Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

Iš tikrųjų neturiu nei mažiausios (vos vos įžiūrimos) meno gyslelės verysad.gif
Man mokykloje pati baisiausia pamoka būdavo dailės doh.gif geriau jau dvi matematikos nei viena dailės smile.gif
Vat todėl ir džiūgauju, kad Irmulia "duoda nuo ko nusižiūrėti" ir kad jos pavyzdėlių atsargos neišsenka clap.gif
Atsakyti
Iš tiesų tai visi nuo ko nors kopijuoja (nuo gamtos pvz. biggrin.gif tik idomu kodėl ji dar iki šiol nesupyko lotuliukas.gif ) o tiksliau ne kopijuoja, o ieško idėjų ir kažkokią tai dalį pamatyto darbo pritaiko savo kūrinyje. Galutinis darbo variantas nebūtinai turi būti kopija Kiekvienas suranda savo braižą darydamas tą patį kaip ir kiti, tuo braižu nuo kitų ir išsiskiria.
bugyte jei jau užsiėmei ir domiesi vadinasi viskas ok kūrybinė gyslelė yra jei yra noras biggrin.gif . Na ir prirašiau blush2.gif
Atsakyti
Niekas iš draugų netiki, kai pasakau kad tai mano rankų darbas, nes visi mane prisimena kaip "tiksliukę" lotuliukas.gif garsiai nepasako, bet tikriausiai galvoja, kad nuprotėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man užtai dvigubai smagiau rodyti "savo kūrybos vaisius" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 13 balandžio 2007 - 10:39
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 09:47)
Merginos šiandien vakare išvažiuojam prie jūros  biggrin.gif . Tikiuosi oras bus geras (nelis) ir pavyks ką nors gražaus  rasti (vis tik ne vasara)

Buvau praitą savaitgalį tai dar radau gintarų ir visai nemažai,mano uošviai Palangišiai tai jie visą žiemą rinko,tai super didelių pririnko,padovanojo mano sienai bigsmile.gif Dabar aišku gerokai mažesni,bet irgi lobis.Tik važiuok link LINO BASEINO,mes rinkom prie kavinės MŪZOS,nes prie tilto nėrrrr schmoll.gif Gero oro ir puikių radybų 4u.gif Irmulia siena iš akmenukų thumbup.gif ,mano stilius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 04 13, 10:39)
Buvau praitą savaitgalį tai dar radau gintarų ir visai nemažai,mano uošviai Palangišiai tai jie visą žiemą rinko,tai super didelių pririnko,padovanojo mano sienai bigsmile.gif Dabar aišku gerokai mažesni,bet irgi lobis.Tik važiuok link LINO BASEINO,mes rinkom prie kavinės MŪZOS,nes prie tilto nėrrrr schmoll.gif Gero oro ir puikių radybų

Ačiū už info clap.gif notworthy.gif vadinasi ir šiuo metu rasiu "žaliavos" thumbup.gif

O čia Videomedžiaga (nuo A iki Ž) kaip klijuoti mozaiką virtuvei
Atsakyti
Va čia tai bent... good.gif
Atsakyti
koks velnias mane nešė į šitą temą doh.gif wacko.gif Dabar ir mozaiką noriu išbandyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavojinga klaidžioti SM koridoriais lotuliukas.gif geriau kojos niekur nekelti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 13 balandžio 2007 - 11:07
Aciu ,irmulia, uz video medziaga! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiesiog pasaka! As nelabai supratau-o ko ten pyle ant raudonos sienos su peiliais ir sakuten? g.gif irgi lb fainai ten gavosi
Atsakyti
Štai kaip iš tokio paprasto eskiziuko
gimsta mozaikos technika darbas

Man mozaika- lyg tapyba akmenimis biggrin.gif
Atsakyti
Irmulia čia gal tavo darbelis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 04 13, 11:47)
Irmulia čia gal tavo darbelis?  bigsmile.gif

nea, ne mano ax.gif , tai iš interneto platybių sugautas biggrin.gif
Atsakyti