Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(vaižgantė @ 2007 03 28, 21:09)
Sparčiai tobulėji, mergaite  lotuliukas.gif

+
Tai kad progresuoja mirksiukas.gif , nes ji jau tobula. bigsmile.gif

Nepyk Shiduh, atleisk man zilai galvai, bet kodel taip kategoriskai?
Na jis "alkoholikas" - gerei su juo, kad teigi?
Na "nusivazeves" kaip tu sakai - o pati pridek ranka prie sirdies ir pasakyk, kad esi be nuodemes... schmoll.gif
Vienu ar kitu atveju - man asmeniskai padejo pries 11 metu - tiesioginia zodzio prasme isgelbejo gyvybe . Jau rasiau - protingas nutyles, kvailas nepamatys.Linkiu tau savivokos Tai paskutiniai mano zodziai tau smile.gif

Dekui , Vaizgante wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 29 kovo 2007 - 00:28
kad alkoholikas, pats sito neslepia. kad pradzioj padeda uzsikabint, irgi neneigiu, as praktiskai nuo jo pradejau ir tuomet irgi tikejau, kad cia jau pradzia ir pabaiga. man tik keista, kodel zmones ties ta vieta ir sustoja, praktiskai pastato lazarevui altoriu, ups atsiprasau jus dvi gi altoriu sai babai pastatet lotuliukas.gif , ir nebenori toliau zengt. na zodziu, apie jus abi turiu savo nuomone, kurios viesai nereiksiu, lingulingu is pagarbos, nes geras zmogus yra, bent jau kazkada nepaprastai seniai buvo, o kitai siaip, be jokios
priezasties.
beje, aciu, kad palinkejai man savivokos, bet nenoriu i ta fantaziju sali, kurioje jus abi giliai giliai paskendote. man tai jokia savivoka.
Atsakyti
user posted image ech kaip man patinka tokios situacijos ir emocijos tokiose temose user posted image kai žmonės paima ir atsiskleidžia visu grožiu be saldžių padūsavimų apie aukštas materijas user posted image taip paimi ir pamatai tikrą veidelį user posted image be jokių ezoterinių - religinių - visažinystės šydų user posted image user posted image
Atsakyti
Taip, Azalija, Tu teisi smile.gif Aš manau, kad jau vien kitų teorijų ar žmonių su asmeninėm nuomonėm netoleravimas, jų žeminimas, kad ir švelnia forma, rodo dvasinį nebrandumą, o savo "tobulumo, didelių pasiekimų" afišavimas - akivaizdus sielos vaikiškumo požymis. Na ką gi... visi mes TIK žmonės tongue.gif
Atsakyti
Parašysiu gal truputį ne į temą. Man labai keista, kai žmonės iš pradžių vieną mokymą garbina, po to - pradeda jį kojom mindžioti. Autorių (ar mokymo skleidėją) maišyti su purvais, o informaciją vadinti šlamštu. Visų pirma - tiesos nuotrupų, ar dalies tiesos - atrasime visur, net ir paprasto žmogaus kalboje dažnai yra to, iš ko galima būtų pasimokyt, o absoliučios Tiesos - nėra nei viename iš žmonių veikalų ar mokymų.. Ir net jei tai tai vadinamasis "pirmas žingsnis" - tai niekas juk nepaneigia jo svarbos, ar ne?.. Juk norint išmokt kalbėt, pries tai reikia žinot abėcėlę.. O ir savo vaikystėj nešiotų rūbų nedraskom į gabalus - kažkada juos nešiojom, ir jie mums tiko, ir tai, kad juos išaugom natūralu, tai gal tiesiog geriau tada padovanoti rūbus kažkam kitam, ar tiesiog ramiai pakabinti į spintą.. Nesu Lazarevo pasekėja, manau, kad jis kaip žmogus "apžiojo" per daug.. Bet net ir jo informacijos skleidimas kažkam reikalingas..
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 29, 08:17)
user posted image  ech kaip man patinka tokios situacijos ir emocijos tokiose temose  user posted image  kai žmonės paima ir atsiskleidžia visu grožiu be saldžių padūsavimų apie aukštas materijas  user posted image taip paimi ir pamatai tikrą veidelį  user posted image  be jokių ezoterinių - religinių - visažinystės šydų  user posted image  user posted image

ghe...na apie mano nuodemes zino visas forumas, niekada ju neslepiau, kaip beje ir mokymo jokio neskleidziau, tik pasakiau, kuo domiuosi. o kas del visazinystes karunos, tai pacios ja man uzdejot mirksiukas.gif su kuo jus visas ir sveikinu. nepaisant visko, vistiek manau, kad lazarevas slamstas bigsmile.gif net jeigu ir akmenimis mane uzmetytumet. beje, dar karta pasikartosiu, ne del to ka jis raso, o del to kaip raso. ai bendrai del abieju geriau.
Atsakyti
Rock - pavyzdys gali būti ir kitoks. Paauglė skaito meilės romanus. žiūri serialus. ir bac - subręsta ir suvokia kad muilo operos bei tie romaniūkščiai - šlamštas, palyginus su Sruogos ir Hessės kūryba. Kad egzistuoja ir geri filmai. koks požiūris į ankčiau minėtą lektūrą? kaip į brnagų vaikystės rūbą? ar kaip į stabdį, nuvedusį ne ten kur reikia?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 29, 09:04)
Rock - pavyzdys gali būti ir kitoks. Paauglė skaito meilės romanus. žiūri serialus. ir bac - subręsta ir suvokia kad muilo operos bei tie romaniūkščiai - šlamštas, palyginus su Sruogos ir Hessės kūryba. Kad egzistuoja ir geri filmai. koks požiūris į ankčiau minėtą lektūrą? kaip į brnagų vaikystės rūbą? ar kaip į stabdį, nuvedusį ne ten kur reikia?

