Džiugu, kad jums toks poveikis.
Mano pažįstamui, kuris buvo ir dar yra depresijoj, tos knygos taip smegenis pravalė, kad dabar jaučiuosi, kaip kalbėdama su antžmogiu. Viskas jam dabar dievo valioj, jis nė už nieką neatsakingas, jeigu kas blogo nutiko irgi jokių jausmų. Neseniai jo žmona vaiką prarado būdama nėščia, o jam nulis emocijų .."tokia dievo valia, pradeda cituoti lazerevą ir pan."...baisu, žmogus taip atbuko, kad prarado bet kokius jausmus ir užuojautą.
Ne nuo lazervo jam reikėjo pradėti, o nuo psichiatro
Ne kiekvienas šio autoriaus informaciją sugeba priimti adekvačiai, ji gali daugiau pakenkti nei padėti, jeigu žmogus tam nepasirengęs.
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 29, 11:11)
Ne kiekvienas šio autoriaus informaciją sugeba priimti adekvačiai, ji gali daugiau pakenkti nei padėti, jeigu žmogus tam nepasirengęs.
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 29, 14:11)
Viskas jam dabar dievo valioj, jis nė už nieką neatsakingas, jeigu kas blogo nutiko irgi jokių jausmų. Neseniai jo žmona vaiką prarado būdama nėščia, o jam nulis emocijų .."tokia dievo valia, pradeda cituoti lazerevą ir pan."...
Na nepykit bet nesupratau kam skaitet visas tas knygas.. Idomu butu isgirsti ar jums jos ka nors pakeite ir ikvepe, iskyrus nevilti?
Nepulkim smerkti ir niekinti zmogaus , nuo to ir patiems geriau nebus. Jus tikrai nezinot ka jis jaute viduje.Issaugoti Meile tokiose situacijose ir nepaluzti yra labai sunku, ir atsigrezimas i Dieva - geriausia ka galima daryti. Sielvartai ir grauzimaisi tikrai ne tai, ko atsiimdamas vaikeli norejo Dievas. Viskas duodama ne be reikalo, mokomes visa gyvenima, deja dazniausiai is klaidu.. Aisku jusu draugo as nepazystu ir gali buti visai priesingai, galbut jis nepadare jokiu isvadu ir tiesiog nustume jausmus salin. Tikekimes taip nera
QUOTE(Inevitable @ 2010 12 30, 05:05)
Na nepykit bet nesupratau kam skaitet visas tas knygas.. Idomu butu isgirsti ar jums jos ka nors pakeite ir ikvepe, iskyrus nevilti?
Nepulkim smerkti ir niekinti zmogaus , nuo to ir patiems geriau nebus. Jus tikrai nezinot ka jis jaute viduje.Issaugoti Meile tokiose situacijose ir nepaluzti yra labai sunku, ir atsigrezimas i Dieva - geriausia ka galima daryti. Sielvartai ir grauzimaisi tikrai ne tai, ko atsiimdamas vaikeli norejo Dievas. Viskas duodama ne be reikalo, mokomes visa gyvenima, deja dazniausiai is klaidu.. Aisku jusu draugo as nepazystu ir gali buti visai priesingai, galbut jis nepadare jokiu isvadu ir tiesiog nustume jausmus salin. Tikekimes taip nera
Nevilties nejaučiu, skaičiau tas knygas, nes mane domina viskas kas susiję su netradiciniu požiūriu į ligas ir pasveikimą, mane domino giluminės ligų priežastys. T.y visa tai kas vadinama psichosomatiniais susirgimais. Knygoje radau nemažai atsakymų šia tema.
Kiek susidūriau praktikoje su skaičiusiais šią knygą man susidaro įspūdis, kad ji arba nepadaro jokio poveikio, arba paveikia netgi negatyviai. Autoriaus info suprantama protu, bet ne širdimi....deja.
Esu autoriui netgi dėkinga už tokį didelį darbą, kurį jis įdėjo rašydamas tą info, tik manau jis nesitikėjo, kad ne visi tai supras ir priims teisingai.
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 30, 12:03)
Nevilties nejaučiu, skaičiau tas knygas, nes mane domina viskas kas susiję su netradiciniu požiūriu į ligas ir pasveikimą, mane domino giluminės ligų priežastys. T.y visa tai kas vadinama psichosomatiniais susirgimais. Knygoje radau nemažai atsakymų šia tema.
Kiek susidūriau praktikoje su skaičiusiais šią knygą man susidaro įspūdis, kad ji arba nepadaro jokio poveikio, arba paveikia netgi negatyviai. Autoriaus info suprantama protu, bet ne širdimi....deja.
