Gal yra duomenų, kaip nusidažyti baltą glaistą? Gal tinka paprasčiausiai, kaip ir vandens dispersinius nudažyti?
Kuo daugiau rodai Irmulia su tais akmenėliais, tuo man labiau jie patinka.
QUOTE(GAPO @ 2007 04 04, 13:28)
Gal yra duomenų, kaip nusidažyti baltą glaistą? Gal tinka paprasčiausiai, kaip ir vandens dispersinius nudažyti?
manau butu galima su pigmentais, arba akriliniais dazais
QUOTE(GAPO @ 2007 04 04, 13:28)
Manau, glaisto dažymui puikiausiai tiks pigmentai (arba yra įvairių atspalvių glaistų)
Papildyta:
mikro-mozaikos technika papuošalų mėgėjams (rusų k.) su aprašymu
Iš modelino nulipdžius įvairių formų daleles mozaikai... užglaisčius spalvotu ar pan. atspalvio glaistu...
Čia puikiausiai tiks stiklo tara (kam mesti lauk jei galima panaudoti mozaikai )
Čia puikiausiai tiks stiklo tara (kam mesti lauk jei galima panaudoti mozaikai )
tik skaiciau, kad toki stikla su kazkuo kitu ten klijuoja neatsimenu su kuo, gal silikonu
o man isivaizduokit pritruko detaliu - trukta kokios 1 sudauzytos plyteles, negaliu pabaigt stalo dabar, reiks vaziuot i senukus, gal ka pritaikysiu
o man isivaizduokit pritruko detaliu - trukta kokios 1 sudauzytos plyteles, negaliu pabaigt stalo dabar, reiks vaziuot i senukus, gal ka pritaikysiu
Manau, kad tarpus tarp stiklo gabaliukų galima užpildyti elastingais klijais plytelėms
QUOTE(Vilke @ 2007 04 04, 14:17)
Ar pavyko rasti paskutinę plytelę stalo pabaigimui?
priderinau tik glaisto pritrukau, dabar astrios briaunos like ryt vel i senukus leksiu glaisto
Merginos, katastrofa... vilnos, skiautinių, dažų, akmenukų, medienos, servetėlių jau turiu. Dabar pradėsiu kaupti fanera, butelius ir plyteles. Vyras mane iš namų tap sakant...
nieko nieko, maniskis jau sako, kad isprotejau vakar liko be zado, ka pamate, ka su stalu darau siandien sake, kad galiu vaziuot i sklypa, kur nama statysim ir ten jau pradet mozaikinius takelius klijuot nu ka padarysi, su vaikais sedint moterom daznai protas nuciuozia ir pradeda veiklos n sriciu ieskot
Maniškis jau susitaikė su tuo, kad visi namai užversti medžiagomis mano busimiems ir esamiems darbams.
Vilke ar bandei briaunas lygiomis dalelėmis apklijuoti? ar tik glaistu aptepsi? Tiesa, laukiam tavojo stalo nuotraukų (o kokias plyteles naudojai: akmens masės ar paprastas keramikines )?
Vilke ar bandei briaunas lygiomis dalelėmis apklijuoti? ar tik glaistu aptepsi? Tiesa, laukiam tavojo stalo nuotraukų (o kokias plyteles naudojai: akmens masės ar paprastas keramikines )?