Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

kad neturiu. paprastas sovietinis medinis staliukas, dazytas baltai, su nebeissivalanciom demem buvo smile.gif tokiu standartiniuose butuose sovietiniuose visur budavo, bendrabuciuose irgi biggrin.gif
tai va del to negaila, kad ir nekokybiska mozaika lotuliukas.gif vis geriau nei buvo
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 05, 22:30)
nu man tai viskas ten ok atrodo, aisku gal tie nelygumai ir nesimato bet vaizdelis tai geras  thumbup.gif

na dekui ax.gif man mozaikos aspektu, tai nieko tokio gero, bet kaip pavyzdys, kaip galima atsinaujint sena stala ir pagyvint vaizda, tai visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 20:32)
kad neturiu. paprastas sovietinis medinis staliukas, dazytas baltai, su nebeissivalanciom demem buvo smile.gif tokiu standartiniuose butuose sovietiniuose visur budavo, bendrabuciuose irgi biggrin.gif
tai va del to negaila, kad ir nekokybiska mozaika  lotuliukas.gif vis geriau nei buvo

Butent tai ir norejau parodyti prasydama senojo staliuko nuotraukos mirksiukas.gif
Ir kaip pati pirmoji mozaika tai labai sauni gavosi thumbup.gif , kita bus dar grazesne, tik neuzmesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 04 05, 18:02)
Man tai labai patiko,o jums?
My Webpage

labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 21:04)
nu galiu parodyt, kas pakolkas padryta.. nieko gero sad.gif

Man tai labai gražu bigsmile.gif šaunuolė Vilke thumbup.gif
Spalvytės labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 04 06, 10:13)
Man tai labai gražu  bigsmile.gif šaunuolė Vilke  thumbup.gif
Spalvytės labai gražios  wub.gif

Tikrai labai gražu, nesuprantu vilke kas tau nepatinka? Jau tokio staliuko nieks neturės. Originalas thumbup.gif
Atsakyti
Šis labai skaniai atrodo essen.gif
su kriauklytėm, Irmulės įdėtas
Yra tokie saldainiai labai panašūs.
O Vilkes stalas man visai gražus pvz 4u.gif . Čia kaip tie paveikslai, kuriuose kiekvienas gali pamatyti vis kitką, na savitos interpretacijos. Aš pvz, matau apuoką. lotuliukas.gif Nežinau, kodėl, bet pažiūrėjau ir iškart asocijacijos..
Antravertus, jokių aštrių kampų ar iškilimų, Vilke, mes nuotraukoj nematom. schmoll.gif Todėl techniniais dalykais gal ir gali būti nepatenkinta, bet manau, nėra padėties be išeities. mirksiukas.gif Sėkmės tolesniuose darbuose.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 04 06, 11:35)
Šis labai skaniai atrodo  essen.gif
su kriauklytėm, Irmulės įdėtas
Yra tokie saldainiai labai panašūs.
O Vilkes stalas man visai gražus pvz  4u.gif . Čia kaip tie paveikslai, kuriuose kiekvienas gali pamatyti vis kitką, na savitos interpretacijos. Aš pvz, matau apuoką.  lotuliukas.gif Nežinau, kodėl, bet pažiūrėjau ir iškart asocijacijos..
Antravertus, jokių aštrių kampų ar iškilimų, Vilke, mes nuotraukoj nematom.  schmoll.gif Todėl techniniais dalykais gal ir gali būti nepatenkinta, bet manau, nėra padėties be išeities.  mirksiukas.gif  Sėkmės tolesniuose darbuose.

Kai parašei, kad matai apuoką, aš irgi įsižiūrėjau lens.gif
Ir pamačiau... baltąją mešką lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal žinot kur galima pigiai plytelių likučių nusipirkti? tikrai turi būti kažkur, o visos temos dar neperskaičiau, atsiprašau jei kartojuos.
Ir dar, klausykit, turiu tokį nykoką veidrodį, kurio rėmas a la medžio imitacijos toks nei į tvorą nei į mietą. Norėčiau tą rėmą mozaika papuošti. Bet jis siauras (kokie 3cm), o dar ir nėra plokščias, o toks pūstas, ar sugebėčiau?
Atsakyti
Matai, Vilke, jei aplinkiniams tavo darbas sukelia asociacijų, minčių, tai viskas yra labai OK drinks_cheers.gif
Papildyta:
[CODE]
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 06, 11:24)
O gal žinot kur galima pigiai plytelių likučių nusipirkti? tikrai turi būti kažkur, o visos temos dar neperskaičiau, atsiprašau jei kartojuos.
Ir dar, klausykit, turiu tokį nykoką veidrodį, kurio rėmas a la medžio imitacijos toks nei į tvorą nei į mietą. Norėčiau tą rėmą mozaika papuošti. Bet jis siauras (kokie 3cm), o dar ir nėra plokščias, o toks pūstas, ar sugebėčiau?

Taigi, nesiuntinėsiu skaityti temos biggrin.gif o plytelių dūžis parduodamas
Ermitaže- 0,11 ct/kg
Senukuose- 0,49 ct/kg
Gali kreiptis į visas parduotuves, kurios prekiauja plytelėmis, jie tikrai turės ką tau pasiūlyti smile.gif

Su mozaika galima padengti bet kokio išlinkio paviršius viskas priklauso nuo dalelyčių dyžio ir rišamosios medžiagos. Jei netingi parodyk mums savo veidrodį, (foto biggrin.gif ) tada galėsim padiskutuoti plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 balandžio 2007 - 11:34
oi prisijuokiau lotuliukas.gif net nuejau ir bandziau iziureti apuoka ir balta meska biggrin.gif ale nesigavo doh.gif
o tu visu nelygumu foto nesimato. tongue.gif del iseities, tai reiktu tepti dar glaisto, bandyt viska lygint, bet kad man negrazu daug glaidto..matyt nebelyginsiu irnesakyk.gif be to, man jau bloga nuo glaisto lotuliukas.gif dabar mastau gal i tarpus su akrilu ka pripiest, kad uzsimaskuotu nelygumai g.gif

litavkasam, plyteliu duziu senukuose yra ir ermitaze. jei veidrodis siauras geriau manau ne plytelem, o kokiais akmenukais, stikliukais, kriauklytem, tai ir ant isgaubto isklijuosi, svarbiausia turbut smulkesnes daleles rinktis
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 06, 11:34)
o tu visu nelygumu foto nesimato dabar mastau gal i tarpus su akrilu ka pripiest, kad uzsimaskuotu nelygumai g.gif

Labai gera mintis bus mix technika , be to jei panaudosi tamsesnės spalvos arkrilą, bus labai thumbup.gif , kadangi pabrėši sudėliotą motyvą ir mozaika taps ryškesnė bei gyvesnė. Ir aišku laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
reik pirma tik sugalvot, kaip ir ka piest biggrin.gif ir eisiu ziuret, kokio akrilo turiu g.gif ryskiai raudona turiu, bet netiks. kitas toks lyg tamsesnis buvo, gal ta priserinsiu. o kokiu ideju turit? ar piest tarpuciuose kaip geliu ornamenta, ar kokiom linijom, ar geometrinem figurom, ar dar ka g.gif uzmigdau vaika ir vel einu tepliotis biggrin.gif
Atsakyti