betgi miela azalija, sita pavyzdi as jau buvau pateikusi anksciau.....
Papildyta:
beje, atkreipkite demesi mielosios, kad butent jus ir netoleruojate kitokios nuomones.

o kas del aukstu padusavimu ir t.t. tai pateiksiu labai gera pavyzdi, kai vienas didelis autoritetas sioje srityje, pirstai nerodisime, bet jau beveik sventoji, kazkada man isreze pamoksla apie tai, kad nesupranta ir nesupras niekada moteru, mastanciu ne galva, o lytiniais organais ir deklaravo apie amzina istikimybe ir atsidavima bei atsizadejima visiskai visko vardan savo visiskai niekam tikusio vyro, bet jau nepraejus net porai menesiu, puole pati mastyt lytiniais organais.
taigi kai tokie dvasiniai autoritetai prikisa man nebranduma, tai jau gali sukelt nebent juoko banga lotuliukas.gif nes visa tai vadinasi vienu paprastu zodziu: VEIDMAINYSTĖ.
arba kitas pavyzdys: kai isklausoma vieno labai brandaus ir gilaus zmogaus dvasine patirtis (tai tikrai ne as, lenkiu zemai galva iki to zmogaus man tukstancio myliu kelias) ir poto tai perpasakojama kitiems kaip sava, tikslu pasigirti kiek as daug pasiekiau...irgi pirstais nerodysim...ghe ... cia jau nebe veidmainyste, tai tiesiog apgailetina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 29 kovo 2007 - 09:44
QUOTE(LinguLingu @ 2007 03 29, 00:26)
+
Tai kad progresuoja  mirksiukas.gif , nes ji jau tobula.  bigsmile.gif
Nepyk Shiduh, atleisk man zilai galvai, bet kodel taip kategoriskai?
Na jis "alkoholikas" - gerei su juo, kad teigi?
Na "nusivazeves" kaip tu sakai - o pati pridek ranka prie sirdies ir pasakyk, kad esi be nuodemes... schmoll.gif
Vienu ar kitu atveju - man asmeniskai padejo pries 11 metu - tiesioginia zodzio prasme isgelbejo gyvybe . Jau rasiau - protingas nutyles, kvailas nepamatys.Linkiu tau savivokos Tai paskutiniai mano zodziai tau  smile.gif

Dekui , Vaizgante wink.gif

prasom neprikerginet man nebutu tiesu. sakiau, kad alkoholikas, sakiau, kad slamstas ir pan. o kur sakiau, kad nusivaziaves?
Atsakyti
[quote=Azalija,2007 03 29, 10:04]
pavyzdys gali būti ir kitoks. Paauglė skaito meilės romanus. žiūri serialus. ir bac - subręsta ir suvokia kad muilo operos bei tie romaniūkščiai - šlamštas, palyginus su Sruogos ir Hessės kūryba. Kad egzistuoja ir geri filmai. koks požiūris į ankčiau minėtą lektūrą? kaip į brnagų vaikystės rūbą? ar kaip į stabdį, nuvedusį ne ten kur reikia?

Aš manau, kad gyvenime labai dažnai tenka paragauti to, ko mums nereikia, kad atskirti tai, ko mums reikia. Todėl jei jau kalbėt apie konkretų tavo pateiktą pavyzdį - net ir menkaverčiai meilės romanai parodo, kokia nėra meilė... Taigi, kažko moko šiaip ar taip.. Man priimtinas toks pavyzdys - mažam vaikui reikia leisti kišti pirštukus į rozetes, kad jis suprastų, jog elektra trenkia (mamos, prašom nesuprasti tiesiogiai - čia palyginimas) smile.gif
Antras dalykas - koneveikti tą, kuo kažkada žavėjaisi, tai tolygu koneveikti save, nes kažkada pats tuo "kvėpavai" ir gyvenai... tai tas pats kas neigti save praeityje..
Trečias dalykas - ką jau ne pirmą sykį deklaruoju šiame forume.. Geriau neprisirišti prie jokių mokymų.. Tebūna širdis didžiausias niekada nepavedantis Mokytojas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rock: 29 kovo 2007 - 09:43
koneveikti, tai keikti ir pan.
jeigu isiskaitytum i tai ka rasau, o ne isvedziotum is savo poziciju, tai pamatytum, kad as rasau, kad kaip pirmoji patirtis lazarevas tebunie, bet teigti, kad tai jau auksciausias taskas ir laikytis jo uzsimerkus, tai tikrai nieko gero.
Papildyta:
nors is kitos puses, kai jis pats naujoje knygoje paraso, kad sena buvo neteisinga, tai kas cia keisto, jei mokantis skaityti zmogus irgi ta pati galvoja?
daug keisciau butu priestarauti ir sakyti, ne, mielas lazarevai, tu visada buvai teisus, net jeigu ir pats tai neigi megalol.gif
Atsakyti
Na, man Lazerevas tai joks taškas.. Nei pirminis, nei paskutinis... Todėl gal ir sakau - truputį ne į temą įsikišau..
Man tik įdomu kur veda toks kelias - susipažįstu-susižaviu-užkeliu ant pjedestalo-garbinu.. Paskui - nubloškiu-patrypiu.. Nueinu toliau... Ieškau ką sekantį užkelt ant pjedestalo...
Atsakykit man į klausimą: kodėl neieškoma savy?...
Visa informacija, mokymai, literatūra - tai tik pagalbinė priemonė. Ji nėra savaime nei bloga, nei gera..
Atsakyti