grožybėm tuoj sugundysi dar ir mozaikom apsikrauti lotuliukas.gif O aš kaip tik sugalvojau nuo skuduryno apsišvarinti, nes jau gal trejus metelius skiautiniams voliojasi biggrin.gif
Atsakyti
o kodel gi ne wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
mazu veidrodziu galima rasti droge ar paprasciausiai maximoje o gal ir 1000 smulkmenu (rodos taip vadinasi) jie bus su plastmasiniais remeliais, tokie pastatomi,kurie turetu lengvai nusiimti smile.gif
Papildyta:
o kokio dydzio reikalingi?

Oi kaip dėkui aciuks.gif teks užsiimti rimtesnėmis paieškomis rolleyes.gif
Na manau pradžiai pabandyčiau padekoruoti kokį veidrodį 10x10 cm, na ir jeigu neblogai gausis tuomet imčiausi didesnio ax.gif

Papildyta:
Jau man tos dėžutės su spalvotais stikliukais tai wub.gif wub.gif wub.gif
Mėgstu ryškias spalvas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 03 19, 18:09)
Prie "Pasidaryk pats" yra kaip ir sandelys kur pjausto stikla, manau turetu buti ir veidrodziu arba atsinesus savaji turetu supjaustyti smile.gif

Va šitas atsakymas tai man labai patiko lotuliukas.gif o ten to sandėlio ieškoti tame pačiame "Pasidaryk pats" pastate ar kažkur toliau nuo jo?
Atsakyti