Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(dekor @ 2011 01 22, 00:46)
Nemanau- kad aš netikiu Lazarevo argumentais dėl urinoterapijos- nors ir bibliją cituoja varkšelis..- gi žinai pati jei netiki-nepadėsDD

negi tai jums buvo pati idomiausia vieta knygoje? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 22, 00:46)
Nemanau- kad aš netikiu Lazarevo argumentais dėl urinoterapijos- nors ir bibliją cituoja varkšelis..- gi žinai pati jei netiki-nepadėsDD

o kokie jo argumentai? man tikrai idomu ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:46)

Daugybė žmonių, nežinančių kas tas Lazarevas, sėkmingai gydosi urinoterapija. Mano anyta- dora katalikė moteris, naudoja šlapimo kompresus.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 01 22, 00:55)
o kokie jo argumentai? man tikrai idomu ...  ax.gif

pasiskaityt gera proga-ar cia dėl biblijos klausi?
Atsakyti
Prieš 2 metus ir 4 mėnesius nusižudė mano Žmogus (artimai bendravom 7 metus). Maniau, kad šis gyvenimas man nebeatneš Nieko, liksiu viena, nei vieno žmogaus artyn neprisileisiu (o ypač naujo vyro), nes bijojau, kad dar vienos netekties (nesvarbu ar dėl mirties ar dėl skyrybų) neišgyvensiu.
Pasitaikė skaitykloje S.Lazarev "Karmos diagnostika", perskaičiau visas dalis kurias radau (paskutinė nepakliuvo į rankas), net į kitą miestą skaityklon važiavau. Internete paklausiau jo paskaitų įrašų. Ir kažkas atsitiko... Artėjant draugo mirties metinėms kažkas manyje pasikeitė...
Tikiuosi į gerą...
Dabar gyvenu su mylinčiu vyru, susipažinom prieš 1 metus, dar šį mėnesį laukiame ateinančio į šį pasaulį mūsų Meilės vaisiaus nestuke.gif
Ar Lazarevo knygos čia prie ko? Jaučiu, kad Taip! Laiku ir vietoje.
Bet tai - ne Biblija (kurią dar planuoju perskaityti, nors į bažnyčią nevaikštau ir katalikiškų apeigų nesuprantu, nors ir esu krikštyta).
Nėra vieno "vaisto" nuo visko. Yra tik tam tikra informacija, kuri ateina ir kurią tu priimi arba ne, padarai teisingas (ir ateity vis mokaisi nesuklysti) išvadas ir tada pajauti rezultatą ir matai pasekmes....
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 01:57)
Daugybė žmonių, nežinančių kas tas Lazarevas, sėkmingai gydosi urinoterapija.

gal jau atmintis apgauna, bet kad G. Malachovas šitą metodiką išplatino, ne Lazarevas g.gif
Atsakyti
Čia įsiplieskusi diskusija apie Lazarevą, kaip urinoterapijos propaguotoją, yra VISIŠKAS NONSENSAS, INSINUACIJA!
Pirmojoje 12 knygų serijoje ji yra minima viso labo porą kartų, tame kontekste, kaip menama arba neesminė, tačiau pacientų sureikšminta pasveikimo priežastis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirwa: 14 vasario 2011 - 14:10
QUOTE(sirwa @ 2011 02 14, 14:03)
Čia įsiplieskusi diskusija apie Lazarevą, kaip urinoterapijos propaguotoją, yra VISIŠKAS NONSENSAS, INSINUACIJA!
Pirmojoje 12 knygų serijoje ji yra minima viso labo porą kartų, tame kontekste, kaip menama arba neesminė, tačiau pacientų sureikšminta pasveikimo priežastis

Kas ką įsimena ax.gif
Atsakyti
Šiai dienai Lazarevas yra parašęs 21 knygutę, kurios skirstomos į 3 serijas:

1-ma serija -"Диагностика кармы" (12 knygų, 1993 – 2007 m.) – kodėl sergam ir kaip pasveikti.
2-ra serija -„Человек будущего“ (7 knygos, 2007 – 2010 m.) – kaip tapti ir išlikti sveikam.
3-čia serija -"Диагностика кармы (вторая серия)" (kol kas 2 knygos, 2010-2011 m.) – kaip tapti išties laimingu.

