Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

QUOTE(furyy @ 2007 04 17, 10:20)
Oaš labai norėčiau balkono vieną sieną išklijuot akmenukais. Bet kokį pagrindą naudot? g.gif  Nes kai klijavau akmenukais vazoną, su plytelių klijais, tai tie klijai slenka žemyn. Gal reiktų užtept klijų ant sienos ir biskį palaukus klijuot g.gif Gal kuri žinot?

Aš pvz.,stiklą ir akmenukus (nedidelius) klijavau moment klijais, kaip ir Irmulia buvo patarusi. ax.gif

QUOTE(irmulia @ 2007 04 17, 13:37)
O kaip tau vietomis aptrupėjusios senovinių plytų nuolaužos? Aišku, neišsikišusios, nes kitaip pavojinga būtų,(kas nors prisiglaudęs uodegą nusitarkuotų  blink.gif)
arba spynos ir raktai aprūdijęg.gif

Čia tai geras . thumbup.gif turėtų atrodyt

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 13:49)
Beto vakar kaimyne sugadino nuotaika - pasake , kad per marga  blink.gif  Nu ka as zinau fool.gif Mozaika gi mastau.gif

hihihi.gif dėl to ir - kaimynė. Kitaip ir būt negali, kad nelepteltų ko. Nekreipk dėmesio irnesakyk.gif . Kai parodysi mums, gero žodžio nepagailėsim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 04 17, 17:09)
hihihi.gif  dėl to ir - kaimynė. Kitaip ir būt negali, kad nelepteltų ko. Nekreipk dėmesio  irnesakyk.gif . Kai parodysi mums, gero žodžio nepagailėsim. mirksiukas.gif

mirksiukas.gif Aciu uz padrasinima drinks_cheers.gif Stengsiuos kuo greiciau, bet ir taip varau ishsijuosus karsta.gif nes planai grandioziniai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 16:17)
taip varau ishsijuosus karsta.gif nes planai grandioziniai hihihi.gif

Didelį plotą mozaikini?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 17, 18:18)
Didelį plotą mozaikini?

uhu doh.gif Pradejau nuo palyginti nedidelio, bet jau supratau, kad papluseti reikes.
Ishduosiu paslapti - mazaikinu laiptus ir kas aplinkui blush2.gif Kol kas. O poto turiu kitu planu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 17, 17:28)
uhu  doh.gif Pradejau nuo palyginti nedidelio, bet jau supratau, kad papluseti reikes.
Ishduosiu paslapti - mazaikinu laiptus ir kas aplinkui  blush2.gif Kol kas. O poto turiu kitu planu  rolleyes.gif

Oioioi jau įsivaizduoju kaip atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos !!! Uzsidekit saugos akinius kai "karpot" stikla,veidrodi ar pan.! Karpiau mazom dalelem veidrodi- tai kaip spriege maza dalele tiesiai i aki! Bet, aciu Dievui, buvau su tais juokingais plasmasiniais akiniais. Pirstiniu neuzidejau (norejau,bet kad nesugrabaliojau daleliu) tai truputi pirstai kraujuoja nuo mazu mazu idreskimu, bet niekis. O akinius tai butinai uzsidekit
Atsakyti
Tu labai teisi zuzula džiaugiuosi, kad išsaugojai savo akis ir pirštukai nelabai nukentėjo. Bandei plonesnes pirštines mautis? g.gif
dar nediskutavome apie visas saugumo priemones karpant, skaldant ar pjaustant stiklą, plyteles, veidrodį ir kt.
Papildyta:
Tokie akiniai tikrai apsaugos akis ir kaina nesikandžioja-apie 4lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 17, 19:50)
Merginos !!! Uzsidekit saugos akinius kai "karpot" stikla,veidrodi ar pan.!

Tai jau jo. As su plaktuku skaldau tai irgi kelis kart i veida nuleke blink.gif doh.gif
Reikia kas skaldo su plaktuku per skudura koki, tada nelekia niekas, bet nelabai matyt kur reikia musht kad pasmulkint unsure.gif Bet jei be skuduro tada tik su akiniais 4u.gif Reikes pas vyra skolintis suvyrintojo salma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 17 balandžio 2007 - 19:25
Net ir tepant glaistą ant duženų, geriau tai daryti su pirštinėmis.
Kai glaisčiau šviestuvo gaubtą buvau su tokimis guminėmis plonomis, nes stikliukai apvalūs, be aštrių kraštų, o su plytelių duženomis ir pan. jau naudoju storas pirštines- ir nesusižeisi ir rankos švarios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 17, 15:45)
Labuka, merginos!  4u.gif 
.Viskas- einu dirbt. O tai cia SM prasedziu visa diena- nieko nepadarau, vaikai alkani burdake sedi  biggrin.gif O kur dar mozaikavimas... Kai ka sukurpsiu-tada ir pasirodysiu IKI  4u.gif

vaje kaip tiksliai apibudinai, net pamaniau kad apie mane sneki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 18, 08:26)
Net ir tepant glaistą ant duženų, geriau tai daryti su pirštinėmis.

Nu velnias , as negaliu su pirstinem. Pirma- nesugraibalioju smulkiu detaliu, o antra pjauna man bet tokias pirstines astrios briaunos unsure.gif
Pirstu galiu tai sakes kokie, nuo klyju unsure.gif verysad.gif doh.gif Net padariau keliu dienu pertrauka, kad atsigautu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 18, 08:30)
Nu velnias , as negaliu su pirstinem. Pirma- nesugraibalioju smulkiu detaliu, o antra pjauna man bet tokias pirstines astrios briaunos  unsure.gif
Pirstu galiu tai sakes kokie, nuo klyju  unsure.gif  verysad.gif  doh.gif Net padariau keliu dienu pertrauka, kad atsigautu  blink.gif

Tai tu klijuoji daleles ar tepi glaistą į tarpus su pirštinėmis? g.gif
Atsakyti