Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(Lelija33 @ 2007 03 14, 10:17)
Perskaičiau beveik visas Lazarevo "Karmos diagnostika" knygas. Šiuo metu leidžiama jau 12-oji knyga. Man labai patiko, pradėjau kitaip žiūrėti į gyvenimą, džiaugtis juo ir gerai jaustis. Jei kas skaitėt, ar patiko? Pasidalinkit įspūdžiais.

Pries desimt metu, besilankant Lietuvoje ir jau isvaziavimo isvakarese, kai visi lagaminai buvo sukrauti, drauge ikalbino paimti Lazarevo knyga... Nezinojau apie ka ji, tik pamaciau, kad stora ir is karto susirupinau, kur as ja desiu, nes i rankinuka nebetilpo... Pamenu, tik apsidziaugiau, kad bus skaitymo! bigsmile.gif

Neapsirikau. Pasijutau is naujo atradus pasauli. Tik tos knygos takart taip ir nebaigiau, nes, pasirode, jog kitai draugei tuomet ji buvo reikalingesne... Vis zadejau prie jos dar sugrizti, bet laikas ejo... Siuo metu esu apsisprendusi rimtai prisesti prie jo veikalu. Uzsisakiau dar dvi knygas internetu (vadinasi, turiu jau 9, nes kiekvienoje sugrupuota po 3 knygas)... Radau net vyrui prancuziska originala, kuriame glaustai sugrupuotos visu Lazarevo veikalu mintys - vyra apeme priestaringos mintys, bet pasake, jog susimastyti verta... Siuo metu prancuziska varianta iveikineja bendradarbes, suzavetos issakomu poziuriu... Vnz, atskleidziau Prancuzijai Lazareva! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 19 kovo 2007 - 23:19
Kiekvienas ieskantis randa. 4u.gif bigsmile.gif

O gal kas zinot ar yra jo knygu anglu kalboje?
Atsakyti

11- ta knyga baigiau vos pries savaite. viska skaiciau apie 1,5 m. Sakyčiau, kad mano pasauležiūra tai tikrai labai labai labai pakeite rolleyes.gif
tikiuosi, kad i geraja puse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 03 20, 13:57)
O gal kas zinot ar yra jo knygu anglu kalboje?

http://istina.rin.ru...a/text/637.html
http://www.lazarev.ru/person.html

g.gif

Itariu, kad jo knygu anglu kalba nera... Kaip keista, nes prancuziskai ir vokiskai radau...
Atsakyti
kazkada skaiciau. tada padejo mintis sudeliot. nzn ar noreciau vel skaityti. g.gif gal bijau, kad paveiks? nes esu gana lengvai itikinama...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 03 24, 13:57)
kazkada skaiciau. tada padejo mintis sudeliot. nzn ar noreciau vel skaityti.  g.gif gal bijau, kad paveiks? nes esu gana lengvai itikinama...

o kodėl bijote,kad paveiks??? ar Jūsų manymu, jo pasaulėžiūra yra pavojinga ar kenksminga kažkam? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli gražu: 24 kovo 2007 - 14:34
kazkada ir as skaiciau lazareve, ne visas knygas, tuo metu man tai padejo. manau pradedanciajam tos knygos gali palikti ispudi, bet ziurint is rimtai i ezoterika isigilinusio zmogaus puses, tai yra visiskas slamstas. supainiota, pripainiota, jokios sistemos, daug kliedejimo.
toms kas istikruju iesko atsakymu, galiu parekomenduot ketvirtojo kelio mokyma. jo ikurejas Gurdzijevas. stai nuoroda i puslapi, kuriame sudeti jo ir jo mokiniu darbai:
http://www.fourthway....ru/library.htm