Primygtinai rekomenduoju skaityti originale (rusų kalba) ir pradėti nuo 2-ros serijos.

2-ros ir 3-čios serijų knygutes (kaina apie 12 Lt) rasite didmiesčių rusiškų knygų knygynuose.
1-mos (ir dalies 2-ros) serijos knygas (e-pavidale), bei seminarų video ir audio įrašus galite rasiti rusiškuose torrentų tinklapiuose (atleisk, Viešpatie, už piratinės produkcijos propogavimą).

Skaityti e-pavidale (pvz. DOC formate) netgi patogiau – galima savo nuožiūra formatuoti tekstą, išryškinti svarbiausias ar aktualias vietas, panaudoti elektroninę paiešką, daryti ir atsispausdinti išrankas.
Lietuvos aklųjų biblioteka turi 1-mos serijos lietuviškų knygų audioįrašus.

Pernelyg emancipuotoms zvonkėms – budrėms skaityti Lazarevą, kol negavo nuo gyvenimo didelių „guzų“ į kaktą, nerekomenduoju – vargu ar „suvirškins“.

Lazarevas turi savo tinklapį – www.lazarev.ru – pradėkit nuo jo.
Atsakyti
Lazarevo tinklapyje atkreipkite dėmesį į rubriką "Содержание DVD-дисков" - ten yra seminaruose aptartų temų aprašai.
Pagal juos susiorentuosite, kurie iš seminarų aktualūs būtent jums - žinosite ką pirmiausia susirasti ir parsisiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 30, 18:31)
g.gif vat susimąsčiau dabar, kada tas "pasirengimas skaityti" tas knygeles ateina?
Kai sulauki brandaus amžiaus, ar kai nebėra daugiau ko ieškoti, ar kada..... g.gif

1) Kai gyvenimas užspeičia į kampą (mirtina liga, vaikų netekties grėsmė, nesekmių ir nelaimių virtinė).
2) Kai šalia tavęs pradeda dėtis keisti įvykiai: lūžti vienas po kito tiek ilgai tarnavę, tiek nauji daiktai; visada buvęs meilus, tave aploja kaimynų šuo; pradeda slėgti napaaiškinamos grėsmės nuojauta.
3) Kai nepajėgi suvokti ar logiškai pagrįsti, keisto nesuprantamo, ar tave žeidžiančio artimųjų, draugų ar pažįstamų elgesio (senai pažįstama normalios orentacijos kaimynė staiga pradeda tave lesbietiškai "kabinti", o fainas, išvaizdus draugės vyras, puikus šeiminykštis, netinėtai "sužydrėja", ir tu pakraupusi savęs klausi: "Kas čia, bl..., tam pasaulyje dedasi?!...").
4) Kai link senatvės į galvą pradeda lįsti keisti globalūs klausimai, pvz., kodėl lig šiol nė viena civilizacija "neištempė" ilgiau nei 4000 metų, nors žmonija jau gyvuoja bent 70 tūkst metų?
5) ir t.t., ir pan. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirwa: 14 vasario 2011 - 18:33
QUOTE(exta @ 2009 11 09, 17:14)
Gal kas zinot, kaip ir iskur gauti S.Lazarevo kasetes? skaiciau visas S.Lazarevo knygas, noreciau pasiziureti ir diskus. Gal kas nors zino, kur ju gauti Lietuvoje, ar gal kas turi patirties ir siuntesi is rusijos. Buciau dekinga uz info 4u.gif

Jei dar aktualu - ieškok tinklapyje rutracker.org
Atsakyti