Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 18, 22:16)
Biski ne i tema bus, bet apie olandu kepure suzinojom tik pernai budami Palangoj  blush2.gif Ir neradom jos  doh.gif  unsure.gif Nors labai norejom pamatyti  wub.gif

user posted image

Mes irgi išgirdom tik šįmet iš draugų, kurie ir parodė kaip iki ten nusigauti

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 18, 22:16)
Na o akmenuku mums takeliam reiketu maziausiai pilnos priekabos hihihi.gif

Na priekabą akmenukų tikrai prisirinktum mirksiukas.gif tik ją užnešti laiptais į viršų būtų sudėtinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 balandžio 2007 - 07:11
aciuks.gif uz nuotrauka 4u.gif
Gal jau siemet rasim hihihi.gif
Atsakyti
Irmulia aciuks.gif kad pasidalinai tokiu lobynu assa.gif
Atsakyti
Mes tai pernai is Nidos prisivezem tokiu dideliu nugludintu, vis galvojau ispiesiu -dovanosiu, bet .... taip ir guli laukia savo eiles
Siap tai dar labai daug graziu nugludintu ir vienas uz kita grazesniu yra Preiloje ax.gif - ir is ten esu atsivezusi
Tikiuosi is siais metais ten nulekti wub.gif
Atsakyti
Jo Preila tiesiog nusėta akmenėliais wub.gif
Atsakyti
Na kagi teks ir į Preilą šįmet važiuoti thumbup.gif , MB jau iš anksto buvo nuteiktas, kad šiemet jūrą ir visa, kas su ja susiję, teks labai dažnai matyti lotuliukas.gif
Kartais taip smagu būtų prie jūros gyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 12:13)
Na kagi teks ir į Preilą šįmet važiuoti  thumbup.gif , MB jau iš anksto buvo nuteiktas, kad šiemet jūrą ir visa, kas su ja susiję, teks labai dažnai matyti  lotuliukas.gif
Kartais taip smagu būtų prie jūros gyventi  wub.gif

jo, namukas Nidoje rolleyes.gif - tikras rojus
Atsakyti
tie akmenu takeliai mane irgi suzavejo, kai buvau pries kelis metus Ispanijoj Granadoj. Sakiau pas save darysiu lotuliukas.gif bet siaip tai reikia zinoti, kad pas mus buna isalas ir akmenukus paprasciausiai isstums i virsu, todel pries tai zeme reikia specialiai paruosti, yra visa technika, ne siaip sau susmaigstomi tie akmenukai. Kazkur turejau info apie tai, bet dabar ne prie savo kompo, tai negaliu daugiau pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 19, 13:37)
tie akmenu takeliai mane irgi suzavejo, kai buvau pries kelis metus Ispanijoj Granadoj. Sakiau pas save darysiu  lotuliukas.gif bet siaip tai reikia zinoti, kad pas mus buna isalas ir akmenukus paprasciausiai isstums i virsu, todel pries tai zeme reikia specialiai paruosti, yra visa technika, ne siaip sau susmaigstomi tie akmenukai. Kazkur turejau info apie tai, bet dabar ne prie savo kompo, tai negaliu daugiau pasakyti  smile.gif

Vilke, kai surasi, papasakosi ok? mirksiukas.gif thumbup.gif bus nerealu, visus takelius išklosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal ką jau iš darbelių pradėjote? labai idomu būtų pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 balandžio 2007 - 14:40
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 15:18)
bus nerealu, visus takelius išklosim  lotuliukas.gif

.....ir suzinos musu anukai tik is geografijos vadoveliu, kad kazkada Preila buvo nuseta akmenukais rolleyes.gif

O siaip manau, tokio takelio klojimas turetu buti panasus, kaip ir trinkeliu kojimas. Nieks juk trinkeliu nesukisa i zemes siaip...Ir tikrai jokie salciai juos nekilnoja, jei viskas padaryta pagal taisykles thumbup.gif su akmenukais lygiai tas pats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 19 balandžio 2007 - 14:42
palaukime Vilkes instrukcijos gal ne šiaip sau apie tai prabilta buvo

tiesa pasakius, jei mieste kiekvieną aptrupėjusią grindinio plytelę pakeitus mozaika, tai ir miestas įvairiomis spalvomis sušvistų ir turistų daugaiu suvažiuotų lotuliukas.gif Reikia kokią akciją sumąstyti ot pramoga būtų thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 balandžio 2007 - 14:51