Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

Ačiū, bugyte junkis kartu mirksiukas.gif prasisuksim paplūdimyje kaip viesulas lotuliukas.gif

Raštai jūsų mozaikiniams darbams

pvz.
user posted image
user posted image ir daug visko
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 10:11)
junkis kartu  mirksiukas.gif prasisuksim paplūdimyje kaip viesulas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif dviese nusiaubtume visą paplūdymį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pasiliksiu namie ir pabandysiu sukurti ką nors iš plytelių, kurios jau nuo stovėjimo apdulkėjo blush2.gif tikuosi pirmadienį turėsiu ką parodyti rolleyes.gif
Labai didelis AČIŪ už kvietimą 4u.gif
Papildyta:
Labai thumbup.gif puslapiukas aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 13 balandžio 2007 - 09:20
Smagu būtų kokį išvažiuojamąjį mozaikisčių suvažiavimą suorganizuot kada biggrin.gif

Merginos, manau ŠIS MOZAIKOS MODELIAVIMO PUSLAPIUKAS jums labiausiai patiks mirksiukas.gif
jame galima susidėlioti kokią tik nori mozaiką ir po to tiesiog atsispausdinti ir naudoti
susipažinimas su ornamentais ir daug kito
Užsukit išbandykit ir ispūdžiais pasidalinkit biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif tema,aip man cia prie jusu prisiungus g.gif nes as tik pasigrozet,padaryt ka nors kantrybes neuztenka blush2.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif galima pradžiai imtis nedidelio darbelio, o po to, jei pagaus įkvėpimas, pabandyti ir rimtesnį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 13, 09:37)
thumbup.gif  tema,aip man cia prie jusu prisiungus g.gif nes as tik pasigrozet,padaryt ka nors kantrybes neuztenka blush2.gif

Jau prisijungei mirksiukas.gif biggrin.gif , o kantrybė pati atsiras pamačius tiek grožybių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 10:35)
Smagu būtų kokį išvažiuojamąjį mozaikisčių suvažiavimą suorganizuot kada  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tik akyse zalia pasidare blink.gif kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi bigsmile.gif Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos g.gif Nes niekad nieko panasaus nesu darius,o ir su fantazija kazkaip nelabai doh.gif Gal nesupyksit jei ka nusikopinsiu nuo jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 13, 10:58)
man tik akyse zalia pasidare blink.gif kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi bigsmile.gif Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos g.gif Nes niekad nieko panasaus nesu darius,o ir su fantazija kazkaip nelabai doh.gif Gal nesupyksit jei ka nusikopinsiu nuo jusu blush2.gif

friends.gif pas mane su fantazija situacija irgi tragiška drinks_cheers.gif
Kopinu viską iš eilės lotuliukas.gif tik taip padarau ką nors gražaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 13, 09:58)
man tik akyse zalia pasidare blink.gif kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi bigsmile.gif Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos g.gif Nes niekad nieko panasaus nesu darius

Viskas gausis thumbup.gif tik pradėk ir jei kas bus neaišku, klausk - bendrai diskutuojant surasim išeitį mirksiukas.gif

bugyte nenuvertink taip savo meninių sugebėjimų, kas žino gal tavyje slypi antrasis Da Vinčis smile.gif

Dar raštų mozaikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 balandžio 2007 - 10:15
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 11:14)
bugyte nenuvertink taip savo meninių sugebėjimų, kas žino gal tavyje slypi antrasis Da Vinčis  smile.gif

lotuliukas.gif pakėlei nuotaiką visai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
O čia SIENA IŠ AKMENUKŲ manau Fredericai ir kitoms mozaikistėms sužadins apetitą biggrin.gif

O vaizdas iš arčiau (ir matosi kriauklytės)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 balandžio 2007 - 10:22