Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

Vajetau koks grožis ir kaip originalu thumbup.gif
Atsakyti
ir ash paeksperimentavau, aishku, su mozaika doh.gif
va tokie bandymeliai...sakyciau, visai galima butu koki papuoshaliuka pasidaryt unsure.gif
user posted image
user posted image
tik viskas kreiva-shleiva cia...norejau principa pameginti tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 20, 19:32)
ir ash paeksperimentavau, aishku, su mozaika doh.gif
va tokie bandymeliai...sakyciau, visai galima butu koki papuoshaliuka pasidaryt unsure.gif
tik viskas kreiva-shleiva cia...norejau principa pameginti tik  ax.gif

nu fainiai tu cia.
o cia ant fimo darei? o tie smulkus kas?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 20, 17:46)
nu fainiai tu cia.
o cia ant fimo darei? o tie smulkus kas?

vot zdraste,- taigi cia ish taves nusibezdzioniavau,- kiaushinio lukshtas.Ant fimo. Tik nusveiciau viska jau...bandysiu grazhiai ir tvarkingai ta pirma varianta padaryt smile.gif
Atsakyti
uups- man tai labai patiko thumbup.gif
O as broka padariau verysad.gif jauciu, reiks antra karta glaistuot. Kazin kodel man taip atsitiko? g.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 20:55)
uups- man tai labai patiko  thumbup.gif 
O as broka padariau  verysad.gif  jauciu, reiks antra karta glaistuot. Kazin kodel man taip atsitiko?  g.gif  My Webpage

tikiuosi nesupyksi kad cia ydesiu, nezinau man panasu kad lyg oro tarpai buvo susidare, o su kuo tu ta glaista uztepinejai, pas mus kai meistras klijavo vonioje plyteles, tai turejo kaskoki yranki bet jis toks lyg ir is kaskokios kietos gumos buvo, na bet gal cia reikia kietesniu cpecu pagalbos o ne ziurovu kurie mokintis bando is jusu klaidu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Tai as toki iranki irgi turiu, tik kai as juo tepiau glaista, o veidrodzio gabaliuku briaunos astrios tai nuskuto biski tos juodos gumos ir pradejo veltis. Na nezinau ar supratot. Tai juo ir nebetepiau-dejau rankomis
Atsakyti
g.gif O kokios firmos glaistas ?
zuzula blink.gif Tu taip nejuokauk doh.gif Pas mane maziausiai 20 kv.m nusimato mozaikos blush2.gif Ir pliteles irgi astriom briaunom unsure.gif Ka man rankomis tepti reikes blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 20 balandžio 2007 - 21:14
QUOTE(uups @ 2007 04 20, 19:51)
vot zdraste,- taigi cia ish taves nusibezdzioniavau,- kiaushinio lukshtas.Ant fimo. Tik nusveiciau viska jau...bandysiu grazhiai ir tvarkingai ta pirma varianta padaryt smile.gif

geras thumbup.gif
Atsakyti
My Webpage
tuo glaistu tepiau
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 22:10)
Tai as toki iranki irgi turiu, tik kai as juo tepiau glaista, o veidrodzio gabaliuku briaunos astrios tai nuskuto biski tos juodos gumos ir pradejo veltis. Na nezinau ar supratot. Tai juo ir nebetepiau-dejau rankomis

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 20, 22:10)
g.gif O kokios firmos glaistas ?
zuzula   blink.gif  Tu taip nejuokauk  doh.gif Pas mane maziausiai 20 kv.m nusimato mozaikos  blush2.gif Ir pliteles irgi astriom briaunom  unsure.gif Ka man rankomis tepti reikes  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

o as kaskada kaskokioje laidoje per HGTV esu macius kaip su kreditine kortele uztepinejo ta glaista tik, na bet ten zinoma nedidelia mozaika dare g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 22:17)
My Webpage
tuo glaistu tepiau

mastau.gif o gal netolygiai uztepei? Nes kito atsakymo nerandu blush2.gif
Atsakyti