nenoriu perkraut stalo, tai nieko daugiau neklijuosiu.. nieko stebuklingo tas stalas, netgi siaip sau bet tiesiog turejom sena sugadintu pavirsium staliuka virtuvej, tai ir pazaidziau su juo. spalvos net tokios neutralios, kad dabartinej virtuvej deretu. kai kraustysimes i nama, staliukas i soda keliaus matyt
Tuoj numirsiu iš smalsumo
kaip norėčiau namie taip...
ir dar kaip tik remonto vonios kambary reikėtų...
gal reikėtų pabrandinti šią idėją
įdomu kuo tie akmenukai išdažyti?
Papildyta:
jau svajoju kaip važiuosim prie jūros rinkti (tiksliau kibirais semti ) akmenėlių
ir dar kaip tik remonto vonios kambary reikėtų...
gal reikėtų pabrandinti šią idėją
įdomu kuo tie akmenukai išdažyti?
Papildyta:
jau svajoju kaip važiuosim prie jūros rinkti (tiksliau kibirais semti ) akmenėlių
Teko neperseniausiai prie jūros važiuoti tik tada nenuskilo man -lijo visą laiką (tad nieko ir neparsivežiau), bet dabar kai važiuosiu-planuoju nusiaubti visą paplūdimį ten juk tokie aukso klodai guli
palik to turto truputėlį ir man
Kai buvau maža, visąlaik atostogaudavome Preiloje - ten smėliuko beveik nėra, vien tik akmenėliai va ten tai tikras rojus
Kai buvau maža, visąlaik atostogaudavome Preiloje - ten smėliuko beveik nėra, vien tik akmenėliai va ten tai tikras rojus
Visko tikrai nesurinksiu liks visiems
jei sutiksiu kazka preiloj kibirais semianti akmenukus, zinosiu, kad is supermamos mozaikos temos
QUOTE(Vilke @ 2007 04 05, 11:12)
jei sutiksiu kazka preiloj kibirais semianti akmenukus, zinosiu, kad is supermamos mozaikos temos
Tai jau tikrai
Papildyta:
Ta dušo kabina...
Tik jaučiu rišamoji medžiaga tikrai ne glaistas
Tai mergytės nežinote kaip ten akmenėlius dažyti? Ta prasme gal kokie spec. dažai?
Tik jaučiu rišamoji medžiaga tikrai ne glaistas
Tai mergytės nežinote kaip ten akmenėlius dažyti? Ta prasme gal kokie spec. dažai?