nu siandien galiu pasakyti, kad velimui laiko neliko- kalti mano mazieji neklauzados ir supermama. nors kazkaip itartinai ramu namie- galgi pabandyt ka nors issideliot, ar ka...
Bonbonke - ačiū labai, bet net nežinau už ką čia man
*Diva* - nu ir prirašei , ryškiai matosi, kad vyro namuose nėr ir taip greitai kambarius susitvarkei ir papietavai, aš sužavėta
Tiesa, kai nuskanuosiu knygą pranešiu, o dabar dingstu iš akiračio
*Diva* - nu ir prirašei , ryškiai matosi, kad vyro namuose nėr ir taip greitai kambarius susitvarkei ir papietavai, aš sužavėta
Tiesa, kai nuskanuosiu knygą pranešiu, o dabar dingstu iš akiračio
Diva, ačiū už litaniją gerą ir patarimus.Tegul vaikiukai tavo ilgiau pokaičio pamiega...
O aš va niekaip su bambukiniu kilimėliu neišmokstu dirbt susukant klostės susimeta, dekoras nusimakaluoja ir t.t. Tai šiek tiek su burbuline plėvele pamakačiolinu ir toliau rankom.
Nu ka jau taip gražiai paaiškinat, tai dar paklausiu: kada geriausiai dėti šilko dekoraciją? Bandžiau apvėlus ir išdžiovinus rankinę (bandymą) pribaksvoti adata vilną, tai gavosi, o šilką šiek tiek pribadžiau, tai jis vistiek nelabai prilipti norėjo... Gal jį reikėjo klot iškart su ruošiniu? Ir dar: man to šilko pūkeliai į nosį suskrenda , kiba su respiratorium dėliot. Negana kad šinšilo pūkų ten pakliūna, tai dar ir šilkas velsis
Rim@, ar čia tas, kur sakei akys išlipo? Labai išraiškingas veidas...su antenom.
O aš va niekaip su bambukiniu kilimėliu neišmokstu dirbt susukant klostės susimeta, dekoras nusimakaluoja ir t.t. Tai šiek tiek su burbuline plėvele pamakačiolinu ir toliau rankom.
Nu ka jau taip gražiai paaiškinat, tai dar paklausiu: kada geriausiai dėti šilko dekoraciją? Bandžiau apvėlus ir išdžiovinus rankinę (bandymą) pribaksvoti adata vilną, tai gavosi, o šilką šiek tiek pribadžiau, tai jis vistiek nelabai prilipti norėjo... Gal jį reikėjo klot iškart su ruošiniu? Ir dar: man to šilko pūkeliai į nosį suskrenda , kiba su respiratorium dėliot. Negana kad šinšilo pūkų ten pakliūna, tai dar ir šilkas velsis
Rim@, ar čia tas, kur sakei akys išlipo? Labai išraiškingas veidas...su antenom.
Knopke, čia tau už viską
rim@, koks įdomus veltinukas... man patiko super... tik galėtų žvilgsnis ne toks paklaikęs būt...
Pilietė, manau, jog šilką kaip ir vilną dedi tuomet kai delioji vilną arba kai jau viską sušlapini prieš pradedant velti
rim@, koks įdomus veltinukas... man patiko super... tik galėtų žvilgsnis ne toks paklaikęs būt...
Pilietė, manau, jog šilką kaip ir vilną dedi tuomet kai delioji vilną arba kai jau viską sušlapini prieš pradedant velti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 14, 15:09)
Tokia jau "savamokslės" dalia kaip sakant
Aj o latexo, tai nebandžiau dar, tapukai dar drėgni Ir joks ten ne lateksas ant buteliuko angliškai užrašyta "skysta guma"
Aj o latexo, tai nebandžiau dar, tapukai dar drėgni Ir joks ten ne lateksas ant buteliuko angliškai užrašyta "skysta guma"
Jei kursuose buvai,tai jau nebe savamokslė
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 15:46)
Diva, ačiū už litaniją gerą ir patarimus.Tegul vaikiukai tavo ilgiau pokaičio pamiega...
aš šilką dedu dar ant sausos vilnos ir šlapinu viską sykiu, Tuomet jis prilimpa ir niekur nebeskraido. O kad nesusimakaluotų dekoras-dėk ant viršaus tinklelį ir per jį šlapink, truputį patrink,paglostyk, kad šiek tiek dekoras prikibtų.Tada nuimk tinklelį ir jau kaip nori- ar rankytėm,ar kilimėliu kočiok.Aš veliu su kilimėliu, bet sušlapinus ne iškart į jį vynioju, pirmiausia rankom, kad sukibtų apsiveltų, o tik tada,pabaigai,kai jau jėgos reikia-vynioju į kilimėlį ir kočioju ioš dūšios. Svarbiausia-nepamiršt dažnai išvyniot ir žiūrėt kas darosi,keist kryptis ir pan.
Rim@ - tavo baibokas tikrai siaubingas Ta prasme-siaubingai fainas
Diva - labai gerai ten apie kompaniją ir naują narį surašei.Skaitydama visą dramą įsivaizdavau,kaip filme
QUOTE(rim@ @ 2007 03 14, 16:38)
Čia, kad per gražu ir per saldu nebūtų
nežinau kaip jūs spėjat tiek prirašyt, aš vos skaityti spėju
nežinau kaip jūs spėjat tiek prirašyt, aš vos skaityti spėju
Koks egzotiškas veidelis Šaunu
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 16:57)
Nagi jokio nusišnekėjimo, t.y. nusiburbuliavimo Visiem pasitaiko
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 16:57)
Diva, o tu naują žmogų priimtą į kolektyvą ir dar nemokanti darbo specifikos ir pvz nežinantį kaip pildyt vieną ar kitą stulpelį ataskaitoj pasiųstum į biblioteką su literatūros sąrašu iš 10 knygų, kad pats susirastų, ar tiesiog pasakytum jam, kad čia rašoma tas ir tas, o skaičiai imami iš čia ir čia nes nuo to priklauso ir viso kolektyvo darbo efektyvumas, jei vienas darbuotojas tuo metu sėdės bibliotekoj ir krims tas 10 knygų, kažkieno darbas stovės, firmą nepriduos ataskaitų ir t.t.
ar geriau sugaišt 10 min savo brangaus laiko, kad naujokui "dašiltų" kas prie ko, darbas sėkmingai vyktų toliau ir visi būtų laimingi ir patenkinti
jei jau pavyzdžiai iš gyvenimo, tai pavyzdžiai iš gyvenimo
P.S. man PMS, aš n,epakaltinama
ar geriau sugaišt 10 min savo brangaus laiko, kad naujokui "dašiltų" kas prie ko, darbas sėkmingai vyktų toliau ir visi būtų laimingi ir patenkinti
jei jau pavyzdžiai iš gyvenimo, tai pavyzdžiai iš gyvenimo
P.S. man PMS, aš n,epakaltinama
chiii- jei to reiketu konkreciam tikslui pasiekti ir jei as buciau tuo suinteresuota- aisku nesiusciau. bet cia truputi kita situacija. o juolab jei kasdien ateitu po 5 tokius naujokus, tai trecia diena siusciau visus..kur nors..))) arba duociau i dantus spargalke -instrukcija (eforum.veltinis.lt) )) ir jei rimtai ne karta teko apmokyt zmones ir isties, kol tas naujokas pats nesupras i kuri stulpeli rasyti skaiciu- nors ir 10 kartu tai parodzius jis jo neprisimins. o jei susiras pats bibliotekojepo triju dienu paieskos- tai tikrai nepamirs..))
Ievuschka, man vistiek neaišku , jei šilką iškart dėliosiu, tai kaip gausis jo siaura juostelė? Sušlapinus ruošinį pridengiu burbuluota plėvele, nes bijau, kad tinkliuku pridengus pratrinsiu momentą ir paskui vilnos nenukrapštysiu. Aš suprantu, kad į kilimėlį viniot reikia rankom apvėlus, bet man su juo kažkaip nesigauna, tai aš rankom (ir į kriauklės banguotą dalį) damušinėju.