aš čia kažkurią dieną eidama Maximoj pro indų lentyną pagalvojau, kad galim gi prisipirkt pigių visokių nukainuotų apdužusių puodelių, o po to porą kartų su plaktuku taukšt ir yra mozaikų dalių įvairiausių spalvotų ar net su piešinėliais
pagalvojau apie tai, bet idomu ar maxima parduoda suduzusius puodelius ar indus? teko su tuo susidurti?
Papildyta:
klijavau su moment klijais teko kelias minutes prilaikyti stiklo akmenukus, bet atsokti nespejo- uztepiau glaisto
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2007 04 02, 17:33)
Tu sitais akmenukai jau klijavai, ka nors? Nes as bandziau,tai man atsoko,nes slidus pagrindas ju.As lipalu klijavau ir atsoko.
klijavau su moment klijais teko kelias minutes prilaikyti stiklo akmenukus, bet atsokti nespejo- uztepiau glaisto
štai beveik pabaigtas korpusas, efektas su glaistu visiškai kitas nei tik su užklijuotais akmenukais
Irmulia NEREALIAI
Papildyta:
Tuomet dar galima pabandyti su karštais klijas (na tais kur naudojami floristikoje)
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2007 04 02, 18:33)
Tu sitais akmenukai jau klijavai, ka nors? Nes as bandziau,tai man atsoko,nes slidus pagrindas ju.As lipalu klijavau ir atsoko.
Tuomet dar galima pabandyti su karštais klijas (na tais kur naudojami floristikoje)
Ačiū bugyte , šis mažiau mozaikinis(nenorėjau perkrauti, tokia idėja buvo) , o kitą planuoju pamarginti...
O su karštais klijais tikrai geriau laikytųsi nei su Momentu
O su karštais klijais tikrai geriau laikytųsi nei su Momentu
O mane jau veikia šiltas oras... negaliu niekaip pabaigti savojo veidrodžio, o ką jau bekalbėti apie naująjį darbelį
QUOTE(irmulia @ 2007 04 02, 23:29)
pagalvojau apie tai, bet idomu ar maxima parduoda suduzusius puodelius ar indus? teko su tuo susidurti?
visokius apskilusius tikrai parduoda nukainuotus, bent jau Akropoly esu macius.
beje, irmulia, labai jau graziai su glaistu ta vaza gavosi
QUOTE(sizike @ 2007 04 03, 10:48)
Vaza? ten šviestuvas
labukas saunuoles!
Bandziau siandien sudauzyt nemegstamus puodelius (dovanu gautus) ir pasidaryt mozaikai "medziagos"- rezultatas- kraujas is pirsto liejas upeliais, o gal net ir suke istrigo reiks apziuret kai apstos...atsargiai, nedarykit taip kaip as
Bandziau siandien sudauzyt nemegstamus puodelius (dovanu gautus) ir pasidaryt mozaikai "medziagos"- rezultatas- kraujas is pirsto liejas upeliais, o gal net ir suke istrigo reiks apziuret kai apstos...atsargiai, nedarykit taip kaip as
kuriuo metu suspjaustei? bedaužiant? Reikėtų puodelį į kokį skarmalą suvynioti ir tuomet daužyti..
QUOTE(sizike @ 2007 04 03, 09:48)
visokius apskilusius tikrai parduoda nukainuotus, bent jau Akropoly esu macius.
Ačiu už komplimentus ir naudingą info sizike, būtinai ja pasinaudosim
Papildyta:
QUOTE(b3b @ 2007 04 03, 11:53)
labukas saunuoles!
užuojauta dėl piršto matyt kaip bugytė rašė daužei neįvyniojusi į kokį audeklą- taip tai tikrai pavojinga.
Irmulia, labai gražu labai , viskas , nei ko per daug, nei per mažai.