Ačiū, bugyte junkis kartu prasisuksim paplūdimyje kaip viesulas
Raštai jūsų mozaikiniams darbams
pvz.
ir daug visko
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 10:11)
junkis kartu prasisuksim paplūdimyje kaip viesulas
dviese nusiaubtume visą paplūdymį
Pasiliksiu namie ir pabandysiu sukurti ką nors iš plytelių, kurios jau nuo stovėjimo apdulkėjo tikuosi pirmadienį turėsiu ką parodyti
Labai didelis AČIŪ už kvietimą
Papildyta:
Labai puslapiukas
Smagu būtų kokį išvažiuojamąjį mozaikisčių suvažiavimą suorganizuot kada
Merginos, manau ŠIS MOZAIKOS MODELIAVIMO PUSLAPIUKAS jums labiausiai patiks
jame galima susidėlioti kokią tik nori mozaiką ir po to tiesiog atsispausdinti ir naudoti
susipažinimas su ornamentais ir daug kito
Užsukit išbandykit ir ispūdžiais pasidalinkit
Merginos, manau ŠIS MOZAIKOS MODELIAVIMO PUSLAPIUKAS jums labiausiai patiks
jame galima susidėlioti kokią tik nori mozaiką ir po to tiesiog atsispausdinti ir naudoti
susipažinimas su ornamentais ir daug kito
Užsukit išbandykit ir ispūdžiais pasidalinkit
tema,aip man cia prie jusu prisiungus nes as tik pasigrozet,padaryt ka nors kantrybes neuztenka
Sveika prisijungus galima pradžiai imtis nedidelio darbelio, o po to, jei pagaus įkvėpimas, pabandyti ir rimtesnį
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 13, 09:37)
tema,aip man cia prie jusu prisiungus nes as tik pasigrozet,padaryt ka nors kantrybes neuztenka
Jau prisijungei , o kantrybė pati atsiras pamačius tiek grožybių
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 10:35)
Smagu būtų kokį išvažiuojamąjį mozaikisčių suvažiavimą suorganizuot kada
man tik akyse zalia pasidare kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos Nes niekad nieko panasaus nesu darius,o ir su fantazija kazkaip nelabai Gal nesupyksit jei ka nusikopinsiu nuo jusu
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 13, 10:58)
man tik akyse zalia pasidare kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos Nes niekad nieko panasaus nesu darius,o ir su fantazija kazkaip nelabai Gal nesupyksit jei ka nusikopinsiu nuo jusu
pas mane su fantazija situacija irgi tragiška
Kopinu viską iš eilės tik taip padarau ką nors gražaus
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 13, 09:58)
man tik akyse zalia pasidare kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos Nes niekad nieko panasaus nesu darius
Viskas gausis tik pradėk ir jei kas bus neaišku, klausk - bendrai diskutuojant surasim išeitį
bugyte nenuvertink taip savo meninių sugebėjimų, kas žino gal tavyje slypi antrasis Da Vinčis
Dar raštų mozaikai
QUOTE(irmulia @ 2007 04 13, 11:14)
bugyte nenuvertink taip savo meninių sugebėjimų, kas žino gal tavyje slypi antrasis Da Vinčis
pakėlei nuotaiką visai dienai
O čia SIENA IŠ AKMENUKŲ manau Fredericai ir kitoms mozaikistėms sužadins apetitą
O vaizdas iš arčiau (ir matosi kriauklytės)
O vaizdas iš arčiau (ir matosi kriauklytės)