Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(Satja @ 2007 03 29, 13:29)
Shiduh,
... vargše, Tu , vargše...... man tavęs TIK gaila.....

uz tai man taves nei trupucio mirksiukas.gif
Atsakyti
O man jūsų abiejų gaila. mirksiukas.gif
Atsakyti
ar čia gailestingumo varžybos? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 03 31, 19:02)
O man jūsų abiejų gaila.  mirksiukas.gif

o cia kartais ne tu anksciau skalijai, kad gailestis tik zlugdo zmones ir gailetis ju negalima? g.gif

matai draugytes ranka ranka plove ir susipjove galiausiai mirksiukas.gif bigsmile.gif g.gif idomu, kas tai paskatino g.gif neugi as blink.gif o gal poziuriai i lazareva ir sai baba issiskyre? bigsmile.gif isduokit paslapti kuri susiprato, kad jis apsisaukelis???? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 31 kovo 2007 - 20:11
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 31, 20:09)
o cia kartais ne tu anksciau skalijai, kad gailestis tik zlugdo zmones ir gailetis ju negalima?  g.gif

matai draugytes ranka ranka plove ir susipjove galiausiai  mirksiukas.gif  bigsmile.gif  g.gif idomu, kas tai paskatino  g.gif neugi as  blink.gif o gal poziuriai i lazareva ir sai baba issiskyre?  bigsmile.gif isduokit paslapti kuri susiprato, kad jis apsisaukelis????  drinks_cheers.gif

Pasakyk psichiatro, pas kurį lankaisi, pavardę. Gal ir aš kada užsuksiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
deja, tau tai nepades. prasyk pagalbos is auksciau.
Atsakyti
Pacituosiu vadimo zelando mintis: "Kiekvieną teoriją patvirtina laikas, todėl kiekviena turi teisę egzistuoti. Bet kokia gyvenimo koncepcija veikia. Kokią pasaulėžiūrą bepasirinktumėte, visada būsite teisūs. Kiti su jumis ginčysis vien todėl, kad jie taip pat teisūs. Mus supančio pasaulio variantų gausa yra jo pirminė ir fundamentali savybė. Realybė pasireiškia daugybe formų". Yra begal;ės teorijų ir jos visos gali būti teisingos, tik kiekvienas žmogus pasirenka tai, kas priimtina konkrečiai jam. Juk daugeliu kelių galima nueiti į konkretų tašką, kok\nkrečią gatvę, prie konkretaus objekto, bet juk nesakome kitam, kad jis kvailas ar neteisus, jei eina ne ta gatve, kuria eini tu - svarbu tą patį objektą pasiekiame laiku.
Mielosios, baikite peštis. Palikim vaikų žaidimus vaikams cool.gif
Atsakyti
man pestis galima, as dar labai menko issivystimo siela, tik keista, kad tokia aukstuomenes grietinele kaip vaizgante irgi mielai nusileidzia iki mano lygio vietoj to, kad su meile stebetu is auksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 04 02, 08:58)
man pestis galima, as dar labai menko issivystimo siela, tik keista, kad tokia aukstuomenes grietinele  kaip vaizgante irgi mielai nusileidzia iki mano lygio vietoj to, kad su meile stebetu is auksciau lotuliukas.gif

Kartais galvoju, kad mes tiesiog pasiilgstame visokių pasiginčijimų, pasipešimų biggrin.gif Ir dabar pamenu, koks malonumas būdavo vaikystėj iki pamėlynavimo ginčytis ar įsikabint į oponento ševeliūrą thumbup.gif Matyt, tokie emocijų išsiliejimai irgi reikalingi, net subrendusioms sieloms lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriau paspėliokim,ar S.Lazarevas, kaip žadėjęs, grįš prie dailininko darbo ar ne?
Atsakyti
Jau 12 knyga "Karmos diagnostika" tuoj bus knygynuose. Žadėjo atvežt šią savaitę, bet sako, kad atspausdint nespėjo g.gif
Atsakyti
Rusišką seniai turiu, bet niekaip nepradedu, nes niekaip neužbaigiu transerfingo doh.gif
Atsakyti