Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

Jei tai bus dėžutė, kodėl gi ne, bet jei kartonas plona stai yra tikimybė, kad jis išburks ir visa mozaika atšoks. Jei tai kartono plokštė (na tokia kur kala prie sekcijų ar spintų užpakalinės pusės arba tai stalčių dugnas) tai jį reiktų impregnuoti.
O čia variantas kaip "pataisyti" suskilusią dalį mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Lygiai taip pat norėjau patarti nuskelti likusią veidrodžio dalį drinks_cheers.gif
Tik manau kad taip vienodai neišeis g.gif
Atsakyti
Net jei nuskilusi dalis subyrėjo į keletą dalių, tai ne bėda- iš tų pačių dalių tiesiog sudėlioji pilną dalį palikdama tarpelius glaistui. mirksiukas.gif O po to dėlioji aplink smulkias veidrodžio daleles ir pan., kaip esi sumasčiusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 16, 16:25)
Jei tai kartono plokštė (na tokia kur kala prie sekcijų ar spintų užpakalinės pusės arba tai stalčių dugnas) tai jį reiktų impregnuoti.

Aš savo veidrodį mozaikinau ant tokios plokštės, tai visai neimpregnavau, tik su švitriniu popierium truputį pabrūžinau ax.gif
Atsakyti
bugyte, gal ir nieko tokio tik saugok, kad drėgmės nepagautų mirksiukas.gif

Papildyta:
zuzula, turbūt kartojuosi, bet gal pravers
user posted image
Atsakyti
Na jus saunuoles, merginos ! cia tai gerai sugalvojot -kitoj pusej irgi nuskelti, bet as abejoju ar taip panasiai gausis g.gif as paprasysiu vyro, kad jis vistik pabandytu tiesiai nuskelti, o tada pagal veidrodzio dydi sumazinsiu plokste.
O del dezutes tai jau vel persigalvojau- ai negrazus dangtelis, ir jus teisios- paprastas kartonas istes.
Labai aciu jums,mergickos, uz palaikyma 4u.gif jau galvojau mesiu lauk ta ideja su mozaikiniu veidrodziu 4u.gif
Atsakyti
zuzula nemesk, pabaik ir mus parodyk mirksiukas.gif ir nesvarbu kad kažkas nesigaus, nes kaip matai, iš visko galima padaryti kažką gražaus ir nevisada ką sumastai tas turi gautis, kartais bekuriant galutinis variantas nė iš tolo nepanašus į pradinį sugalvotą. biggrin.gif Taip dar idomiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 balandžio 2007 - 16:47
Kaip pjauti su replėmis paprastą lėkštę:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos panos 4u.gif
As irgi esu mozaikos megeja ax.gif Tik ka bebaryciau, viskas yra is netaisiklingos formos daleliu rolleyes.gif Grazu. Bet noretusi kazko naujo, o lygiai atpjaut kvadraciukais neiseina doh.gif Tiek visokiu irankiu ishbandziau, brangesniu ir pigesniu ir nulis rezultato unsure.gif
Viska smulkinu su plaktuku blush2.gif
Gal galit patart kokios firmos perkat irankius. Ir ar bus imanoma graziai susmulkint su juo akmens mases pliteles, ar tik plona stikla mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 16 balandžio 2007 - 21:42
o cia akiu paganymui, nu kokie man tie apvalus staliukai mieli bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 16, 21:41)
Sveikos panos  4u.gif
As irgi esu mozaikos megeja  ax.gif Tik ka bebaryciau, viskas yra is netaisiklingos formos daleliu  rolleyes.gif Grazu. Bet noretusi kazko naujo, o lygiai atpjaut kvadraciukais neiseina  doh.gif Tiek visokiu irankiu ishbandziau, brangesniu ir pigesniu ir nulis rezultato  unsure.gif
Viska smulkinu su plaktuku  blush2.gif
Gal galit patart kokios firmos perkat irankius. Ir ar bus imanoma graziai susmulkint su juo akmens mases pliteles, ar tik plona stikla mastau.gif

Laukiam pasirodymo su savo darbeliais mirksiukas.gif, foto labai mėgstam biggrin.gif
Akmens masės plyteles geriau supjaustyti plutelių pjaustymo mašinėle lygiomis juostelėmis, tada priekalo ir spec. kūjo pagalba galima jas suskaldyti į vienodas daleles. Plačiau galima pasiskaityti ir įrankių pvz. rasti ankstesniuose temos puslapiuose. mirksiukas.gif
Ploną stiklą galima suskaldyti rėžtuko ir replių pagalba.
P.s Kokiu esi išbandžiusi įrankius mozaikai?
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 16, 21:42)
o cia akiu paganymui, nu kokie man tie apvalus staliukai mieli  bigsmile.gif

tikrai gražu, telieka pasižiūrėjus kokį vieną sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 balandžio 2007 - 22:06
kažkaip anksčiau tos temos nepastebėjau, kiek grožybių thumbup.gif dabar siaubas man doh.gif virusas puola doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti