Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

Sunku pasakyt. Paskaiciau internete apie kelias puikybes rushis. Kai kuriose vietose atpazinau save.
Atsakyti
Prisipazinsiu,nesu as zinove jokiu tiesu,tuo labiau nedarau jokiu zingsniu,kad pakeisciau savo mastysena ar gyvenimo buda.Be galo gerbiu zmones kurie nori keistis,kurie stengiasi save pakeisti.Pasiskaitau kai man buna labai sunku Lelijos33 atsiustus Lazarevo kaip as sakau konspektus,tuo momentu jie man padeda.Mano aplinkoj sukiojasi idomiu zmoniu,kurie buvo priversti pakeisti savo gyvenima,ir mastyma tam,kad isliktu gyvi ir gyventu.ir galiu pasakyti tik viena,man kazkodel labai uzstrigo si jusu Sesesbroli fraze,cituoju-
Mano norai didziuliai, maksimalistiniai. Noriu tapti lyderiu, nugaletoju visose man rupimose gyvenimo srityse, atsikratyti psichologiniu problemu, mylet ir buti mylimu, atrasti dvasine ramybe.--
Butent tie kurie galvojo labai panasiai kaip jus,arba tiesiog kaip jus,paluzo greiciausiai.Noras buti paciu paciausiu yra PUIKYBE.Manau NUOLANKUMAS ir tik NUOLANKUMAS gali daug daugiau.
Atsiprasau jeigu izeidziau,tai tik mano asmenine nuomone.
Atsakyti
Na man ir paciam sie norai per puikus, bet tokie jau jie yra smile.gif

Jei sie norai klaidingi, tai noreciau kuo greiciau susiprotet, o jeigu jie yra tikri, tai esu pasiruoses nueiti visa kelia.

Gali but, kad jie kyla ish nepilnavertishkumo komplekso, bet kazkuri psichologijos teorija netgi teigia, kad nepilnavertishkumo kompleksas ir yra pagrindinis zmogaus gyvenimo variklis, bet cia jau kita tema smile.gif
Atsakyti
Sveikas, sesesbroli,

priminei mane vienu mano gyvneimo laikotarpiu ir negaliu neatsiliepti į tavo žinutę. Nežinau, ar taktiška viešai komentuoti tavo žinutės mintis, todėl, jei norėsi to asmeniškai atsiųsiu į tavo dėžutę. Apibendrintai galima pamatyti, kad per daug informacijos įsidėjai ir neleidai lengvai jai ateiti, tiesiog jėga dėjai ir tikėjaisi, kad aplinka bus tokia kokią tu ją matei knygose ir kūrei vaizduotėje. Deja, kai grįžai, pamatei, kad tu klydai. Tai pirmas pamatymas. Vėliau pripranti prie jo ir arba nusivilęs grimzti žemyn, arba neleidi sau to ir eini toliau savo tobulėjimo keliu.
Norai - štai kas neigiama žmoguje. Nėra suvokimo - kas man leidžiama, bet yra tik norai. Aš taip pat gyvenime norėjau ir šio ir kito, ėjau link to, bet su laiku supratau, kad man nepasiekiama. Knygų skaitymas davė tik daug informacijos, o jos panaudojimo ir pritaikymo realybėje - ne.
Po daugelio metų gavau dovaną iš aukščiau. Dabar sakau drąsiai, be dvasinio mokytojo nebūčiau to atradus. Jeigu nori apie tai pakalbėt parašyk man, ne reklamai šie žodžiai, tik savanoriškas siūlymas.
ps mano paraše yra tinklapio nuoroda, jame dalis to žmogaus minčių, tik maža dalelė.
Atsakyti
QUOTE(AsEsu @ 2007 06 14, 08:41)
Sveikas, sesesbroli,

priminei mane vienu mano gyvneimo laikotarpiu ir negaliu neatsiliepti į tavo žinutę. Nežinau, ar taktiška viešai komentuoti tavo žinutės mintis, todėl, jei norėsi to asmeniškai atsiųsiu į tavo dėžutę. Apibendrintai galima pamatyti, kad per daug informacijos įsidėjai ir neleidai lengvai jai ateiti, tiesiog jėga dėjai ir tikėjaisi, kad aplinka bus tokia kokią tu ją matei knygose ir kūrei vaizduotėje. Deja, kai grįžai, pamatei, kad tu klydai. Tai pirmas pamatymas. Vėliau pripranti prie jo ir arba nusivilęs grimzti žemyn, arba neleidi sau to ir eini toliau savo tobulėjimo keliu.
Norai - štai kas neigiama žmoguje. Nėra suvokimo - kas man leidžiama, bet yra tik norai. Aš taip pat gyvenime norėjau ir šio ir kito, ėjau link to, bet su laiku supratau, kad man nepasiekiama. Knygų skaitymas davė tik daug informacijos, o jos panaudojimo ir pritaikymo realybėje - ne.
Po daugelio metų gavau dovaną iš aukščiau. Dabar sakau drąsiai, be dvasinio mokytojo nebūčiau to atradus. Jeigu nori apie tai pakalbėt parašyk man, ne reklamai šie žodžiai, tik savanoriškas siūlymas.
ps mano paraše yra tinklapio nuoroda, jame dalis to žmogaus minčių, tik maža dalelė.

O, aš pažinau tave...Galvoju: kur man pažįstamas minčių reiškimo būdas? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2007 06 14, 01:05)
Lelija33,o jeigu visiskai nesikisi,vaikas gali pagalvoti,kad tevam jis nerupi?Ka manai apie tai?As manau,kad tevai turi sureguoti,patarti,pritarti.Visi mes su skirtingom emocijom,tik augant,brestant,su jom bandom tvarkytis arba paslepti.Manau labai svarbu,kad vaikas nesijaustu vienas.Cia tik mano nuomone 4u.gif

Pritariu, visai nesikišti tiesiog negalima, nes vaikas BŪTINAI turi jaustis mylimas, suprastas, palaikomas. Žinai, pradėjau ramiai reaguot į dukros emocines audras. Tas eksperimentas vyko vakar. Efektas stulbinantis, bent jau kol kas, gal čia tik ramybė prieš audrą, kaip sakoma, nežinau, bet dabar labai liuks. Leidau dukrai paverkti, paaiškinau savo požiūrį, patikinau, kad ją labai myliu, bet kad ne visada gyvenime galima viską gauti, ko tik užsigeidi ir kad negali "lazdelei paliepus, man panorėjus" viskas išsipildyti. Vakar nusiramino greitai, o šiandien išvis puikiai jaučiasi. Žiūrėsiu, kas bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 14, 12:28)
O, aš pažinau tave...Galvoju: kur man pažįstamas minčių reiškimo būdas?  biggrin.gif  ax.gif

Sveika, sveika, toks jau tas būdas, kartais kai turiu energijos kitaip rašosi, bet..būna juk kartais ir energija pabėga, šaukis kiek nori - neprisišauksi. Na va, pažįstami žmonės neleis sumeluoti mano mintimis, taip, vaižgante?

Lelija33, šaunu, kad atradai kažką naujo santykiuose su dukra.

O aš vakar taip pat sužinojau kai ką apie save. Lankėmės su dukra pas kosmetologę (dukros reikaliukai) o, pasirodo, tas ėjimas buvo skirtas daugiau man (aš taip spėju). Kartais eini kažkur vienu tikslu, o atrandi žymiai daugiau nei tikėjais. Lyg kažkas veda už rankos ten, kur tau reiktų būti, o ne kur pati nori.
Atsakyti
QUOTE(AsEsu @ 2007 06 14, 15:11)
O aš vakar taip pat sužinojau kai ką apie save. Lankėmės su dukra pas kosmetologę (dukros reikaliukai) o, pasirodo, tas ėjimas buvo skirtas daugiau man (aš taip spėju). Kartais eini kažkur vienu tikslu, o atrandi žymiai daugiau nei tikėjais. Lyg kažkas veda už rankos ten, kur tau reiktų būti, o ne kur pati nori.

Aš įsitikinusi, kad taip vyksta visada. Juk net gyvenimiškų smulkmenų srity nebūna atsitiktinumų. Atsisuki atgal ir supranti, kad to ar ano įvykio būtinai reikėjo, nes tai atvėrė vartus kažkokiems svarbiems pasikeitimams gyvenime. Tikiu, kad absoliučiai viskas, kas vyksta mūsų gyvenimuose, turi prasmę ir visų įvykių tikslas - mūsų sielų tobulėjimas.
Atsakyti
neasku kaip yra is tikro. beje tobuleti galima ir su minuso zenklu - t.y. regresuoti. is kitos puses, gal visai nesvarbu ar turi ivykiai prasme? svarbiausia, kad mes turime laisva pasirinkima pasielgti vienaip ar kitaip reaguodami i juos. o pagal poelgius galim matyti ar mes tobulejame ar ne.
Atsakyti
Netycia uzejau si puslapi, kuriame surasytos atskiros Lazarevo mintys ir pamastymai:

https://www.tikslas.lt/inf/Lazarev

Prie to paties. Cia galima rasti ivairiu sauniu nuorodu:
https://www.tikslas.lt/inf/Nuorodos
Atsakyti
Kažin, ar dar neatsirado nauja jo knygų serija? g.gif "Zodiake" nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 10, 17:30)
Kažin, ar dar neatsirado nauja jo knygų serija? g.gif  "Zodiake" nemačiau...

Aš vis klausinėju, ar yra 12 knyga "Karmos diagnostika", bet dar neturi knygynai.
Atsakyti