Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

QUOTE(bugytė @ 2007 04 05, 12:09)
Ta dušo kabina...   blink.gif  thumbup.gif
Tik jaučiu rišamoji medžiaga tikrai ne glaistas  schmoll.gif

Yra specalus glaistas ar klijai skirti dirbti su mozaika , plytelėms dušo kabinoms, baseinams ir pan. nepraleidžiantis dregmės elastingi ar pan.

Tai mergytės nežinote kaip ten akmenėlius dažyti? Ta prasme gal kokie spec. dažai?

Akmenėliai manau yra nulakuoti ar padengti klijais (aišku kažkuo spec.) kai konkrečiai sužinosiu tai parašysiu mirksiukas.gif

Straipsnis apie mozaiką (lietuvų kalba)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 balandžio 2007 - 12:28
Įdomu, Irmulia ar yra toks klausimas į kurį tu nežinotum atsakymo?? lotuliukas.gif
Žinoma čia komplimentas smile.gif
Atsakyti
Irmulia čia šeimininkė, todėl, matyt, jaučia pareigą visiems padėti, ir atsakyti į visus klausimus. Ačiū už tai aciuks.gif
Atsakyti
Ką mes be jos darytume?.. mastau.gif
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 05 balandžio 2007 - 12:33
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 11:12)
jei sutiksiu kazka preiloj kibirais semianti akmenukus, zinosiu, kad is supermamos mozaikos temos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 04 05, 12:25)
Įdomu, Irmulia ar yra toks klausimas į kurį tu nežinotum atsakymo??  lotuliukas.gif
Žinoma čia komplimentas  smile.gif

Yra dar daug kas ko nežinau, bet domiuosi blush2.gif ir džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo patirtimi, idėjomis mintimis su jumis drinks_cheers.gif, tad darbuokimės ir jauskime malonumą kurdamos savo šedevrus thumbup.gif
Papildyta:
Ta dušo kabina...   blink.gif  thumbup.gif
Tik jaučiu rišamoji medžiaga tikrai ne glaistas  schmoll.gif

Šiek tiek ino apie elastingus polimerais modifikuotus klijus plytelėms (drėgnose patalpose)

Tiesa, Ermitaže plytelių dūžis kainuoja 0,11 ct/kg smile.gif
Papildyta:
O čia susipažinimui apie keramikinės plyteles, jų klijavimo būdus ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 balandžio 2007 - 13:19
Gundausi ir aš ką nors pasidaryti 4u.gif Šiandien žengiau pirmą žingsnį nusipirkau veidrodį kvadratinį maždaug 20cm dydžio. Plytelių dar nenusipirkau, bet turiu daug kriauklyčių, akmenukų ir visokių kitokių gėrybių, galvoju pradžiai pabandyti iš jų. smile.gif
Bet... galvoju kaip gražiai viską pritvirtinti, mintys sukasi apie kartoną. Bet kaip tokį kūrinį tada pakabinti? Ir ar to kartono nesimato? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 04 05, 14:02)
Gundausi ir aš ką nors pasidaryti  4u.gif Šiandien žengiau pirmą žingsnį nusipirkau veidrodį kvadratinį maždaug 20cm dydžio. Plytelių dar nenusipirkau, bet turiu daug kriauklyčių, akmenukų ir visokių kitokių gėrybių, galvoju pradžiai pabandyti iš jų. smile.gif
Bet... galvoju kaip gražiai viską pritvirtinti, mintys sukasi apie kartoną. Bet kaip tokį kūrinį tada pakabinti? Ir ar to kartono nesimato? ax.gif

Matytis tai nesimatys, nes šoniukus galima bus apteplioti glaistu (na aš dariau būtent taip), o va dėl kabinimo - tai ir buvo mano pagrindinė priežastis dėl ko veidrodį klijavau ant fanieros, nes pagalvojau, kad kartonas neatlaikys tokio svorio ir tas "kabliukas" paprasčiausiai išpliš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 04 05, 14:02)
Gundausi ir aš ką nors pasidaryti  4u.gif Šiandien žengiau pirmą žingsnį nusipirkau veidrodį kvadratinį maždaug 20cm dydžio. Plytelių dar nenusipirkau, bet turiu daug kriauklyčių, akmenukų ir visokių kitokių gėrybių, galvoju pradžiai pabandyti iš jų. smile.gif

na manau ant kartono neverta daryti, jis kaskiek sudreks nuo tu glaistu, tai dar nepatvaresnis bus, manau daryk ant kokios fanietos gabalo kaip bugytė pataria.
Atsakyti
Briaunas galima padengti glaistu kaip bugytė rašė, taip pat tomis pačiomis dalelėmis ir atrodys thumbup.gif

Galima pagrindui panaudoti senus rėmelius ar skardos gabalą mirksiukas.gif

O čia idėjos su kriauklėmis smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tuoj man vyras neleis lankytis SM,nes tiek visokių idėjų prisigaudau lotuliukas.gif Vakar parėjęs iš darbuko klausė ''ko šiandien lėksim pirkt '',nes beveik kasdien mano norai auga ,tai išvirs iš koto,kai papasakosiu,kad dar užsiimsiu ''mozaikinimu'' lotuliukas.gif
Labai gražūs darbeliai forumiečių,rankytės auksinės thumbup.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image