Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

QUOTE(Kozete @ 2007 04 05, 13:02)
Gundausi ir aš ką nors pasidaryti  4u.gif Šiandien žengiau pirmą žingsnį nusipirkau veidrodį kvadratinį maždaug 20cm dydžio. Plytelių dar nenusipirkau, bet turiu daug kriauklyčių, akmenukų ir visokių kitokių gėrybių, galvoju pradžiai pabandyti iš jų. smile.gif
Bet... galvoju kaip gražiai viską pritvirtinti, mintys sukasi apie kartoną. Bet kaip tokį kūrinį tada pakabinti? Ir ar to kartono nesimato? ax.gif

Pagrindą galima lieti iš cemento- jis bus sunkus, bet gana patvarus, tada galėsi įlieti kokį tik nori pakabinimą (rekomenduoju dėti sutvirtinimą pvz. užlieti vielos tinklelį, kad cementas laikui bėgant nesuskilinėtų) sėkmės darbuojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 05, 15:04)
Nesusilaikiau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif be tavęs tema "išeitų atostogų" vacation4.gif

ir net nebandyk susilaikyt nono.gif
Atsakyti
vargstu su tuo stalu. kazko kyla noras visa pavirsiu lygiai laku uzpilt doh.gif kazi ar kas taip daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 15:46)
vargstu su tuo stalu. kazko kyla noras visa pavirsiu lygiai laku uzpilt  doh.gif kazi ar kas taip daro  lotuliukas.gif

Kodėl vargsi? ar suklijavai nevenodo aukščio gabaliukus? ar nesiseka glaistą užtepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 balandžio 2007 - 16:07
o gal galima parasyti su kokiais sunkumais susiduriate darant kaska mozaikisko, kad galeciau is jusu klaidu pasimokinti 4u.gif ir pati maziau padaryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tarkime glaistas- jį reikia paruošti taip kad nebūtų per skystas antraip gana ilgai džius ir bus per trapus, nepatvarus
Atsakyti
Man tai labai patiko,o jums?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 05, 18:04)
Kodėl vargsi? ar suklijavai nevenodo aukščio gabaliukus? ar nesiseka glaistą užtepti?

nu kelios bedos.. plyteles buvo lyg ir vienodo storio, bet kai kurie vienu plyteliu gabaliukai iskilo auksciau nei kiti g.gif ypac kurie smulkesni.. nzn net kodel. nu bet del to nera labai baisu.

dabar kitas dalykas, daleles dejau didesniais tarpais, tai glaistas nemazai vietos uzima. nepagalvojau, kad man jo tekstura nelabai patiks g.gif o dabar ner ka daryti.

trecias dalykas - duzenu krastai astrus - kai vakar buvau uztepus glaista, man patiko daug labiau, bet tada nebuvo iki pat galo pasleptos tos plyteles. o siandien uzglaisciau daugiau, kad ranku niekas nesusipjaustytu, tai man vaizdas nelabai sad.gif

ir kai plyteles nevienodam lygy, tai ir glaistas banguotas, vietomis nelygiai gaunasi. zodziu grozio tai ten mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 20:04)
nu kelios bedos.. plyteles buvo lyg ir vienodo storio, bet kai kurie vienu plyteliu gabaliukai iskilo auksciau nei kiti  g.gif ypac kurie smulkesni.. nzn net kodel.  nu bet del to nera labai baisu.

dabar kitas dalykas, daleles dejau didesniais tarpais, tai glaistas nemazai vietos uzima. nepagalvojau, kad man jo tekstura nelabai patiks  g.gif o dabar ner ka daryti.

trecias dalykas - duzenu krastai astrus - kai vakar buvau uztepus glaista, man patiko daug labiau, bet tada nebuvo iki pat galo pasleptos tos plyteles. o siandien uzglaisciau daugiau, kad ranku niekas nesusipjaustytu, tai man vaizdas nelabai sad.gif

ir kai plyteles nevienodam lygy, tai ir glaistas banguotas, vietomis nelygiai gaunasi. zodziu grozio tai ten mazai  lotuliukas.gif

nu vistiek laukiam nuotrauku bigsmile.gif , kada bus smile.gif
Atsakyti
nu galiu parodyt, kas pakolkas padryta.. nieko gero sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 20:04)
nu galiu parodyt, kas pakolkas padryta.. nieko gero sad.gif
user posted image

O dabar jei turi ankstesnio staliuko foto tai parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
nu man tai viskas ten ok atrodo, aisku gal tie nelygumai ir nesimato bet vaizdelis tai geras thumbup.gif
Atsakyti