QUOTE(GAPO @ 2007 03 29, 15:48)
Bugyte, čia paskata, dar ko nors imtis.
jau rankos tiesiasi prie kito darbelio
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2007 03 29, 15:48)
Beje klausimukas. Kaip manai, irmulia, ar būtina tarpus užpildyti glaistu, ar kaip jis ten?
Man irgi taip buvo - kai priklijavau visas daleles, žiūrau kad ir taip gražiai atrodo, galvojau gal nereikia ten jokio glaisto
bet visas efetktas atėjo su glaisto užliejimu
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 03 29, 16:53)
siūlau kabliukus raktams įkalti į tvirtą pagrindą (ar tai būtų medis ar kartono plokštė) ir tada ant viršaus aplink kabliukus komponuoti mozaiką- tikrai bus patvariau, nes cementas nėra labai amžinas, nors jei išlietum pagrindą idėjusi viduje sutvirtinimą ir kabliukus, turėtų laikyti.
Visiškai pritariu, taip ir maniau daryti, bet mano plokštė baisiai plonytė, tai būtų kabliukai vistiek išsiklibinę... bet baisiai nenuliūdau, kiek vėliau bandysiu susukti iš laikraščių raktų pakabėlę
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2007 03 29, 17:04)
beje kokio maždaug dydžio veidrodis-mozaika? ar nepaskęs sienoje? jei visoj sienoj daugiau nieko nėr, tai reikia dyyydelį, kad maža nepasirodytų,
ir kad matytum save visą, nuo galvos iki kojų veidrodyje, prieš išeinant iš namų. man tokie labai patinka,
labai patogu, iškart matai, ar viskas gerai, ar neišsitepus ir t.t.
maža nepasirodys, nes koridoriuj yra spinta su veidrodinėmis durimis, tai matau ne tik save nuo galvos iki kojų, bet ir dar daugiau
man irgi baisiai tokie dideli patinka
o tas veidrodukas bus kaip "dekoras", beje ne toks jis ir mažas - gavosi maždaug 30x30 cm, jam kaip tik yra skirta siena - niša... geriau ir būti negali
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 03 29, 17:25)
Taip didelis veidrodis turetu labai graziai atrodyti ypac jei yra erdvus prieskambaris
Lengva ir paprasta kaip dvi kapeikos...
Irmulia iš kur tu tiek grožybių trauki