Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika

nenoriu perkraut stalo, tai nieko daugiau neklijuosiu.. nieko stebuklingo tas stalas, netgi siaip sau lotuliukas.gif bet tiesiog turejom sena sugadintu pavirsium staliuka virtuvej, tai ir pazaidziau su juo. spalvos net tokios neutralios, kad dabartinej virtuvej deretu. kai kraustysimes i nama, staliukas i soda keliaus matyt biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj numirsiu iš smalsumo lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
wub.gif kaip norėčiau namie taip... wub.gif
ir dar kaip tik remonto vonios kambary reikėtų... rolleyes.gif
gal reikėtų pabrandinti šią idėją ax.gif
įdomu kuo tie akmenukai išdažyti? g.gif
Papildyta:
jau svajoju kaip važiuosim prie jūros rinkti (tiksliau kibirais semti lotuliukas.gif ) akmenėlių biggrin.gif
Atsakyti
Teko neperseniausiai prie jūros važiuoti tik tada nenuskilo man verysad.gif -lijo visą laiką (tad nieko ir neparsivežiau), bet dabar kai važiuosiu-planuoju nusiaubti visą paplūdimį lotuliukas.gif ten juk tokie aukso klodai guli biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif palik to turto truputėlį ir man 4u.gif
Kai buvau maža, visąlaik atostogaudavome Preiloje - ten smėliuko beveik nėra, vien tik akmenėliai mirksiukas.gif va ten tai tikras rojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Visko tikrai nesurinksiu lotuliukas.gif liks visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei sutiksiu kazka preiloj kibirais semianti akmenukus, zinosiu, kad is supermamos mozaikos temos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 11:12)
jei sutiksiu kazka preiloj kibirais semianti akmenukus, zinosiu, kad is supermamos mozaikos temos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Tai jau tikrai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
Ta dušo kabina... blink.gif thumbup.gif
Tik jaučiu rišamoji medžiaga tikrai ne glaistas schmoll.gif

Tai mergytės nežinote kaip ten akmenėlius dažyti? Ta prasme gal kokie spec. dažai?
Atsakyti