Na, aš tai atvirkščiai- nieko gero ir pati pasakyti negaliu (teko susidurti) ir girdėti tikrai neteko

Mums šitas darželis arčiausiai, bet kaip manot, kodėl vežiojam į kitą miesto galą? Man jau geriau vežiot nei vaiką traumuot...
Pvz., gera pažįstama gyvena name priešais "Eglutę", sakė, kad vaikai smėlį valgo, visokias šiukšles į burną kišasi, o auklėtojos sustoję kalbasi, ant vaikų lauke rėkia.. Na, aišku, manau, kad ne visos, bet įvaizdis jau sugadintas... O jeigu mano vaikui tokia auklėtoja klius?

Ta pažįstama savo vaikų į šitą darželį neveda, veda į "Žiogelį", sakė, kad per daug prisižiūrėjo...
Na, man pačiai labai blogą įspūdį paliko darželio vedėja, nemaloni, nemoka bendrauti, bet kai pareiškimą parašėm, kur kas dirba- iš karto suokti pradėjo...

bjauru klausytis..
Be to, darželyje praktiškai kasmet kaitaliojamos auklėtojos- pas mus daželyje vienos yra lopšelyje, kitos darželyje tos pačios iki priešmokyklinės grupės. Nematau aš tokios rotacijos jokių pliusų.
Tiesa, į lopšelį reikia ateiti 2 m. jau pilnai darant ant puoduko-, negalima jokių čiulptukų, buteliukų, žaislų atsinešti iš namų... Mūsų darželyje visa tai galima, todėl ir vaikui adaptuotis lengviau buvo...Čiulptuko ir buteliuko pati dukrytė atsisakė jau po kelių savaičių, per mažiau nei pusmetį visiškai atprato nuo sauskelnių.
Kas dėl auklėtojų kaitaliojimosi, manau ir pačioms auklėtojoms tai nėr gerai. Juk jei vaiką auklėji nuo mažens ir jam lengviau, ir taipogi tėvams, nes jie pažįsta auklėtoją, žino jos reikalavimus ir t.t. ir pan. Bet...iš kitos pusės. Lopšelinukų grupės pritaikytos būtent jiems, žaislai kitokie ir t.t. Darželio grupės vėl gi ir priešmokyklinės. Aukėltojos įgudusios dirbti su tam tikro amžiaus vaikais ir išmano savo darbą puikiai. Ypač jei kalbama apie priešmokyklinio ugdymo pedagoges, jos juk turi gerai paruošti vaiką mokyklai ir turi turėti priešmokyklinio ugdymo pedagogo kvalifikaciją...