tiesa jautriems labai zmonems nerekomenduoju. mokymas be galo sunkus ir reikalaujantis. po truputi besigilinant, zlunga visi mitai ir grazios pasakaites, kuriu prisiskaiteme pas visokius lazarevus ir kitose knygose apie meile ir t.t. as ilgai svarsciau kodel toks gilus ir toks svarus mokymas, yra toks nepopuliarus (lietuvoje zinau tik viena zmogu is tikruju ji ismananti, ir tik kelis rimtai juo besidomincius), po to supratau, kad taip yra todel, kad zmonems per sunku suvokti tikraja tiesa, kur kas paprasciau skesti iliuzijoje.
p.s. iskirtinai mamailupai arba lingulingu, kuri tuoj atleks ir pareiks, kad cia velnio ismislas, sis mokymas remiasi jezaus kristaus mokymu, taip pat kaip ir kabala, kuri irgi yra vienas stipriausiu mokymu.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 25, 14:41)
kazkada ir as skaiciau lazareve, ne visas knygas, tuo metu man  tai padejo. manau pradedanciajam tos knygos gali palikti ispudi, bet ziurint is rimtai i ezoterika isigilinusio zmogaus puses, tai yra visiskas slamstas. supainiota, pripainiota, jokios sistemos, daug kliedejimo.
toms kas istikruju iesko atsakymu, galiu parekomenduot ketvirtojo kelio mokyma. jo ikurejas Gurdzijevas. stai nuoroda i puslapi, kuriame sudeti jo ir jo mokiniu darbai:

tiesa jautriems labai zmonems nerekomenduoju. mokymas be galo sunkus ir reikalaujantis. po truputi besigilinant, zlunga visi mitai ir grazios pasakaites, kuriu prisiskaiteme pas visokius lazarevus ir kitose knygose apie meile ir t.t. as ilgai svarsciau kodel toks gilus ir toks svarus mokymas, yra toks nepopuliarus (lietuvoje zinau tik viena zmogu is tikruju ji ismananti, ir tik kelis rimtai juo besidomincius), po to supratau, kad taip yra todel, kad zmonems per sunku suvokti tikraja tiesa, kur kas paprasciau skesti iliuzijoje.
p.s. iskirtinai mamailupai arba lingulingu, kuri tuoj atleks ir pareiks, kad cia velnio ismislas, sis mokymas remiasi jezaus kristaus mokymu, taip pat kaip ir kabala, kuri irgi yra vienas stipriausiu mokymu.

Butum teisi, jei neklystum bigsmile.gif
Atsakyti
Neskaiciau.Bet skaiciau Morkuno knyga.Ispradziu net galva isiskaudedavo,tas nuodeme,anas nuodeme.Bet po truputi isivaziavau.Patiko.Geras draugas(beje jis man ir pasiule paskaityti jo knyga) balandi ruosiasi susitikti su juo asmeniskai.Tai labai laukiu ka papasakos.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 25, 14:41)
kazkada ir as skaiciau lazareve, ne visas knygas, tuo metu man  tai padejo. manau pradedanciajam tos knygos gali palikti ispudi, bet ziurint is rimtai i ezoterika isigilinusio zmogaus puses, tai yra visiskas slamstas. supainiota, pripainiota, jokios sistemos, daug kliedejimo.

Na SHiduh čia labai jau kategoriškai pareiškė (beje, esu užtikus temų, kuriose ji pati giria Lazarevo teorijas, o čia jau šlamštas.... unsure.gif )
Iš dalies sutinku, kad sistemos knygose trūksta, kartais painiai dėstoma mintis, na bet dėl kliedėjimo tai susilaikyčiau nuo tokio vertinimo - kas ten žino, kaip yra iš tikrųjų. Gal Lazarevas ir teisus, o gal ir ne?.... g.gif dabar niekas negali nei patvirtinti, nei paneigti, na nebent Shiduh, kuriai yra plačiai atvertos visos būties paslaptys... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli gražu: 26 kovo 2007 - 08:54
kazkada man lazarevas buvo atradimas. cia pirma. antra dar karta isiskaityk i mano ankstesni pasisakyma. trecia: buties paslaptys ir tau gali buti placiai atvertos, tai kelias, kuriuo gali eiti kiekvienas, tik retas nori, nes turi kur kas svarbesniu buitiniu troskimu.
taigi kai suvoksi daugiau, suprasi, kad lazarevas is tikruju yra slamstas, o kai tai pirmoji skaityta ezoterine knyga, tuomet nieko keisto, kad jis palieka ispudi.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 25, 13:41)

Shiduh, noriu paklaust. Nesu skaičiusi Gurdžijevo, bet mačiau atsiliepimus, kad jis laikomas garsiu mistiku. Ar tai reiškia, kad jo teorijos mistinio pobūdžio? Ar jos pritaikomos realiame gyvenime ir padeda išmintingai gyventi?
Atsakyti