Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(Laimingas rozmarinas @ 2014 04 04, 21:02)
Gal galima nuoroda, kur jis taip sako?Perklausiau visus jo seminarus, kokie yra ir po sia diena, nieko panasaus negirdejau, be to, kodel jis tada tesia savo veikla, aiskina ta pati per ta pati skirtinguose miestuose? kaip suprast nekviestu sveciu, kuria prasme?tai energija reguliariai keiciasi ir buvo skelbta, kur netingeta, kad luzis ivyks nuo 2012metu ir atsisijos zmones. jau dabar tie procesai eina

butinai paziuresiu Jusu idetas nuorodas, kai turesiu laiko.
pries kokius 10 metu as konspektavausi, pasibraukdavau, is seminaru daug issirasydavau, kad galeciau pvz traukini kol vaziuoju i darba skaityt.
bet viena diena as visus mano 10 metu konspektus pamirsau traukini ! buvo sokas, bet ne veltui as juos pameciau. Tai buvo zenklas...nuo tos dienos nieko nesizymiu ir neuzsirasineju.
Ta info yra is paskutiniu seminaru...jei perziuredama isgirsiu tikrai parasysiu is kurio mirksiukas.gif as jo seminarus perku internetu, i vokiskus seminarus vazinejau, bet siuo metu, jei domite zinote, kad jis ju nepravedineja. kodel to nedaro ir yra info jo internet psl. 4u.gif
mano pastebejimu tai ivyko anksciau, gal 2011, nes tada net mane asmeniskai ''pakrate" ir labai taip konkreciai.
jis vazineja ir aiskina, nes visu pirma nes tai jo darbas, na misija gal graziau pavadinkim. antra zmones labai skirtingi-vienam pasakai kart ir jis supras, antram reik daug kart ta pati isgirst, kad info suvirkint, o trecias lengviau mirs nei pasikeis.
as pati kai pradejau ji skaitys 1993 negalejau tos info priimt, nes buciau mirus, nes gyvenau visai kitaip...
sorry reik su vaiku uzsiimt... butinai padiskutuosim, apie tuos "svecius" ir parasysiu...
Atsakyti
Laimingas rozmarine ir lik laiminga ir nesibaimink dėl kažkieno pateiktų terminų gyvenimui ar mirčiai. Keistis reik kas dieną, kas valandą, minutę - tai faktas. Klausyk širdies balso smile.gif
Atsakyti