Čia kažkas labai išgyrė KMUK gydytoja Aukštikalnienę. Drįsčiau suabejoti, ar ji tikrai gera gydytoja. Taip taip, rašyt gal ji ir gerai moka. Net ir akinukus parenka ne ji pati, o jos seselė. Buvau aš pas tą "gerą" gydytoja su savo vaiku. Tik ne akinukų mums reikėjo, o vokų uždegimas buvo. Vis pūliniai kildavo. Gydėmės pas ją 2 mėnesius, išrašydavo vaistus, kurie niekuo nepadėdavo. Kai jai jau turbūt atsibodom, neišgydytom akim ji tiesiog mus paleido. Parašė atsakymą, liepė nunešt į polikliniką mūsų pediatrei ir viso gero. Čia viskas buvo apie gruodžio vidurį. Pasakė tik tiek, kad jei nepagerės, tai po Naujų kad užsiregistruotumėm vėl pas ją ir tada ji guldys vaiką į skyrių ir operuos tuos pūlinius. (Tik įdomu kaip ir kur, nes pūliniai kyla kaskart vis naujoj vietoj.) Liepė toliau lašint vaistus, kurie visiškai nepadėjo. Įsivaizduokit, kaip 7-8 mėnesių vaikui 5 kartus per dieną, 2 mėnesius iš eilės lašinti vaistus į akis???
Prašiau aš tos "geros" gydytojos Aukštikalnienės, kad paimtų pasėlį iš akių, išaugintų bakteriją, parinktų tinkamus antibiotikus... Sakiau, susimokėsiu aš pati už tą tyrimą. Ji griežtai atsisakė, nes atseit negalima tokiam vaikui girdyti antibiotikų, nes išauginsim atsparias bakterijų kultūras.
Neapsikenčiau aš. Nuėjau Šilainių poliklinikoj pas gydytoją Rimaitienę, papasakojau visą istoriją. Iškarto paėmė pasėlį, užaugo bakterija, nustatė antibiotiką, kuris tą bakteriją muša, ir vaikas jau sveikas
Tai vat tokia mano istorija apie "gerą" gydytoja Aukštikalnienę