Esu autoriui netgi dėkinga už tokį didelį darbą, kurį jis įdėjo rašydamas tą info, tik manau jis nesitikėjo, kad ne visi tai supras ir priims teisingai.
Mane paveikė teigiamai
QUOTE(frankie @ 2010 12 30, 13:18)
Mane paveikė teigiamai
Smagu, o teigiamai tai kaip?
Ar kas nors jums sakė, kad kažkuo pasikeitėte, ar tik pati tai įsivaizduojate?
Jeigu mane ir pakeitė tai į abi puses ir teigiamą ir neigiamą
Neigiama tai, kad pasidariau kritiškesnė ir nepakantesnė kitiems, teigiama tai, kad suvokiau geriau šį pasaulį ir jo dėsnius.
Būtų įdomu sužinoti kokius pasikeitimus atradote savyje kai perskaitėte knygas.
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 30, 12:56)
Neigiama tai, kad pasidariau kritiškesnė ir nepakantesnė kitiems, teigiama tai, kad suvokiau geriau šį pasaulį ir jo dėsnius.
Kai viduje nėra tinkamo pasiruošimo, skaitant Lazarevo knygas galima sau pakenkti. Taip, iš pradžių atsiranda kritiškumas, bet jis tuoj praeina, kai atidžiai pasižiūri į veidrodį
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 30, 13:56)
Niekas nesakė, nes niekas nežino, kad skaičiau (išskyrys šeimą) O teigiamai sakyčiau dėl to, kad ramiau reaguoju į viską. Ne iki tiek, kad "tokia Dievo valia", atvirkščiai, išorėj aš dar ir kaip protestuoju Bet būtent dėl to - viduj ramu. Nors sunku kažką kalbėt, nes pirmas 3 knygas perskaičiau prieš 10 m. - paauglystėj. Nuo tada vis paskaitau - ar tai naujas, ar tai skaitytas iš naujo, ar fragmentais. Taigi aš ne tas atvejis, kad būčiau padarius rimtų sprendimų gyvenime neskaičius Lazarevo, o paskui perskaityčiau ir gailėčiausi praeities klaidų. Aš perskaičiau, po to dariau klaidas, po to grįžau vėl paskaityt
Dėl suvokimo protu/širdim: man kaip tik labiau per širdį viskas įeina. Kaip jau minėjau - paskaitau kartais fragmentus, bet kurį puslapį - ir tampa geriau. Arba žiūrėjau video įrašus. Jie rusų kalboj, tad supratau ne viską, bet aš vis tiek jaučiau poveikį - nu jaučiu, kad teisybė, ką jis kalba.
vat susimąsčiau dabar, kada tas "pasirengimas skaityti" tas knygeles ateina?
Kai sulauki brandaus amžiaus, ar kai nebėra daugiau ko ieškoti, ar kada.....
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 30, 17:31)
vat susimąsčiau dabar, kada tas "pasirengimas skaityti" tas knygeles ateina?
Lazarevo knygos nėra skirtos naujokams.
Labos, su Lazerevo knygomis draugauju jau gal 10 metu. Jas paiimdavau i rankas sunkesne gyvenimo minutę, kai kas nesisekdavo, kai jaučiausi sumautai, turejau daug nuoskaudos gyvenimui ir sau. Ir kiekvieną kartą, kad ir 100 kart beskaitydama koki jau gerokai patręšusį puslapį atrasdavau kažką naujo, lyg prmą kart skaityčiau. Kazkoks nusiraminimas ateidavo, tiesiog mintys susidelioja į savo vietas, kažkaip lengviau, pretenzijos sau, aplinkiniams, gyvenimui mažėja. Knygos moko mane bendrauti su Dievu.
QUOTE(Tūkstantis ir viena @ 2011 01 03, 00:15)
Labos, su Lazerevo knygomis draugauju jau gal 10 metu. Jas paiimdavau i rankas sunkesne gyvenimo minutę, kai kas nesisekdavo, kai jaučiausi sumautai, turejau daug nuoskaudos gyvenimui ir sau. Ir kiekvieną kartą, kad ir 100 kart beskaitydama koki jau gerokai patręšusį puslapį atrasdavau kažką naujo, lyg prmą kart skaityčiau. Kazkoks nusiraminimas ateidavo, tiesiog mintys susidelioja į savo vietas, kažkaip lengviau, pretenzijos sau, aplinkiniams, gyvenimui mažėja. Knygos moko mane bendrauti su Dievu.
Autorius apsidžiaugtų, kad jo knygos taip vertinamos ir teisingai suprantamos. Sėkmės jums dvasiniame kelyje ir atradimuose.