QUOTE(Azalija @ 2007 03 29, 09:04)
Rock - pavyzdys gali būti ir kitoks. Paauglė skaito meilės romanus. žiūri serialus. ir bac - subręsta ir suvokia kad muilo operos bei tie romaniūkščiai - šlamštas, palyginus su Sruogos ir Hessės kūryba. Kad egzistuoja ir geri filmai. koks požiūris į ankčiau minėtą lektūrą? kaip į brnagų vaikystės rūbą? ar kaip į stabdį, nuvedusį ne ten kur reikia?
betgi miela azalija, sita pavyzdi as jau buvau pateikusi anksciau.....
Papildyta:
beje, atkreipkite demesi mielosios, kad butent jus ir netoleruojate kitokios nuomones.
o kas del aukstu padusavimu ir t.t. tai pateiksiu labai gera pavyzdi, kai vienas didelis autoritetas sioje srityje, pirstai nerodisime, bet jau beveik sventoji, kazkada man isreze pamoksla apie tai, kad nesupranta ir nesupras niekada moteru, mastanciu ne galva, o lytiniais organais ir deklaravo apie amzina istikimybe ir atsidavima bei atsizadejima visiskai visko vardan savo visiskai niekam tikusio vyro, bet jau nepraejus net porai menesiu, puole pati mastyt lytiniais organais.
taigi kai tokie dvasiniai autoritetai prikisa man nebranduma, tai jau gali sukelt nebent juoko banga
nes visa tai vadinasi vienu paprastu zodziu: VEIDMAINYSTĖ.
arba kitas pavyzdys: kai isklausoma vieno labai brandaus ir gilaus zmogaus dvasine patirtis (tai tikrai ne as, lenkiu zemai galva iki to zmogaus man tukstancio myliu kelias) ir poto tai perpasakojama kitiems kaip sava, tikslu pasigirti kiek as daug pasiekiau...irgi pirstais nerodysim...ghe ... cia jau nebe veidmainyste, tai tiesiog apgailetina.