Pirmakart paemiau i rankas Lazerevo knyga kai buvau vos 15 metu.Ir labai daug ka supratau ir pakeiciau save.Tikrai knyga man paliko neisdildoma ispudi.Nuo to lako stengiausi vadovautis jo teorijomis.Galiu pasakyti kad man tai padejo pakeisti savo gyvenima.Po poros metu perskaiciau dar karta pirmaja knyga ir dar 2 ir 3 knygas.Kol skaiciau 2 knygas tai viska supratau bet kai pradejau skaityti 3 knyga tai man kzkaip viskas susipainiojo.Viena knyga preistaravo kitai.Bet dar po poros metu nuo pat pradziu iki galo perskaiciau visas jo isleistas knygas ir vel labai daug ka supratau.Ir vel pradejau vadovautis jo teorijomis.Pastebejau viena dalyka kad pradedant vadovaujantis jo teorijomis is pradziu reikalai net pablogeja,bet jei tuo metu nepaluzti ir vistiek vadovaujiesi jo patarimais tai poto reikalai tikrai pagereja.O jums taip nebuvo?
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 19, 11:38)
Jei kas norėsit, galiu atsiųsti į el. paštą Lazarevo tezes (svarbius teiginius iš jo knygų). Tai tarsi patarimai - kelrodžiai, einant gyvenimo keliu.
Buciau dekinga ir su malonumu perzvelgciau ML
QUOTE(LinguLingu @ 2007 04 19, 21:43)
Buciau dekinga ir su malonumu perzvelgciau ML
Atsiųsk savo el. pašto adresiuką man į AŽ. Atsiųsiu tezes.
Visoms, kurių el. pašto adresus gavau, išsiunčiau Lazarevo tezes. Jei neatsidarys ar kokios kitos problemos, rašykit. Jei norėsit, galiu ir A. Svijašo tezes atsiųst. Man tas autorius irgi be galo patinka. Be abejo, ne absoliučiai viskas priimtina, bet dauguma jo teorijos teiginių labai padeda sėkmingai gyventi
Lelija33, gavau tezes.Dekoju.Bandziau atsakyti i az,bet gavau pranesima,kad perpildyta.
Tuo paciu,labai prasau atsiusti Svijaso tezes.Butu idomu perskaityti.
QUOTE(NY usa @ 2007 04 20, 09:40)
Lelija33, gavau tezes.Dekoju.Bandziau atsakyti i az,bet gavau pranesima,kad perpildyta.
Ačiū, kad parašei, susitvarkiau AŽ katalogus, kad nebūtų perpildyti, bet apsižioplinau: pirma ištryniau visas žinutes, tik po to supratau, kad vėl nebeturiu tavo el. pašto adreso. Parašyk dar kartą, dabar jau į AŽ turėtų žinutė ateiti be problemų. Išsiųsiu Svijašo mintis.
merginos,isties buvo idomu suzinot,kad paneigtos kazkokios mintys ,esancios pirmosiose knygose...
kazkada bandziau skaityti ,neprisimenu kuria,bet viena is pirmuju knygu.sekesi sunkiai.skaitydama kazin kodel jauciausi labai blogai,net temperatura sukildavo,skaudedavo galva,na zodziu savijauta siaubinga budavo...
dabar po kazkiek metu kilo didelis noras vel grizti prie jo knygu.
bet gal reiketu pradeti,kaip sakote,nuo kokios sestos knygos?...
ka galetumete rekomenduoti,idomios jusu nuomones...
kazkada bandziau skaityti ,neprisimenu kuria,bet viena is pirmuju knygu.sekesi sunkiai.skaitydama kazin kodel jauciausi labai blogai,net temperatura sukildavo,skaudedavo galva,na zodziu savijauta siaubinga budavo...
dabar po kazkiek metu kilo didelis noras vel grizti prie jo knygu.
bet gal reiketu pradeti,kaip sakote,nuo kokios sestos knygos?...
ka galetumete rekomenduoti,idomios jusu nuomones...
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 19, 10:38)
Jei kas norėsit, galiu atsiųsti į el. paštą Lazarevo tezes (svarbius teiginius iš jo knygų). Tai tarsi patarimai - kelrodžiai, einant gyvenimo keliu.
Noreciau ir as
QUOTE(rutelelt @ 2007 04 30, 21:31)
Noreciau ir as
Rutelelt, mano el. pašto adresas: Lelija33@takas.lt, atsiųsk savo el. pašto adresą - išsiųsiu tezes.
Įdomi paskutinioji knyga... Įpusėjau...
O aš skaičiau jo knygas taip pat gal prieš dešimtmetį.
Pirmą kartą skaitant, nepatiko. Labai jau "pjovėsi" su mano mokslais, visomis teorijomis, kurias Univeroje kimšo į galvą.
Bet laikas ėjo, suradau Svijašą, Kastanedą, Sinelnikovą, Luule Viilmą, Luzią Chey ir kitus.
Prieš kelis metus aš laidą per ORT, kurioje Lazarevas paskaitos metu pasakė - mano pirmosios knygos - asmeninio ieškojimo ir asmeninių klydimų kelias, kurį aš pats praėjau. Jose yra daug klaidų (ir t.t.).
Draugė neseniai man paskolino 5 ir 8 knygas. Kodėl būtent tas? Nes jose yra sudėti klausimai/atsakymai.
Skaitau, ir nors kažkada buvau perskaičiusi visas, atrodo - visiškai nežinomos knygos. Manau, asmeninė branda pasikeitė, ir visiškai kitaip priimu informaciją.
Purto, oi purto tokios knygos, kaip kriaušę ))) Bet mąstyti skatina.
Geeerai!
Kilo noras lietuviškas įsigyti, nes dabar skaitau rusų kalba, bet gimtąja vis tik man geriau
Pirmą kartą skaitant, nepatiko. Labai jau "pjovėsi" su mano mokslais, visomis teorijomis, kurias Univeroje kimšo į galvą.
Bet laikas ėjo, suradau Svijašą, Kastanedą, Sinelnikovą, Luule Viilmą, Luzią Chey ir kitus.
Prieš kelis metus aš laidą per ORT, kurioje Lazarevas paskaitos metu pasakė - mano pirmosios knygos - asmeninio ieškojimo ir asmeninių klydimų kelias, kurį aš pats praėjau. Jose yra daug klaidų (ir t.t.).
Draugė neseniai man paskolino 5 ir 8 knygas. Kodėl būtent tas? Nes jose yra sudėti klausimai/atsakymai.
Skaitau, ir nors kažkada buvau perskaičiusi visas, atrodo - visiškai nežinomos knygos. Manau, asmeninė branda pasikeitė, ir visiškai kitaip priimu informaciją.
Purto, oi purto tokios knygos, kaip kriaušę ))) Bet mąstyti skatina.
Geeerai!
Kilo noras lietuviškas įsigyti, nes dabar skaitau rusų kalba, bet gimtąja vis tik man geriau