Vajetau koks grožis ir kaip originalu
ir ash paeksperimentavau, aishku, su mozaika
va tokie bandymeliai...sakyciau, visai galima butu koki papuoshaliuka pasidaryt
tik viskas kreiva-shleiva cia...norejau principa pameginti tik
QUOTE(uups @ 2007 04 20, 19:32)
ir ash paeksperimentavau, aishku, su mozaika
nu fainiai tu cia.
o cia ant fimo darei? o tie smulkus kas?
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 20, 17:46)
vot zdraste,- taigi cia ish taves nusibezdzioniavau,- kiaushinio lukshtas.Ant fimo. Tik nusveiciau viska jau...bandysiu grazhiai ir tvarkingai ta pirma varianta padaryt
uups- man tai labai patiko
O as broka padariau jauciu, reiks antra karta glaistuot. Kazin kodel man taip atsitiko? My Webpage
O as broka padariau jauciu, reiks antra karta glaistuot. Kazin kodel man taip atsitiko? My Webpage
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 20:55)
uups- man tai labai patiko
tikiuosi nesupyksi kad cia ydesiu, nezinau man panasu kad lyg oro tarpai buvo susidare, o su kuo tu ta glaista uztepinejai, pas mus kai meistras klijavo vonioje plyteles, tai turejo kaskoki yranki bet jis toks lyg ir is kaskokios kietos gumos buvo, na bet gal cia reikia kietesniu cpecu pagalbos o ne ziurovu kurie mokintis bando is jusu klaidu
Tai as toki iranki irgi turiu, tik kai as juo tepiau glaista, o veidrodzio gabaliuku briaunos astrios tai nuskuto biski tos juodos gumos ir pradejo veltis. Na nezinau ar supratot. Tai juo ir nebetepiau-dejau rankomis
O kokios firmos glaistas ?
zuzula Tu taip nejuokauk Pas mane maziausiai 20 kv.m nusimato mozaikos Ir pliteles irgi astriom briaunom Ka man rankomis tepti reikes
zuzula Tu taip nejuokauk Pas mane maziausiai 20 kv.m nusimato mozaikos Ir pliteles irgi astriom briaunom Ka man rankomis tepti reikes
QUOTE(uups @ 2007 04 20, 19:51)
vot zdraste,- taigi cia ish taves nusibezdzioniavau,- kiaushinio lukshtas.Ant fimo. Tik nusveiciau viska jau...bandysiu grazhiai ir tvarkingai ta pirma varianta padaryt
geras
My Webpage
tuo glaistu tepiau
tuo glaistu tepiau
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 22:10)
Tai as toki iranki irgi turiu, tik kai as juo tepiau glaista, o veidrodzio gabaliuku briaunos astrios tai nuskuto biski tos juodos gumos ir pradejo veltis. Na nezinau ar supratot. Tai juo ir nebetepiau-dejau rankomis
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 20, 22:10)
O kokios firmos glaistas ?
o as kaskada kaskokioje laidoje per HGTV esu macius kaip su kreditine kortele uztepinejo ta glaista tik, na bet ten zinoma nedidelia mozaika dare
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 22:17)
o gal netolygiai uztepei? Nes kito atsakymo nerandu