Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 29, 14:11)
Džiugu, kad jums toks poveikis.
Mano pažįstamui, kuris buvo ir dar yra depresijoj, tos knygos taip smegenis pravalė, kad dabar jaučiuosi, kaip kalbėdama su antžmogiu. Viskas jam dabar dievo valioj, jis nė už nieką neatsakingas, jeigu kas blogo nutiko irgi jokių jausmų. Neseniai jo žmona vaiką prarado būdama nėščia, o jam nulis emocijų .."tokia dievo valia, pradeda cituoti lazerevą ir pan."...baisu, žmogus taip atbuko, kad prarado bet kokius jausmus ir užuojautą.
Ne nuo lazervo jam reikėjo pradėti, o nuo psichiatro  doh.gif
Ne kiekvienas šio autoriaus informaciją sugeba priimti adekvačiai, ji gali daugiau pakenkti nei padėti, jeigu žmogus tam nepasirengęs.

sakyčiau labai gera būsena ax.gif nieko nematau gero emocijų ir jausmų maudynėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 01 05, 00:45)
sakyčiau labai gera būsena  ax.gif nieko nematau gero emocijų ir jausmų maudynėse  doh.gif

Kažin ar taip galvotumėte, jei būtumėt žmonos vietoje.
Skausmas pasidalintas perpus jau mažesnis, negu likti vienai su tokia našta.
Kažkur skaičiau, kad vyras, neapsikentęs žmonos propoguojamų lazervo tiesų išmetė visas jo knygas lauk, tik nežinau ar žmoną paliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajurweda: 05 sausio 2011 - 10:39
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 05, 11:37)
Kažin ar taip galvotumėte, jei būtumėt žmonos vietoje.
Skausmas pasidalintas perpus jau mažesnis, negu likti vienai su tokia našta.
Kažkur skaičiau, kad vyras, neapsikentęs žmonos propoguojamų lazervo tiesų išmetė visas jo knygas lauk, tik nežinau ar žmoną paliko  biggrin.gif

kai aš netekau kūdikio tris paras neišlipau iš lovos, nedariau nieko tik miegojau ir blioviau, kol vyras nepadarė tam galo, pasakė gana, apsidairyk aplink gyvi žmonės gyvena. Tai nereiškia, kad manęs niekas negailėjo, tačiau gyventi tame skausme yra beprasmiška, negali sugrąžinti to ko jau nėra, kad ir kaip skausminga tai būtų. Ir kai viską kas nutinka tavo gyvenime priimi tai kaip savo gyvenimo dalį, kurią tiesiog turi išgyventi, tuomet tikrai pasidaro šiek tiek lengviau, juk tai, kad nebliauni, nesidraskai, negeri iš sielvarto dar nereiškia, kad neskauda ir jei Lazarevo knygos kažkam padeda pasiekti tokią suvokimo būseną, tuomet labai sveikitina. Aš esu skaičius tik vieną knygą, tuomet kai man to labai reikėjo ir tai man padėjo bent jau kažkuriam laikui.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 01 05, 12:37)
kai aš netekau kūdikio tris paras neišlipau iš lovos, nedariau nieko tik miegojau ir blioviau, kol vyras nepadarė tam galo, pasakė gana, apsidairyk aplink gyvi žmonės gyvena. Tai nereiškia, kad manęs niekas negailėjo, tačiau gyventi tame skausme yra beprasmiška, negali sugrąžinti to ko jau nėra, kad ir kaip skausminga tai būtų. Ir kai viską kas nutinka tavo gyvenime priimi tai kaip savo gyvenimo dalį, kurią tiesiog turi išgyventi, tuomet tikrai pasidaro šiek tiek lengviau, juk tai, kad nebliauni, nesidraskai, negeri iš sielvarto dar nereiškia, kad neskauda ir jei Lazarevo knygos kažkam padeda pasiekti tokią suvokimo būseną, tuomet labai sveikitina. Aš esu skaičius tik vieną knygą, tuomet kai man to labai reikėjo ir tai man padėjo bent jau kažkuriam laikui.

drinks_cheers.gif
skausmą visda geriau išreikšti negu laikyti savyje. Vyrai vien dėl to trumpiau gyvena, kad viska uždaro savyje, arba atpranta jausti.
Kai užgniaužiau didžiulį sielvartą savyje, nes negalėjau su juo niekuo pasidalinti ne tik sveikata sušlubavo, bet ir jausmai atbuko - nebemoki nei džiaugtis, nei liūdėti. Niekas nebejaudina, sakyčiau tokia "sielos narkozė", argi tai gerai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 01 05, 14:00)
drinks_cheers.gif
skausmą visda geriau išreikšti negu laikyti savyje. Vyrai vien dėl to trumpiau gyvena, kad viska uždaro savyje, arba atpranta jausti.
Kai užgniaužiau didžiulį sielvartą savyje, nes negalėjau su juo niekuo pasidalinti ne tik sveikata sušlubavo, bet ir jausmai atbuko - nebemoki nei džiaugtis, nei liūdėti. Niekas nebejaudina, sakyčiau tokia "sielos narkozė", argi tai gerai? unsure.gif

aš taip pat esu už tai, kad emocijas reikia išreikšti, aišku, audrų nereikia kelti, bet tai būtina, kad jos anksčiau ar vėliau nevirstų NEsveikata ax.gif bet ir įkritimas į tam tikrą emocinę būseną taip pat veda link tos pačios pasekmės rolleyes.gif Taigi, tas tikrąsias emocjas visų pirma atpažinti, po to išreikšti, išsakyti jas bent man jau reikėjo pasimokyti smile.gif
Atsakyti
Lazarevo knygos padare ,,perversma" mano galvoje.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 21, 19:53)
Lazarevo knygos padare ,,perversma" mano galvoje.

Kuo?-kad pradėjai gerti savo šlapimą?- ar čia jau labai žavintis perversmas?
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 22, 00:01)

na, ką galėčiau į tai atsakyti?...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 22, 00:32)
na, ką galėčiau į tai atsakyti?...
doh.gif

na gali bent pirma pabandyti atsakyti į klausymus. gi domiuosi.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 22, 00:33)
na gali bent pirma pabandyti atsakyti į klausymus. gi domiuosi.

turbūt netyčia būsiu praleidusi tuos puslapius, todėl negaliu nieko pasakyti šiuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:01)

Tau būtų pravartu jį pagerti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 00:37)
Tau būtų pravartu jį pagerti.  mirksiukas.gif

Nemanau- kad aš netikiu Lazarevo argumentais dėl urinoterapijos- nors ir bibliją cituoja varkšelis..- gi žinai pati jei netiki-nepadėsDD
Atsakyti