Iš tikrųjų neturiu nei mažiausios (vos vos įžiūrimos) meno gyslelės
Man mokykloje pati baisiausia pamoka būdavo dailės geriau jau dvi matematikos nei viena dailės
Vat todėl ir džiūgauju, kad Irmulia "duoda nuo ko nusižiūrėti" ir kad jos pavyzdėlių atsargos neišsenka
Iš tiesų tai visi nuo ko nors kopijuoja (nuo gamtos pvz. tik idomu kodėl ji dar iki šiol nesupyko ) o tiksliau ne kopijuoja, o ieško idėjų ir kažkokią tai dalį pamatyto darbo pritaiko savo kūrinyje. Galutinis darbo variantas nebūtinai turi būti kopija Kiekvienas suranda savo braižą darydamas tą patį kaip ir kiti, tuo braižu nuo kitų ir išsiskiria.
bugyte jei jau užsiėmei ir domiesi vadinasi viskas ok kūrybinė gyslelė yra jei yra noras . Na ir prirašiau
bugyte jei jau užsiėmei ir domiesi vadinasi viskas ok kūrybinė gyslelė yra jei yra noras . Na ir prirašiau
Niekas iš draugų netiki, kai pasakau kad tai mano rankų darbas, nes visi mane prisimena kaip "tiksliukę" garsiai nepasako, bet tikriausiai galvoja, kad nuprotėjau
O man užtai dvigubai smagiau rodyti "savo kūrybos vaisius"
O man užtai dvigubai smagiau rodyti "savo kūrybos vaisius"
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 09:47)
Merginos šiandien vakare išvažiuojam prie jūros . Tikiuosi oras bus geras (nelis) ir pavyks ką nors gražaus rasti (vis tik ne vasara)
Buvau praitą savaitgalį tai dar radau gintarų ir visai nemažai,mano uošviai Palangišiai tai jie visą žiemą rinko,tai super didelių pririnko,padovanojo mano sienai Dabar aišku gerokai mažesni,bet irgi lobis.Tik važiuok link LINO BASEINO,mes rinkom prie kavinės MŪZOS,nes prie tilto nėrrrr Gero oro ir puikių radybų Irmulia siena iš akmenukų ,mano stilius
QUOTE(frederica @ 2007 04 13, 10:39)
Buvau praitą savaitgalį tai dar radau gintarų ir visai nemažai,mano uošviai Palangišiai tai jie visą žiemą rinko,tai super didelių pririnko,padovanojo mano sienai Dabar aišku gerokai mažesni,bet irgi lobis.Tik važiuok link LINO BASEINO,mes rinkom prie kavinės MŪZOS,nes prie tilto nėrrrr Gero oro ir puikių radybų
Ačiū už info vadinasi ir šiuo metu rasiu "žaliavos"
O čia Videomedžiaga (nuo A iki Ž) kaip klijuoti mozaiką virtuvei
Va čia tai bent...
koks velnias mane nešė į šitą temą Dabar ir mozaiką noriu išbandyt
Pavojinga klaidžioti SM koridoriais geriau kojos niekur nekelti
Aciu ,irmulia, uz video medziaga!
Tiesiog pasaka! As nelabai supratau-o ko ten pyle ant raudonos sienos su peiliais ir sakuten? irgi lb fainai ten gavosi
Tiesiog pasaka! As nelabai supratau-o ko ten pyle ant raudonos sienos su peiliais ir sakuten? irgi lb fainai ten gavosi
Štai kaip iš tokio paprasto eskiziuko
gimsta mozaikos technika darbas
Man mozaika- lyg tapyba akmenimis
gimsta mozaikos technika darbas
Man mozaika- lyg tapyba akmenimis
Irmulia čia gal tavo darbelis?
QUOTE(bugytė @ 2007 04 13, 11:47)
Irmulia čia gal tavo darbelis?
nea, ne mano , tai iš interneto platybių sugautas