Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 03, 12:02)
Rusišką seniai turiu, bet niekaip nepradedu, nes niekaip neužbaigiu transerfingo  doh.gif

Aš tik ką perskaičiau Vadimo Zelando "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas." Ar apie tą pačią knygą kalbam? Man patiko. Esu skaičiusi nemažai A. Svijašo knygų, tai praktiškai ta pati teorija, tik kitais žodžiais pasakyta ir labai glaustai. Žinau, kad yra dar knygų Zelando, bet nesu skaičiusi, reiks ieškot.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 03, 13:49)
Aš tik ką perskaičiau Vadimo Zelando "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas." Ar apie tą pačią knygą kalbam? Man patiko. Esu skaičiusi nemažai A. Svijašo knygų, tai praktiškai ta pati teorija, tik kitais žodžiais pasakyta ir labai glaustai. Žinau, kad yra dar knygų Zelando, bet nesu skaičiusi, reiks ieškot.

http://www.knyguklub.....;Vadim Zeland

http://www.super.lt/...kur=4&keyid=323

arba cia galima nusikrauti rusiskai kompiuteriniam skaitymui:
http://lib.aldebaran...r/zeland_vadim/
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 04 03, 15:00)

Labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 03, 12:49)

Apie tą pačią kalbam. Man ji įspūdžio nepadarė. O tik pradėjau skaityti šiandien Lazarevo naująją ir iškart pamokėlę gavau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 03, 21:10)
Apie tą pačią kalbam. Man ji įspūdžio nepadarė. O tik pradėjau skaityti šiandien Lazarevo naująją ir iškart pamokėlę gavau...

Ir aš labai laukiu tos naujosios Lazarevo. Jau turėtų tuoj būt lietuviškai. O zelandas man nepaliko didelio įspūdžio taip pat. gal todėl, kad visos mintys jau labai girdėtos, skaitytos, žinomos. keletą citatų tik išsirašiau, kai iš lazarevo ar Svijašo būna bent jau keletas lapų.
Atsakyti
O jus saziningai visas knygas perskaitet?
As strigus ties sesta
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 04 06, 13:40)
O jus saziningai visas knygas perskaitet?
As strigus ties sesta

Skaičiau lyg ir sąžiningai, bet priėmiau rimtai tik tai, kas derinosi su mano įsitikinimais. Visai neblogas išminties lobynas išėjo, kai išsisaugojau fainiausias mintis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 06, 14:44)
Skaičiau lyg ir sąžiningai, bet priėmiau rimtai tik tai, kas derinosi su mano įsitikinimais. Visai neblogas išminties lobynas išėjo, kai išsisaugojau fainiausias mintis.  thumbup.gif

siaip ir as nieko pries ji nieko neturiu smile.gif tik laiko nelabai vakarais randu, nes mazei pasakas tenka skaityti pries miega.
Dabar ir vyras bando skaityti pirmas knygas. Siaip man atrodo, kad butu galima ir ne nuo pirmu knygu pradeti. Nes daug kas kartojasi. Bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
pirmos ir ne tik knygos jau paneigtos paties autoriaus kaip neteisingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 04 06, 14:28)
pirmos ir ne tik knygos jau paneigtos paties autoriaus kaip neteisingos biggrin.gif

Taip, būtent dėl to ir neskaičiau tų pirmųjų knygų, nuo 6 ar 8 pradėjau, jau nepamenu.
Atsakyti
AS tai visas knygas perskaiciau bet karts nuo karto vel skaitineju, nu paskutines dazniausiai.Pirmose knygose juk tik pradejes buvo analizuoti tai logiska kad naujoves yra paskutinese ir kad pirmose pasene viskas.
Nezinau man tai labai paveike jo knygos, pamokymai, na cia padeda pakeisti pacia pasauleziura geresne linkme.Atskirose situacijose zinai kaip elgtis, kaip reaguoti, nzn man tai labia viskas liuks.Ir jauciu kad charakteris pasikeites.As tai lbai senai jas skaitau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2007 04 06, 14:52)
AS tai visas knygas perskaiciau bet karts nuo karto vel skaitineju, nu paskutines dazniausiai.Pirmose knygose juk tik pradejes buvo analizuoti tai logiska kad naujoves yra paskutinese ir kad pirmose pasene viskas.
Nezinau man tai labai paveike jo knygos, pamokymai, na cia padeda pakeisti pacia pasauleziura geresne linkme.Atskirose situacijose zinai kaip elgtis, kaip reaguoti, nzn man tai labia viskas liuks.Ir jauciu kad charakteris pasikeites.As tai lbai senai jas skaitau.  ax.gif

Pritariu, Lazarevo knygos padeda pakeist pasaulėžiūrą į gerąją pusę. Ir aš vis paskaitinėju savo konspektus, tai tikrai vertinga - lyg iš naujo suvoki ir nepamiršti taikyti tam tikras tiesas gyvenime. drinks_cheers.gif
Atsakyti