pilka, ačiū už pametėtą idėją manau gal ir nuo saldainiu asorti dekliukai tiktų, gautųsi daleles su reljefu, intriguoja
o ka jus darote su sudauzytu plyteliu krastais, gal pries klijuodamos padilinate kad nebutu tokios astrios, ar tas astrumas netrugdo, as vasara noriu tokio staliuko virsu mozaika isdelioti, tai noriu iki to laiko info susirinkti .
Kadangi plytelių duženos yra klijuojamos ir tarpai tarp jų užpildomi glaistu ar kt. riš. medžiaga taip kad aštrių kraštų nebūtina dildyti.
aciu uz informacija
jei kalba eina apie stalo kraštinių apipavidalinimą, tai galimas ir toks variantas:
Vienas iš pavyzdžių kaip galima sukomponuoti namo ar buto numerį panaudojant ne tik kampuotas, bet ir apvalias daleles:
Papildyta:
kitaip nei tradiciškai įkomponuotas veidrodis ar rėmelis
Papildyta:
kitaip nei tradiciškai įkomponuotas veidrodis ar rėmelis
irmulia,nu tu ir mozaikos fonatikė... Šaunuolė.
tai jau taip krita , patinka man mozaika vis kazkas naujo, siuo metu apklijuoju sviestuvo korpusa, kai pilnai pabaigsiu mestelsu foto
Papildyta:
Čia pradinis variantas, gan nuobodokas, tad nusprendžiau jį pamozaikinti pernelyg neperkraunant...
O čia dar be glaisto
Papildyta:
Čia pradinis variantas, gan nuobodokas, tad nusprendžiau jį pamozaikinti pernelyg neperkraunant...
O čia dar be glaisto
[quote=irmulia,2007 04 02, 18:05]
tai jau taip krita , patinka man mozaika vis kazkas naujo, siuo metu apklijuoju sviestuvo korpusa, kai pilnai pabaigsiu mestelsu foto
Papildyta:
Tu sitais akmenukai jau klijavai, ka nors? Nes as bandziau,tai man atsoko,nes slidus pagrindas ju.As lipalu klijavau ir atsoko.
Papildyta:
Tu sitais akmenukai jau klijavai, ka nors? Nes as bandziau,tai man atsoko,nes slidus pagrindas ju.As lipalu klijavau ir atsoko.