Sveikos . Labai butu idomu suzinoti ar kas nors esate skaite Omramo Mikaelio Aivanovo knygas ? Tai jau mires bulgaru kilmes prancuzu filosofas ir pedagogas.Jo knygutes taip pat apie visata ir zmones.Man priimtinos jo teorijos
Kaip jums Dainauskas ?Lietuviu bioenergetikas,technikos mokslu daktaras
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 21, 13:40)
Sveikos . Labai butu idomu suzinoti ar kas nors esate skaite Omramo Mikaelio Aivanovo knygas ? Tai jau mires bulgaru kilmes prancuzu filosofas ir pedagogas.Jo knygutes taip pat apie visata ir zmones.Man priimtinos jo teorijos
Taip, žinoma Dabar jau yra išleista knyga lietuvių k. apie jį patį, jo gyvenimą.
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 21, 12:40)
Taip, keletą Aivanovo knygų skaičiau. Labai lengvai, švelniai pateikta išmintis, nors jo knygos nelabai mane "kabina", man labiau patinka Svijašas, Lazarevas, L. Hay, Murphy.
Man skaitant Omramo Aivanovo knygas kelia nerima tai,kad ten minimi pasvestieji.Kas tai ? Atskira sekta,tikejimas ?Ka manote jus?Kas ta baltuju broliu brolija leidzianti jo knygas?Gal kas zinote daugiau apie si rasytoja ?
Jei kas esate lankesi Dainausko seaansuose,tai koki ispudi paliko?Ar daug tiesos pasake?
Jei kas esata lankesi Markuno seansuose,tai koki ispudi paliko?
Jei kas esate lankesi Dainausko seaansuose,tai koki ispudi paliko?Ar daug tiesos pasake?
Jei kas esata lankesi Markuno seansuose,tai koki ispudi paliko?
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 22, 07:31)
Man skaitant Omramo Aivanovo knygas kelia nerima tai,kad ten minimi pasvestieji.Kas tai ? Atskira sekta,tikejimas ?Ka manote jus?Kas ta baltuju broliu brolija leidzianti jo knygas?Gal kas zinote daugiau apie si rasytoja ?
Žinau, kas tie pašventimai, nes pati tris juos turiu. Gavęs trečiąjį pašventimą tampi Didžiosios Baltosios Brolijos mokiniu.
Tai nėra sekta, bet sunku paaiškinti, kas tai yra, tuo labiau čia, SM
Omraamas Aivanhovas nėra rašytojas. Pats jis neparašė turbūt nė vienos knygos. Mokiniai užrašinėjo jo paskaitas, o kadangi tų paskaitų per visą gyvenimą šis šviesuolis turėjo labai daug, todėl ir knygų yra daug, ir jose labai daug pasikartojimų.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 04 22, 14:00)
Žinau, kas tie pašventimai, nes pati tris juos turiu. Gavęs trečiąjį pašventimą tampi Didžiosios Baltosios Brolijos mokiniu.
Omraamas Aivanhovas nėra rašytojas. Pats jis neparašė turbūt nė vienos knygos. Mokiniai užrašinėjo jo paskaitas, o kadangi tų paskaitų per visą gyvenimą šis šviesuolis turėjo labai daug, todėl ir knygų yra daug, ir jose labai daug pasikartojimų.
Buk gera,parasyk tada iAZ.Mane is ties labai domina kas tai yra Pasvestieji
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 21, 14:02)
O kur dabar ju galima nusipirkti Kaune ?...seniai jau bepirkau......
Galiu tau padovanoti savąją. Jau perskaičiau
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 21, 13:02)
O kur dabar ju galima nusipirkti Kaune ?...seniai jau bepirkau......
Kaune yra keli ezoteriniai knygynai, nors daug ezoterinių ir populiariosios psichologijos knygų dabar pilni paprasti knygynai.
Ezoterinis knygynėlis yra priešais Muzikinį teatrą, Kęstučio g.
Donelaičio g. 75b, kieme.
QUOTE(Takelis @ 2008 04 22, 19:46)
Galiu tau padovanoti savąją. Jau perskaičiau
Labai aciu,tuomet rezervuoju
Mane labai domina ar tuose knygynuose kestucio ir donelaicio gatveje yra nusipirkti jo knygu : Saules civilizacijos link
Mitybos joga
Seksualine galia...
Kazkaip situ nelabai rasdavau anksciau...siaip tai gaila,kad nedaug knygu Lt,nes kitaip neskaitau..........Labai domintu "Tikrasis Kristaus mokymas" ,"Saules civilizacijos link","Gamtos knygos paslaptys" ir"Evangelijos naujoje sviesoje"
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 24, 10:08)
Taip pat turiu.