arba neturi laiko o norisi kazko mozaikisko...
QUOTE(bugytė @ 2007 03 27, 08:32)
Mačiau ir aš keliose maximose, bet man tai jie tokie nelabai matosi kad masiškai gaminti, o va rankų darbo visai kitas reikalas
QUOTE(irmulia @ 2007 03 27, 09:06)
Mindaugineje maximoje savaitgali teko matyti mozaikinius vazonus gelems ivairiu dydziu puosti indu sukemis
as ir kaune maciau, tai pagalvojau, kad geda mozaikiniam dirbiniam daro, toki baisus vazonai, tik mozaiku varda gadina
siandien vaziuosiu i senukus, bandysiu ka nors prigriebti mozaikai
QUOTE(Vilke @ 2007 03 27, 09:30)
as ir kaune maciau, tai pagalvojau, kad geda mozaikiniam dirbiniam daro, toki baisus vazonai, tik mozaiku varda gadina
ten juk kinietiski o is kinietisku gaminiu niekada nieko gero nebuvo
Vilke laukiam darbeliu
oi, iki darbeliu parodymo dar toli. geriau papasakosiu apie duzenu medziokle internete raso, kad ju yra megoj ir jonavos gatvej. nuvaziavau i mega, ten i mane kaip i beprote pasiziurejo, gerai, kad kitas konsultantas zinojo, tai nusiunte i jonavos gatve.
ten tos duzenos sudetos lauke dezese. siaip pasirinkimas nykus - pagrinde tos pigios plyteles, nieko ryskaus - ruzava, vos vos melsva, zalsva. radau kelias biski geresnes plyteles, tai pasiimiau. o siaip jausmas kaip kuiciantis siuksliu dezej nes su tom plytelem privaryta visokiu statybiniu atlieku, kilnoji ir purvinies visas. ir dar grizau su trauma vaikas mano ten sukosi sukosi, as ji vis ganiau ir paslydau - ranka i tas plyteliu duzenas, tai persivariau delna ir prilaisciau krauju ten
jei iseis nuo vaikio savo pasislept, tai siandien bandysiu kazka dauzyt, daryt, gaila jie neturejo to plyteliu karpymo irankio, tik dideles ir brangios pjaustykles. tai tiek ziniu ir duzenu fronto
ten tos duzenos sudetos lauke dezese. siaip pasirinkimas nykus - pagrinde tos pigios plyteles, nieko ryskaus - ruzava, vos vos melsva, zalsva. radau kelias biski geresnes plyteles, tai pasiimiau. o siaip jausmas kaip kuiciantis siuksliu dezej nes su tom plytelem privaryta visokiu statybiniu atlieku, kilnoji ir purvinies visas. ir dar grizau su trauma vaikas mano ten sukosi sukosi, as ji vis ganiau ir paslydau - ranka i tas plyteliu duzenas, tai persivariau delna ir prilaisciau krauju ten
jei iseis nuo vaikio savo pasislept, tai siandien bandysiu kazka dauzyt, daryt, gaila jie neturejo to plyteliu karpymo irankio, tik dideles ir brangios pjaustykles. tai tiek ziniu ir duzenu fronto
oho kokie nuotykiai apie konsultantu darba esu nekokios nuomones apskritai, yra tik vienas kitas kuris tikrai ismano savo darba . dabar del plyteliu pjaustymo stakliu, ju neapsimoka pirkti, galima pasinaudoti plaktuko privalumais jei nereikia taisyklingos formos duzenu, jei vis tik reikia vienodu daugmaz gabaliuku tai yra senukuose pirkti
reples plytelems pjaustymui kaina apie 8 lt. (manau sios geresnes nes lauzimo dalis is aliuminio)
kitos daugiau maziau panasios i sias staliaus reples tik skirtos butent plyteliu lauzymui kaina 11 lt berods
Taip pat Hansa plyteliu turguje maciau spec. reples skirtas plyteliu lauzymui, kaina apie 35 lt
reples plytelems pjaustymui kaina apie 8 lt. (manau sios geresnes nes lauzimo dalis is aliuminio)
kitos daugiau maziau panasios i sias staliaus reples tik skirtos butent plyteliu lauzymui kaina 11 lt berods
Taip pat Hansa plyteliu turguje maciau spec. reples skirtas plyteliu lauzymui, kaina apie 35 lt
nu va, teks vel vaziuot repliu jonavos\gatvej nebuvo ju, tik tos pjaustykles padetos.
stai tokiu tai Lietuvoje nemaciau, o galetu buti...jos skirtos apvaliam plonesniu plyteliu (stiklo mases, stiklo, veidrodzio) pjovimui
O sios tinka storesnems plytelems pjauti
Papildyta:
jei kas uzmatys kur tokius irankius pasidalinkite info
O sios tinka storesnems plytelems pjauti
Papildyta:
jei kas uzmatys kur tokius irankius pasidalinkite info
QUOTE(Vilke @ 2007 03 27, 13:15)
oi, iki darbeliu parodymo dar toli. geriau papasakosiu apie duzenu medziokle internete raso, kad ju yra megoj ir jonavos gatvej. nuvaziavau i mega, ten i mane kaip i beprote pasiziurejo, gerai, kad kitas konsultantas zinojo, tai nusiunte i jonavos gatve.
aš sekmadienį buvau, ir radau ryškesnių bordo, žalios.
Beje iš Megos duženas siunčia į Jonavos.
Pamatytų vaikas, kad mama taip daužo... geras pavyzdys geras... ir dar kuičiasi neaiškioj dėžėj.
O tas kuitimasis tai jooo, bet aš per daug į galvą neimu.
Užuojauta dėl traumos. Imk va
ai man bordo ir zalios vis tiek nereikia kazi kas kiek laiko jie papildo tas savo atliekas
aciu uz balioneli
aciu uz balioneli
manau duzenu atsargas papildo kasdien. Tiesa del duzenu ju galima gauti ir kitose vietose pvz "vokiska keramika" ar "dvarcioniu keramika" jie tikrai turi ir gal net atiduoda uz dovanotina kaina sekmes paieskose