Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

Koks ar kame tas skirtumas?
Atsakyti
Esu perskaicius visas 12 knygu. Tikrai jose yra pateikiamas idomus poziuris, pati pradejau kitaip ziureti i gyvenima ir labiau dziaugtis juo smile.gif Nors jo filosofija dar nera isbaigta, girdejau, kad yra isleistos naujos knygos, kaip jos vadinasi? Ateities Zmogus? g.gif Nezinote, ar jau yra vertimas i Lietuviu kalba? smile.gif
Atsakyti
Ką begalima "išrasti",kai viskas jau išrasta prieš kelis tūkstančius metų doh.gif Pasiskaitau kartais,bet vien nuo skaitymo,manau,ar daug naudos...taigi,dirbu ir dirbu ir turiu šiokių tokių rezultatų bigsmile.gif mirksiukas.gif O Lazarevas man kažkaip...na,nežinau,gal nesutampa kažkas...kažko daugiau norisi,o ne pasikartojimo...bet tai tik mano nuomonė,kuri nebūtinai gali sutapti su kitų.. ax.gif
Atsakyti
O ka tu dirbi, Cakai? It kokius rezultatus turi?
Atsakyti
QUOTE(==== @ 2012 01 17, 10:28)
Gal kas turite parduoti Lazarevo „Karmos diagnostika“ I, II, III knygas vienoje? Aciu.

Sveiki visi,

sias knygas turiu Pdf formate, kompe. Bet jus jau nusipirkote ir aisku popierine knyga 100k. geriau smile.gif
Esu skaiciusi, kai buvau visai jauna, kazka i galva visgi idejau, bet dabar noreciau paskaityt is naujo, taigi eileje jos laukia. Kiek pamenu, man patiko. Gal dabar brandesniu protu kitokiu isvadu padarysiu.
Atsakyti
Gal kas žinote, kaip papulti į Markūno konsultaciją?
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2012 03 05, 20:58)

Nueikite i jo paskaita ir paklauskite kada priimtu i konsultacija, bet reikia buti perskaicius jo knygas. Va cia daugiau info :
satvaklubas

Bet as asmeniskai patarciau eiti pas sita zmogu pasikonsultuot:
http://www.gintaropokalbiai.lt/

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2012 03 05, 20:58)

Nuoširdus patarimas: neikit pas jį.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 03 05, 20:46)
Nuoširdus patarimas: neikit pas jį.

Pritariu. Žmogus jis geras, bet pats būdamas išsibarstęs negali padėti susirinkti kitam...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 05, 22:25)
Pritariu. Žmogus jis geras, bet pats būdamas išsibarstęs negali padėti susirinkti kitam...

As tai nesuprantu kuo jis jums taip nepatinka. Man tai jis kaip tik dideli ispudi padare, gerietis toks, teisingas zmogus. Perskaicius jo knyga labai daug radau atsakymu..
Atsakyti
QUOTE(egloshkke @ 2012 03 08, 18:54)
As tai nesuprantu kuo jis jums taip nepatinka. Man tai jis kaip tik dideli ispudi padare, gerietis toks, teisingas zmogus. Perskaicius jo knyga labai daug radau atsakymu..

Žmogus kaip žmogus, tik jo lygmuo žemas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egloshkke @ 2012 03 08, 20:54)

Nepatinka tuo, kad imasi gydyti sunkiai sergančius žmones (pvz., vėžiu, IV st.), pataria atsisakyti tradicinio gydymo, nors puikiai žino, kad nepadės. doh.gif
Atsakyti